Sorin Iliesiu a dovedit ca este un domn

iliesiu-iohannis

În pofida faptului că vicele PNL Klaus Iohannis a cam ricanat surprinzător atunci când a fost întrebat ce părere are despre cererea lui Sorin Ilieşiu de a candida din partea PNL pe un loc eligibil la europarlamentare, cerere cu care preşedintele Crin Antonescu se declarase de acord în principiu (fiindcă, într-adevăr, în eventualitatea că ar ajunge europarlamentar, Sorin Ilieşiu ar fi efectiv singurul, prin cerbicia-i şi energia recunoscută, capabil să determine Parlamentul European să condamne comunismul real, aşa cum i-a determinat pe intelectualii şi parlamentarii români să o facă), senatorul de Sibiu, care ştie bine ce a făcut primarul Iohannis în prestigioasa urbe, i-a luat excelent apărarea într-o dezbatere TV de la B1.

Referindu-se la opinia lui Ion Cristoiu că vicepreşedintele PNL Klaus Iohannis “nu poate fi dimineaţa ministru de Interne şi după-masă vice-premier cu Finanţele”, Sorin Ilieşiu a comentat: “Eu sunt senator PNL de Sibiu. Îl cunosc foarte bine pe domnul Iohannis. Domnul Iohannis se află acum la cel de-al patrulea mandat de primar al Sibiului. Are în spate 14 ani de activitate de manageriat, de administrator. Deci a administrat Sibiul atât de mult timp, inclusiv a coordonat resursele financiare ale Sibiului. Şi nu sunt de neglijat resursele financiare coordonate excelent cu ocazia perioadei când Sibiu a fost Capitală Culturală Europeană, de fapt singurul oraş din România în această ipostază! Deci domnul Iohannis are o experienţă de a coordona Finanţele cu succes! …Pentru că putem să mergem la Sibiu să ne uităm ce-a făcut. Şi fără bani nu se face nimic! Şi fără cheltuirea corectă a banilor nu se face nimic! Deci domnul Iohannis nu s-ar implica dacă nu s-ar simţi în stare….”.

Jos pălăria.

Anunțuri

14 răspunsuri to “Sorin Iliesiu a dovedit ca este un domn”

 1. Marginalia non turpia Says:

  Da, Sorin Ilieșiu se poate comporta fără ranchiună. Poate chiar accepta observații.

  A păstrat învățătura primită în cei 7 ani de acasă.

 2. Marginalia non turpia Says:

  Și sigur ar milita in Parlamentul European pentru condamnarea comunismului.
  Ce s-ar întâmpla după, aici sunt indoielile mele de român pățit.

 3. AVP Says:

  Numai bine, Marginalia.

  Goe a fost pus din nou la index. Nu numai ca intra aci prin efractie, fara sa aiba minima politete sa ne spuna cine e si vbeste absolut nepotrivit pt un anonim pricajit (care nici macar de socialismul sau comunizmul real n-a auzit), insa are impertinenta sa-si faca si publicitate cu troaca-i.

 4. Marginalia non turpia Says:

  Paza bună trece primejdia rea, Poesele.

  O zi bună vă dorim!

 5. Marginalia non turpia Says:

  Săptămâna viitoare vom avea o bucurie, noi și prietenii noștri, din real și virtual.
  Așa să fie!

 6. Nicolae Margarit Says:

  Intr-adevar dl.Sorin Iliesiu a dovedit inca o data ca este un domn, dar si dv. domnule Viorel Padina ati dovedit iarasi ca sunteti un domn sprijinind in mod dezinteresat demersurile se demonstratiile d-lui Sorin Iliesiu, desi dânsul nu va mai baga deloc in seama de cand a devenit senator. Sunteti prin urmare mai domn decat domnul Sorin Iliesiu. Cel mai domn. Pacat ca nu stie nimeni despre asta, in afara de cititorii d-voastra fideli. Va urez succes deplin in sprijinirea candidadturii domnului Sorin Iliesiu pentru parlamentul european. Daca veti deschide o lista pentru adeziuni voi fi onorat s-o semnez dupa d-voastra si dupa d-na Mecu. Cu stima si respect.

