Jurnalul unui cuc feisbuc (8-10 mai 2016)

Neștiind de ce să m-apuc, înainte de a-mi relansa „Epistolarul iepocal” și de a relua „Povestea lui Ave”, păi cum drea, am mai scris câteva însemnări de cuc feisbuc, pe unele depunându-le, ab ovo, chiar în cuiburile unor personaje impozante din naționalul duke.

Cea mai mare realizare personală a dvs – și o spun nu peiorativ, ci admirativ, pe bune! – este faptul că ați scăpat (cel puțin până acuma) de pușcărie, în condițiile în care sunteți vânat nu de un oarecare secu reșapat în procuror de pe nat, ci de Binomul garantat de însuși NAT…oops. Așa că nu ziceți hop, până nu treceți Prutul, vba ceea. Iar altădată, altădată, ar cam fi cazul să n-o faceți și mai lată, lăsând-o pe Lady N (de-un paregzamplu) cu mâna întinsă și cu gura căscată (fiindcă-n timp ce ea v-aștepta la Bucuresci, dvs jucați baschet prin Pitești :)). În plus, și mai ales, să nu mai vindeți pielea ursului din pădure (cum ați procedat, cam pripit, mai an), înainte de a fi sigur că ursul Florian nu mai are nicio putere, dreaq, fiindcă ursul ista nu e un oarecare pitpalac și se poate transforma în vârcolac, făcându-se și mai al Drak, păi cum drea. În fine, mă mir că nu v-a informat nimerea până acuma că un Stat se conduce cu Siguranța Statului de gât, nu-n gât, și că oricât de mult v-ar iubi boborul, nu el își alege – cel puțin aici și acum – conducătorul, aloo… // PS: Uitați-vă ce pățește până și mâncătorul de spanac național, pe care ursul din pădure nu că l-a învins, însă l-a bătut în așa hal, halal, încât sărmanul om credea, ca Bulă la carnaval, cel puțin până nu de multișor, că el era onor învingător și cu EU-l la picior…oops.

Toată chestia e să vă laude Binomu, după ce, of course, va primi agrementul de la Înalta Poartă. Nu, nu de la aia de la care ați vrea Dvs, aloo…oops. E vorba de Înalta Poartă Postmodernă sau, ca să înțeleagă și alegătorul Stan Păpușă, de Înalta USĂ (:idea:). Altfel, când te laudă FMI, înseamnă că mai are nevoie de un împrumut pe-aci, de dat, nu de luat, iar când te laudă Băsecu, pardon, Băsescu prima oară, înseamnă că are nevoie de o nouă soluție imorală și caută amatori de vrăjeală.

Că diluarea frauduloasă a dezinfectanților, un fenomen de criminală anvergură națională, ale cărui consecințe tragice nici nu se mai pot comensura, probabil, ar fi adus câteva duzini bune de gulere albe și de alți samsari politici și comerciali direct în fața plutoanelor de execuție, dacă fenomenul s-ar fi petrecut în China, căci unde naiba altundeva, – asta e doar prima față a extrem de gravei chestiuni. Însă ciudata întâmplare că laborioasa anchetă a jmecherosului Tolo, un băsist veteran, a coincis cu indignările, mirările și somațiile de ultimă oră ale fostului președinte și cu campania electorală de față, asta e altă rață-n altă varză (murată & expirată). Deci nu că problema dezinfectanților falsificați n-ar fi o urgență națională, ca și problema acaparării Statului român de garda sa pretoriană (Serviciile), în detrimentul adevăratei societăți civile, al libertății individuale și al drepturilor omului și cetățeanului, însă dl Traian Băsescu, din păcate, nu mai poate avea nicio credibilitate ca Salvator, în aceste extrem de grave probleme, din moment ce nimeni nu poate băga mâna-n foc că, după ce-și va învinge din nou „dujmanii”, cu concursul fraierilor, al acoperiților și-al slugilor (ipse dixit!), nu va face fix ca talpa dujmanilor „și mai mult decât atât”, vba ceea. După ce s-a aflat că nu FMI îl obligase pe Băse să ceară populației civile să strângă cureaua la maximum, în timpul Crizei, timp în care camarila-i portokakie căzuse pe biata ANRP ca graurii în vie sau ca vulpile în găinărie, iar doamna U își schimba toaletele luxoase într-o stupefiantă isterie, n-o să-l mai creadă nimeni că omul (altfel un tip isteț, chiar competent pe o anumită felie) e de bună credință, nici cât o gămălie…

Acuma, pe bune, speram că v-ați prins că dacă Binomu (și mai ales o anumită parte din el, aia mai grea, chit că invizibilă sadea) n-ar vrea, nimeni n-ar mai auzi de paraziții acoperiți ca cațavenci kaki încă de pe vremea „revoluționarului” dechembrist Mircea Întâi și upgradați apoi ca kamikazi portokaki, în iepoca lu Mircea Doi, nobelabilu băieților mai noi. Dacă insemnul pe divizia presă n-ar suna ca odată cu „Victor-Viorel”, cum v-a botezat naș Băsel (când credea, ca orice marinel cam rebel – să mă uit, să nu fi scris dreq altcumva…oops -, că onor Binomu ține cu el), să fie bumbăcit și dom Cioloș, că-i mai cu folos, n-ați mai fi avut Dvs ocazia să fiți așa voios, crezând că și „Cațavencii” sunt pentru contra Binomului, ca orice organ de presă imparțial ca tot rumânul și independent pân’ la oss.

Și dacă Binomu vine și zice – ca tot organu care se pricepe la ace, brice și alice – că reducerea TVA de la… la…, înseamnă c-ați favorizat infractorii, drea, în loc să sponsorizați onor zvonerii, răspândacii, cutiile de rezonanță, „ziariștii” și anchetatorii ca să aibă salarii și indemnizații cât turnul clopotniței din Valea Ciorii ? Te pui cu procurorii, când li se pune pata și vor să interpreteze legile economice, de exemplu legea plusvalorii, art cu art, ca pe legea salarizării? Iar dom Isă să nu uite, n-așa? că nu l-a adus barza pe-aciia, prin Dacia Felix, cum ar venea, ci cel sau cea – nu spui ține, persoană juridică f.f. însemnată, tată – care te-a adus și pe domnia ta, altădată, în procuratura preaînaltă și pentru care însăși Diaspora, păi cum drea, a-nceput deja să-și strângă rândurile, rețelele netocratice & bastimentele cu cap-compas BNR. Părerea mea, păi cum drea.

Anunțuri

Un răspuns to “Jurnalul unui cuc feisbuc (8-10 mai 2016)”


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s