Crin – sau altcineva si mai hain – îi arată lui Ponta pisica

Am publicat acest topic pe my blog fix acum un an, cu același titlu, cu același header si cu același update, și nu sunt, vezi bine, ciurprins să observ că realitatea din țerișoara lu nea Nicu și nea Nelu pare a se configura aşa cum a (de)scris-o – pe pixelii virtualității – poeselu, ci sunt supalat c-am ratat un șpil mai sfumat : respectiv, atunci n-am ghicit, shiit, cine e zmecherosu’ ce-a vrut să-l dea în gât, cu neamţu’ cel irumt, pe PM cel oțărât, şi nici pe cine va înfia până la urmă Marele Mus (ups), io păţind-o ca ieroul din Două loturi, olelie lie, când lotul de la Universitate-Constanța i-a ieșit la București-Astronomie, și viţăvercea, fir-ar să fie, astfel că d.Lefter Popescu a rămas tot în lefterie, ba chiar a dat-o în fandacsie, chit că ambele lui lozuri – pentru găsirea cărora se zbătuse ca apucatu’ – ieșiseră câștigătoare ca dracu (deci cam tot așa, helas, cum va păți și d. porumbacu).

++++++++++++++++++++++++++

Acesta e – a mon avis – sensul aducerii lui Johannis, cu surle și trâmbițe, în PNL : dacă Ponta pohtește s-o facă pe ștabul mai egal decât alții în USL și dacă, mai ales, le va face liberalilor vreo figură dură, venind la prezidențiale cu-o altă candidatură decât Crin – dacă acesta li se va fi părând bătrânelor pașale criptofeseniste o biată scuturătură incapabilă se le apere interesele contra celor ce le-ar periclita privilegiile și imunitățile de iepocală adunătură -, atunci PNL îi va zice : pardon, monșer, avem și noi un premier, binecunoscut de voi încă de pe vremea lu Geonel… 💡 Așa că descurcă-te singurel.

Mai rău decât atât, am impresia că cel care vrea să-l dea astfel în gât pe PM cel oțărât nu e Crinul ofilit, ci Motanul felixit, actualmente cătrănit pentru faptul că PM nu se dovedește suficient de rezolut într-o nouă suspendare a Piratului, ba mai mult, a încheiat cu el un pact de neagresiune f. urât, din punctul de vedere al intereselor lui Felix cel amărât…

Prevăd că Ponta, în condițiile în care se va afla între Scila Johannis și Caribda Antena 3 va face cum face el de obicei : adică în prima fază va executa un sluj ca un victoraș de pluș, până i-o veni apa la moară acuș-acuș, după care îi prinde la o cotitură politicală și-i ‘omoară’… oops. Cu condiția să se mai poată ridica suficient de tare din boală și să mai rămână sus, iar asta înseamnă să fie adoptat la un moment dat de marele Mus, așa cum Iulius Caesar, neavând copii, l-a înfiat pe the famous Brutus, într-o neinspirată zi… ups. Altfel, e ca și dus…

Update topic : în afară de considerațiile de mai nainte, intuiesc că Ponta, un carierist or ambițios sadea, ar cam vrea să candideze la prezidențiale chiar în 2014, fie spre a câștiga și a deveni astfel cel mai tânăr președinte din istoria României, așa cum a fost și este cel mai tânăr prim-ministru, voila, fie spre a-și prepara o platformă pentru 2018-2019, când el, dacă nu și-ar antama o rampă de lansare acuma, ar avea prea puține șanse – atunci – de a câștiga președinția, din pricina faptului că șansele i le-ar compromite chiar președinția lui Crin-PNL, sprijinită pe durata mandatului de Ponta & PSD… De aceea, zic – și dacă i s-ar da ocazia -, Ponta n-ar pregeta să-și pună ambiția la turație maximă și să ne arate cât este el de-al drea… Iar Crin și cei din cupola sa tocmai că au înțeles, se pare, chestiutza asta.

Reclame

11 răspunsuri to “Crin – sau altcineva si mai hain – îi arată lui Ponta pisica”

 1. Marginalia non turpia Says:

  Ponta, declarând și sustinând:

  http://www.victorponta.ro/declara%C5%A3ii

 2. Marginalia non turpia Says:

  Jazz horror, Poesele?!

 3. AVP Says:

  Somnul ratiunii politice naste monstri.

  Postare noua.

 4. Marginalia non turpia Says:

  Crinul a fost o vreme ceapă, ne-a facut sa plângem soarta țării. Acum, din câte pricep eu, e pe cale să devină crin european.

  Om mai trăi, om mai vedea. Profunde ca Inconștientul sunt rațiunile politice, zic și eu, în simplitatea mea.

 5. AVP Says:

  Io zic să nu ne ascundem după deşte. Punctum.

 6. Marginalia non turpia Says:

  Eu una, n-am ce ascunde. Nu-mi plac crinii vopsiți. Nici măcar la florarie. Semnul exclamării!

  Noapte bună!

 7. AVP Says:

  Aşa da, păi cum naiba. Să nu ne jucăm cu sensurile. Un crin vopsit e mai rău chiar şi ca un pontănac cătrănit (numai ca ăsta să nu fie arvunit la cine nu ne-a liubit nikagda, drea’… 😳 ).

  Noapte bună.

 8. Marginalia non turpia Says:

  Grozavă imagine ai pus la postarea urmatoare (unde nu se poate comenta).

  Un El si o Ea cu posturi ”in oglindă”. Care pe care?!

  Banalitatea ceea ”o imagine vorbește cât 1000 de cuvinte” merge și aici.

  Cine strânge mâna cui?

 9. AVP Says:

  Shiit, iar am uitat sa deschid commenturile 👿 Sincere scuze, Marginalia ! De flica lu nea goe securistrigoe, suflu si-n iaurt !

 10. Marginalia non turpia Says:

  ”Flica” păzește bostănăria!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s