Cine e ‘Alba ca Zapada’ ?

Chiar, cine e…? In caz că nu v-aţi prins, “Albă ca zăpada” e un proiect care a început în decembrie 1989 cu FSN şi-a continuat cu FDSN, PD, PDSR, PSD, PDL et aliis ejusdem farinae (inclusiv “aripile istorice” PNL, PNTCD, PDSR si monadele de invaluire tactica: PSM, PUNR, PRM, PUR, PC etc, etc), aista fiind Marele Plan de disimulare a PCR-SECU sau mastile de ceara ale puterii de tranzitie in actiune… Un proiect care va continua si dupa 2012, pai cum drea, cat vor mai egzista rumani naivi pe lumeea asta… Si sunt “ca cucuruzu codrilor”, vba aia… ►‎”O cat de mica inclinatie pentru naivitate” (cum admite preopinentul meu, ‘galeta cu pixeli’) e un dulce eufemism, desigur. In realitate, de la Conu Leonida si Efimita-i, care au confundat lejer destuparile de shampanii flacaiesti din strada cu puscile “reactiunii” si pana la rumânii din decembrie 1989, care au confundat chiar reactiunea cu “revolutiunea” sau pana l-alde nea bacanu, care-n primavara lui 1990 l-au confundat pe omu lu tov magureanu cu Christu’ Pietei Universitatii si asa mai departe, este clar ca ai nostri sunt un bobor care se preteaza la a fi manipulat ca la carte…(September 1, 2011 at 10:39am)

Al cui o fi, de fapt si de fapt, HotNews ? Le-am propus celor de la Hotnews colaborarea cu articolul linkuit mai jos, introducand cererea mea chiar in cutiutza unde baietii cica asteapta cu drag propunerile de colaborare de la civili, cum ar veni… Nici macar nu mi-au raspuns…oops Te pomenesti ca baietii astia or fi chiar Lupu Moralist, a…? ► Asta ar insemna sa ma bage-n zeama, cum ar venea… oops. Pai se poa, mey ? Cum ar phootea “ei”, baietii astia noi & grei, sa-l bage-n zeama pe amaratu redactor al “Apelului catre Europa” si biet auctor al “Planetei Bow”, pardon, “Ow”, aoleu, alou, now…? :roll:  ► Faptul că ei nici măcar nu-mi răspund spre a-mi da explicaţiile de minimă politeţe atunci când vrei să-i zici cuiva “Nu”, după standardele de PR, înseamnă că de fapt explicaţia este alta şi mi-a fost furnizată (fără să vrea, desigur) de însuşi gen.Aron Bordea, la DUI “Cronicarul”: băieţii se feresc, adicătelea, să-mi acorde fie şi cea mai mică importanţă, spre a nu-mi creşte cota de popularitate peste cea de avarie, din punctul lor de vedere, “sugestie” pe care tovii şi băieţii iepocali o vor fi făcut-o, prin mijloace specifice, păi cum dreaq, şi tuturor editurilor şi ziarelor care mă boicotează de 30 de anişori încoace… Altfel, cum crezi tu că niciun ziar central n-a vrut să publice “Povestea lui Ave”, o poveste unică în felul ei, sau dacă a început s-o publice (cum s-a întâmplat cu “Zig-Zag” şi cu “România literară”), a întrerupt-o brusc, la un moment dat ? Sau de ce chiar şi pretinu’ cu care am mâncat din aceeasşi strachină studenţească, în tinereţe, Călin Vlasie, s-a ferit până acum ca draqu de tămâie să-mi publice vreo cărţulie la impozanta-i editură, pe motiv că aiasta ar fi fost tăiată automat de pe lista de subvenţionări de către Ministerul Culturii…? (io sunt convins că nu doar ăsta a fost motivul, dar chiar şi numai el e destul de semnificativ, n-aşa?). Acelaşi motiv, dedus în esenţă din raţionamentul generalului securist Aron Bordea, l-a oprit şi pe Băse al nostrum (exempli gratia) să-mi mulţumească public pentru unicul Apel de susţinere a ultimei sale candidaturi şi tot acest motiv îi opreşte pe băieţii dăştepţi din media cu ştaif să mă treacă în blogrollurile lor, deşi unora le-am cerut-o în mod expres.. Apropo, ştii ce grad minim tre să ai ca să figurezi în anumite blogrolluri ori ca să publici pe anumite platforme cică populare, când de fapt ele sunt doar popularizate, cu bani grei, de noua secu…? Dar ce ştii tu, skorpion idealist…? :) (September 1, 2011 at 11:49am)

