AVP’s Agerpress comments

  • Antonescu: România trebuie să-şi manifeste solidaritatea cu Ucrainaavp comment : cu care Ucraină, frăţioare, căci Ucraina e mai îmbârligată decât scrie în istoriile conjucturale, luate fiecare în parte, tale quale. Prin urmare, în locul matale, presupunând că vei ajunge vreodată să conduci fie şi Românica, darmite s-ajungi să fii aliatul de bază al Ioropei of the America, aş sta naiba în banca mea şi aş ricana că va răspunde la întrebarea asta purtătorul de cuvânt al NATO, în caz c-ar vrea, păi cum drea.
  • Băsescu spune că nu l-ar mai desemna pe Ponta în funcţia de prim-ministruavp comment: Dar cine-l va mai întreba pe piratul nea Băsel  despre pm Ponta Victor Viorel ? 🙄 Am spus-o, încă înainte ca Băse să rămână cu impresia că-l va mai întreba cineva despre una-alta p-aciia : „Traian Basescu s-o lase mai moale cu ‘mitomanul Ponta’ etc ; in fond, el ni l-a adus pe cap, jucandu-se de-a ‘experimentul’ cu strategu-i Lazaroiu si gandind (total wrong, dupa cum se vede) ca va scapa usor de VVP dupa ce populatia academica de la orase si sate va afla de plagiate, iar apoi, hocus-pocus pe-nserate, o va salta pe Elena Udrea presedinta rumanilor, iar el, eternul invingator, va ajunge si premier-jucator, in locu lu dom dottor. Or, de-acuma e clar ca nu vom mai scapa de Ponta, cel putin in deceniul urmator, fraticilor.” // Aşa că dacă pm Ponta nu va face prostia să sfideze ori să trădeze, doamne ferește, Europa sau America, nimeni nu-l va mai deranja din banca sa, iar Băse se va putea duce la primblare pe Marmara, cu mândruţa-i, sau fără ea. Atât timp cât Ponta îşi va păstra ministerul de interne şi prim-viceprimariatul gen.Oprea, va putea câştiga alegerile şi-n galaxia Andromeda, cu condiţia ca numărătoarea voturilor să se facă pe Dâmboviţa, păi cum altcumva… Când îl ameninţi pe adversarul tău politic cu puşcăria, în caz că va face prostia să părăsească mustăria, ce altceva s-ar putea întâmpla, în orice ţeară cu picioarele pre Pământ din lumeea asta, a ?
  • Băsescu spune că Ponta ar trebui să-i prezinte un nou program de guvernare: Dacă nu vine, atunci va fi o încălcare a Constituţieiavp comment: Zău, mey? Constituţia, legalitatea ioropeană  etcetera ? Cât de duşi cu ploota nu pe Bistriţa, însă pe Niagara, i-o crede zmecherosul de Băse pe adversarii din categoria supergrea ? Uite că-n Ponta şi-a găsit Naşu, cu mânuţa sa, helas… Ori îi scoate lu pm VVP 100 de mii de revoluţionari kaki, în cartierul Primăverii, cum ar veni, ori spală putina de-aci. Iar dacă Ponta ţine cap-compas NATO & UE şi nu se-ncurcă precum un veritabil Tonta cu ruşii, cu chinejii şi cu alte neamuri gălbii, Băse poate să se joace de-a mama şi tata Românichii, cu EU a noastră, cât o trăi, însă nu în sfera politicii.
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s