Justitia tovilor si baietilor (6) – Curtea de Apel incepuse cu dreptul…oops.

Curtea de Apel Craiova, căreia i-am înaintat recursul meu contra samavolnicei sentințe a ex-milițianului de la Olt, a sancționat rapid bizara hotărâre (cu opoziţia procurorului de şedinţă, btw, care s-a pronuntat ca un slujbas  de stat, iar nu ca un magistrat), casând-o în întregime și retrimițând-o la același tribunal, spre rejudecare. De altfel, am o excelentă impresie, per ansamblu, despre competența și integritatea judecătorilor craioveni, care din cele circa 10 procese pe care le-am avut în fața domniilor lor în ultimii 10 ani, spețe care de care mai grele, ridicând probleme de drept efectiv fără precedent în practica judiciară aborigenă, mi-au dat câștig de cauză (mie sau ființelor apropiate pe care le-am reprezentat ca procurator) în 8 cazuri. Din păcate, în cazul 3550/104/2012, judecătorii craioveni au început cu dreptul și au sfârșit cu stângul, strâmbul, vai, cum veți vedea la timpul potrivit… Dar nu-i nimic, mai sunt judecători la Strasbourg, ca și judecătorii de la Berlin, n-așa ?

+++++++++++++++++++++++++++++

D.4014.-1D.4014-2D.4014-3D.4014-4D.4014-5D.4014-6D.4014-7

Reclame

3 răspunsuri to “Justitia tovilor si baietilor (6) – Curtea de Apel incepuse cu dreptul…oops.”

 1. bogdan Says:

  Se indoieste cineva ca cel putin unii dintre judecatorii din aceste dosare ale lui AVP sunt baieti, chiar daca sa afla aproape de penzie ? Sau `fete cucuiete`? Si atunci, cum sa nu spunem ca asistam la ~Povestea lui Ave~ live, peste mode si timp?

  Apropo, `Povestea lui Ave`, cea veche, cand revine ?

 2. Marginalia non turpia Says:

  Poveștile se întrețes cu lumea reală:rezultă din ea, o modifică pe ea, o anunță.

  Talent să aibă povestitorul și miez povestea.

 3. AVP Says:

  Da, toata Povestea lui Ave nu e decat o naratiune, pai cum drea. O chestie de depanat la gura sobei, intr-o lume albastra, casta si fasta. Si se intampla in Romanica tovilor si baietilor, deci intr-o tarisoara numai buna s-o pupi, dupa care poti s-o iei si de nevasta, caci n-o sa dai niciodata de napasta. Tov Big Brother te pazeste, iar goe al lu mboe securistrigoe te liubeste si de dujmani te fereste. Doamne miluieste, Base prinde peste, in timp ce ditamai Varanu ii scapa, deocamdata, printre deste. Data aviatoare se va dota, neaparat, c-un cleste.

  Paa


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s