 7. AVP Says:

  @ Marginalia, aşa să fie 🙂

  @ N. Margarit : dl Sorin Iliesiu este politician, de acum, si nu-si mai permite sa se afiseze alaturi de un poesel slobod la gura. Asta nu ne impiedica sa fim prieteni, pe alte coordonate, evident. El stie, de altfel, ca libertatea mea de exprimare, de care ma bucur fara niciun fel de constrangere partidica, in calitatea-mi de apolitic, s-ar exercita inclusiv contra propriilor sale interese politice, daca va fi cazul, fara a-l menaja in niciun fel pe my friend. Putini dintre prietenii mei inteleg felul meu de a fi, dar asta e, bre. „Cine n-ar face ca mine, daca ar fi in locul meu?” (ghici citatul).

 8. Nicolae Margarit Says:

  Felul in care ii gasiti scuze politice d-lui Senator va face si mai domn, intr-un fel. Ca om politic a devenit intolerant la adevaruri in general si la cele rostite de dv. in particular. Nu stiu cum sa interpretez faptul ca gasiti indreptatita rusinea lui de a se afisa cu dv. Eu credeam ca doar e ocupat pana peste cap cu campanii electorale, cariera politica si altele de acest fel, si de asta nu mai are timp sa spuna un multumesc celor care contribuie din plin la consacrarea bunei sale imagini, dar nu ma asteptam sa va evite din rusine sau calcule politice. Numai de n-ar ajunge si dl.Sorin Iliesiu la fel de nerecunoscator ca dl.Traian Basescu. Doamne ajuta. Cu stima si respect.

 9. AVP Says:

  Mărgărite, io credeam că eşti un creştin rumân în curs de recuperare, nu un provocator ca atare, frăţioare…oops. Te pomeneşti că oi fi chiar goe securistrigoe mascat, aşa cum ne-a sugerat superisteaţa CMM altădat…? 🙄 După părerea ta, Sorin Ilieşiu (sau oricine altcineva de pe planeta asta) s-ar ruşina să se afişeze lângă rumânul cu faptele astea, a…?

  https://viorelpadina.wordpress.com/about/

  Hai că eşti dixtractiv, fugi drea 🙂

 10. Marginalia non turpia Says:

  Bună dimineața, bună să ne fie ziua!

  AVP, dacă vreodată libertatea ta de exprimare s-ar exercita împotriva intereselor sale politice, eu cred că Sorin Ilieșiu te-ar asculta fără ifose de Guru și ți-ar răspunde cu politețe.

  Inainte de a fi un politician, este un om talentat și educat. Asta se poate verifica, inclusiv prin episodul de domnia ta relatat.

 11. AVP Says:

  Postare noua.

 12. Sorin ILIESIU Says:

  Va multumesc, încă şi încă o dată, draga Domnule Padina.

  Dacă stau bine să mă gândesc, cred că sunteţi unul dintre foarte puţinii mei prieteni adevăraţi, dacă nu chiar singurul.
  Sper că voi fi şi eu la înălţimea Dvs.

  Sper ca anul ăsta să ne cunoaştem şi nemijlocit. Dacă vrea Dumnezeu…

  „Povestea lui Ave” va fi, sunt sigur, un simbol al curajului românilor şi al demnităţii lor.

  al Dvs, s.i

 13. AVP Says:

  Domnule Sorin Iliesiu, ma bucur sa va fiu alaturi cu micile mele puteri in batalia – de importanta fundamentala, hic et nunc – pentru decomunizarea Romaniei si revenirea tarii noastre pe calea unei umanitati normale. Va multumesc pentru increderea amicala pe care mi-o aratati si sunt sincer convins, la randul meu, de buna dvs credinta.

  Your friend, avp.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s