Ce ţie nu-ţi place altuia nu-i face

Am asistat acum câteva ore pe wallul distinsului ideolog al Dreptei, dl Aligică, la linşarea unui biet „cetăţean turmentat” (alegătorul aborigen clasic), care nu facuse săracul decât să le reamintească distinşilor intelectuali de acolo că fix în acelaşi mod (deci precum au procedat pamfletarii hăndrălăi de la A 3 cu graţioasa d-na Pora) s-au comportat şi nobilii machos sau muchachos de dreapta – nu spui ţine, persoane însemnate...oops – cu niste biete mujeres de stânga sau de centru-stânga, mă rog, fără ca să-i treacă prin cap vreunui distins intelectual elitist de dreapta că nu e frumos să te porţi aşa porcos cu-o femeie, fie ea de stânga-dreapta-centru sau mai acana, cum ar venea. Insă te pui cu partizanii, indiferent de ce semn ar fi ? „Cine nu e cu noi e împotriva noastră!„, poa să fie ea („dujmanca de clasă„, adicătelea) sfânta cea mai castă, darmite d-na Pora, tov Abramburica, d-na Zoe, Udrea, Musca ori „ziarista aia cu nasul mare„, zi să-i zic, bre, dle Susară  (bunăoară).

Rumânii au o vorbă: ce ţie nu-ţi place altuia nu-i face. Dar oare vor înţelege paremiologia asta simplă foodulii şi footilii negri-n ceru gurii ca nişte draci, dar cu ifose de angeri radioşi dreptaci ?

Reclame
Publicat în AVP comment. 5 Comments »

5 răspunsuri to “Ce ţie nu-ţi place altuia nu-i face”

 1. Marginalia non turpia Says:

  Știi care e completarea logică? Sunt convinsă că știi.

  ”Fă-i altuia ce-i place lui”!

  Da’ asta presupune claritate a percepției și a gandirii, detașare de Sinele tiranic, atoateștiutor. Se deprinde, imo, totul e voința de.

 2. AVP Says:

  Eu nu vbesc decât de politicieni, in spe (sau mai precis de propagandistii politicienilor „care e”), care tre sa se poarte ca la carte daca pohtesc ca de succesuri sa aiba pururi parte… Altfel, io personal sunt adeptul adagiului „Amicus Plato, sed magis amica veritas” ; dar io sunt Poesel jemanfishist, nu politician care depanda de plebicist, mey.

 3. AVP Says:

  Postare noua.

 4. Marginalia non turpia Says:

  La postarea noua nu se comentează?

 5. AVP Says:

  Scuze ! Am uitat sa deschid comentariile.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s