„Adevăraţii arnoteni”, n-aşa ?

Văd că webul pionului cartian, carne din carnea jmecherosului plan de construcție, legendare și consolidare a rețelei netocratice criptostatale, din care fac parte doar băieți de secretoase catane și fete castelane, gulgute, conserve, stații, fantoșe și surse emerite, boieri și boiernași ai minții parvenite din elite, piese de artilerie, aviație, informație, marină și infanterie media și new media menite a intoxica și manevra nișele cetățenilor turmentați, titircilor inimă-rea, miticilor și conilor leonizi prin scris, prin văz ori per os, pregătind capul de locuitor conștiincios & spăimos pentru următorul Viitor Luminos, tocmai îl refocalizează pe legendatul nostru nobelabil, după ce mai alaltăieri l-a intervievat amplu pe unul din recenta listă anti-NM, ceea ce-nseamnă fie că e vba de omul nostru din Havana, acoperitul cu faima ”adevărată” care e (”Adevărații Arnoteni”, de!), fie de o exploatare în orb ca la carte, întrucât se știe că deși mai nou toți avem libertate de expresie fără limite, nu oricine are norocul să publice or să i se popularizeze opurile or faptele la editurile, gazetele, siteurile, zidurile şi ircurile unde se-nghesuie cititorii și telespectatorii, likelitorii și șeruitorii, lansatorii și ierarhizatorii, trolii și spameorii, ci doar cei cărora le este egal dacă roata morii se-nvârtește – țac, țac, țac -, fiindcă pe dos-ul lor CNSAS-ul a pus din capul locului (al „revoluției”, btw) capac: ţac-pac.

Despre „Apelul către Europa” de ce nu scrie adevărul cartian, ci din contra, îl scoate de la naftalină până și pe turnătorul daian, ca să-l insulte și să-l calomnieze pe redactorul său așa cum n-au îndrăznit s-o facă nici protosecuriștii și activiștii comuniști-staliniști de mai an ?

Voi reveni cu amănunte. În care voi povesti şi cum – şi de ce – m-a sunat, după o tăcere de 30 de anişori, poeta Angela Marinescu, fosta mareiubire a faimoasei surse de inspiraţie „Sorin”. Şi ea ex-comilitoana mea. N-şa?

9 răspunsuri to “„Adevăraţii arnoteni”, n-aşa ?”

 1. Marginalia non turpia Says:

  Sunt oameni care știu să se facă văzuți.
  Care știu să spună lucrurile agreabile de care ceilalți au nevoie, spre a se face plăcuți.
  Istoria nu o fac DOAR păpușarii. Contribuie și comportamentele noastre cu câte ceva. 🙂

  PS. Poți mărturisi de ce te-a sunat Poeta?
  Am avut ocazia s-o întâlnesc în casa unor prieteni. Pariez pe 1000 euroi că nu mă mai ține minte. 🙂 Mie mi-a rămas în cap discursul prin care ne povestea nouă, damelor, cum urăște copiii. M-a șocat, eu iubesc, mult, toți copiii. 🙂 Iar gazda avea un copil.

 2. Observator Says:

  Ce sa ne mai marturiseasca, stimata doamna ? ‘fosta mareiubire a faimoasei surse de inspiratie Sorin’ + ‘si ea ex-comilitoana mea. N-asa?’ ar trebui sa ne spuna totul deja. Daca veti tasta pe Google AVP + Angela Marinescu veti putea afla, probabil, mai multe.

 3. Marginalia non turpia Says:

  Sper să nu-mi iasă „love” 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 :):)

 4. Marginalia non turpia Says:

  Da, găsii lucruri scrise de AVP pe care le mai citii.
  Ceva nou, nescris de AVP: aflai că ea nu crede în steaua poetului Ion Mureșan. Păcat, acela e Poet.
  Ce i-o fi spus lui AVP la telefon? Că EA e singurul poet cu stea din cultura română, fiindcă EA scrie poezie „masculină”?
  Da, e Poetă, da, scrie poezie „masculină”.
  Dar nu e singurul Poet cu stea, cred eu, în prostia – de nepoet – a mea.
  🙂 🙂 🙂

 5. AVP Says:

  Am spus că o să scriu aparte (dacă totuşi o să scriu), însă nu ştiu când şi cum. Primum vivere.

 6. Marginalia non turpia Says:

  Să trăiești, Poesele.Ro.! 🙂

 7. AVP Says:

  Mulţumesc, la fel !

 8. Marginalia non turpia Says:

  PS. NM nu-i o țintă tentantă, Poesele, în modesta și ferma opinie a mea. 🙂 E păcat să se irosească atâta muniție specifică pentru o cauză așa minoră.
  Ca să mă convingi de contrariu, am nevoie de măcar 3 argumente beton, exprimate foarte clar. 🙂

 9. AVP Says:

  Postare nouă (un prim argument pt Marginalia).


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s