La 30 de anisori de la ‘Apelul catre Europa’. În august a.c. s-au împlinit 30 de ani şi de la ediţia a 2-a a „Apelului către Europa”, de care „În Linie Dreaptă” n-a scris nemic… oops. Da’ de fapt, cred ca nici „În Linie Stângă” sau „În Linie de Centru”, n-au scris nemic… 😯 Sau te pomeneşti că nici măcar directorul stiintific al IICCMER, care tocmai s-a unfrenduit pe şestache dintre amicii mei feisbuccieni n-a scris nemic-nemic, a…?? Ce tzeara ingrata, mey… 🙂 (:evil:) (September 4, 2011 at 3:30pm)

Un provocator ordinar. Se vede de la o posta ca tipu (vct) e un gargaragiu de doi bani si mai mult decat atat: un scamator provocator gen jirinovski, stipendiat de servicii speciale, nu prea e clar care, spre a juca rolul extremistului nationalist si a-i albi astfel – in ochii occidentului – pe tovii si baietii moderati & ioropeni. Daca n-ar fi asa, tipu ar fi infundat demult puscaria, fie si numai, de ex., pentru alegatiile repetate ca Traian Basescu e bolnav de cancer in ultimu hal si ca nu mai are prea mult de trait (sau ca e un alcoolic afurist). Ca sa-ti permiti sa spui asa-ceva despre sefu statului, riscand sa provoci panica publica, in calitatea ta de celovek aparent serios (senator sau eurodeputat) si sa nu te ridice imediat duba, musai sa ai voie de la politie, pai cum drea… Asta e situatia si natia de saltimbaci sadea. (September 2, 2011 at 8:06pm)

6 răspunsuri to “Cine e ‘Alba ca Zapada’ ?”

  1. Prioritate de Dreapta Says:

    Ciudat, se cunoştea viitoarea misiune a lui Gorbaciov încă de pe la începutul anilor ’80 (în clip, Dogaru sugerează că Gorbaciov era omul americanilor, dar treaba „e mult mai complexă”).

  2. AVP Says:

    Dar Dogaru ista al cui om o fi, de fapt ? 🙄 Că nu e de capu lui, plus că e mult prea mult băgat în zeamă, la iqii şi ‘charisma’ ipochimenului.

  3. AVP Says:

    Numai de papusarii, de jmecherii si de scenarii intoxicatoare ori manipulatoare s-au tinut tovii si baietii astia – oricare ar fi ei -, iar rezultatul e ca bietul cetatean statistic, dupa ce ca si asa era turmentat inca de pe vremea lui Nenea Iancu din alt valeat, acum e complet intoxicato-abramburito-debusolat… Da, abia acum am ajuns fix ca-n „Despre Hipnotizori„, poezia mea din anii 70… 😦

    Nimeni nu mai crede in nimic, mai ales in politicieni ! Iar in atare conditii, politicienii au devenit o prada usoara pentru netocrati. Mai pe intelesul tuturor, de-acum incolo orice post de tembeliziune sau orice retea de net cat de cat profesionista poate batea măr, fara nicio indoiala, orice partid politc si chiar partidul ăla secretoss al Statului, sustinut de diatamai infrastructura statala si de serviciile speciale. Aici, deci la acest rezultat absolut dezastruos, inclusiv pentru statul roman, nu doar pentru un partid politic sau altul, a dus faptul ca o mana de impostori au vrut sa se substituie ‘salvatorilior’ natiei, in decembrie 1989, fiind astfel siliti sa joace tot felul de scenarii de disimulare si sa pregateasca ‘albe ca zapada’ in cascada, pentru ca Spanul sa-si piarda urmele si sa se poate prezenta in ochii Occidentului ca Harap-Alb, nepotu lu Verde-Imparat. De-acum, astfel de gogosi jenibile, c-un know-how ori cu francize tactice din veacul kaghebist, nu mai pot avea niciun succes, iar tovii si baietii – aproape in integrum – sunt la mana si la mila celui care s-a dovedit a fi cel mai abil dintre ei si care si-a creat o retea netocratica avand in varf un Tun Catodic de apocaliptic calibru. Cat despre boboru ruman in integrum, Dumnezeu cu mila…

  4. AVP Says:

    Postare noua.


Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.