Cine mai are nevoie de tembeliziunea publica ?

Am înţeles că tembeliziunea publică are circa 3000 de salariaţi. Incredibil ! Ce întreprindere productivă din România mai are atâţia salariaţi, hic et nunc ? Cum îşi permite Statul Român, care se vaietă mereu că are trezoreria goală, să întreţină atâţia salariaţi, şi pentru ce ? Cine se mai uită la TVR, în condiţiile în care există tembeliziunile comerciale, mult mai ispititoare pentru masele largi telespectatoare ? Care-i secretul acestei risipe din banul public costisitoare ?

Răspunsul îl putem bănui luând urma banilor kaki şi-a ochilor albaştri, cum ar veni. Pasămite, aşa cum ‘revoluţionarii’ lu tov Ilici Ivan sunt indemnizaţi şi cadorisiţi pentru c-au constituit background-ul evenimentelor care l-au transformat mai an pe omul Tovilor şi Băieţilor iscusiţi în noul salvator Iovan Iorgovan cel Viteaz şi Drept, privilegiaţii, larii, penaţii şi cognaţii tembeliziunii publice sunt răsplătiţi până s-or pensiona şi-or pieri pentru jmecheroasa revoluţie în direct, pentru „miciuna mare cât secolul” ce-a constituit finis coronas opus-ul Iepocii, maşinărie infernală prin care boborul a fost tras încă o dată în piept de cei care l-au tratat totdeauna ca pe un nărod inept.

TVR îşi va recâştiga credibilitatea şi poporul atunci când se va pupa cu adevărul (dar nu cu ăla editat de-ale tov Cart. & superiorul).

Reclame

20 răspunsuri to “Cine mai are nevoie de tembeliziunea publica ?”

 1. Dl.Goe Says:

  D-le Padina intrucat ma pregatesc sa intru in concediu profit de ocaziune pentru a va ura anticipat un Craciun fericit si un an nou asijderea. In pofida relatiilor noastre (subterane) reciproc dez/avantajoase, si in contradictie cu aspectele punctuale asupra carora mi-am ingaduit sincere contra-ziceri, trebuie sa spun (cu aceeasi sinceritate) ca apreciez partea buna a ceea ce reprezentati d-voastra (ca personaj si ca persoana) si ca va port sentimente pozitive inexprimabile in cuvinte, precum cele purtate unui prieten de departe, de la (celalalt) capat al lumii. Asadar va urez Craciun si An Nou fericite, in realitatea nevirtuala a familiei d-voastra. Cu drag al dv. dl.Goe

 2. AVP Says:

  Goe, fiindca inteleg ca acesta e un mesaj crestinesc, nu smecheresc, si in caz ca nu gresesc, iti multumesc.

  Un Craciun tihnit si pt tine, crestine. Domnul e mare, fratioare.

 3. AVP Says:

  Orice alt dialog cu ‘Dl Goe’, aici si acum, e imposibil, atata vreme cat nu stiu cine esti, desi ma balacaresti ca la Plataresti si ma tutuiesti de 3 anisori crestinesti. Am inchis discutia.

 4. Marginalia non turpia Says:

  Mai are nevoie cine poate câștiga ceva de pe urma ei, cum spuseși.

  Eu una o plătesc de pomană.
  E drept că nici alelalte nu-mi dau fiori culturali.

  PS. Eu cred că mama înțelepciunii e consecvența. Așadar, ai respectul meu pentru ea. Și…”Paza bună trece primejdia rea”!

 5. AVP Says:

  Mai vbim, dupa ce mai trebaluim 🙂

 6. Marginalia non turpia Says:

  Am primit și eu niște urări Goești mascate in ”urări creștinești”. Nu cred o iotă atâta timp cât nu șterge murdăriile pe care le-a scris despre mine folosind numele meu real.

  Le voi primi cu bucurie doar atunci când va face ce am spus mai sus, și – în plus – le va semna cu numele real, cu IP nemascat la Anonymous, cu email verificabil.

  Până atunci, pentru mine, e doar un ”Mascat”.

 7. Marginalia non turpia Says:

  O zi frumoasă domniei tale și cititorilor domniei tale!

 8. AVP Says:

  Si Domniilor voastre la fel 🙂

  Cat despre misteriosul ‘Dl Goe’, faptul că el te-a felicitat creştineşte şi pe tine, după ce mă felicitase pe mine şi după ce, ani de zile, ne porcăise bine, fără nicio milă şi fără nicio ruişine, a fost modul lui subtil de a ne transmite că bietul nu şi-a făcut decât slujba, vezi bine, altfel neavând nimic nici cu mine, nici cu tine, faţă de care piosul om nutreşte sentimentele cele mai creştine… oops.

  Am mai spus io p-acilea (ma repet, ce naiba sa fac ?… 🙄 ) : compasiunea curat ‘crestineasca’ era obiceiul pazarnicului Barzoff, seful politiei din Bucuresti a cruntului general Zaltukin, predecesorul generalului conte Kiseleff la guvernamantul Principatelor valahe, care dupa ce-i snopea in bataie – in beciurile agiei – pe rumanii ce cracneau contra Regulamentului Organic si misiei curat pacificatoare, pai cum drea, a muscalilor de pe Dambovitza noa, incepea brusc sa planga, ii poopa pe gura ca la Moskwa si, cu lacrami cat Niagara, hohotea : “Gaspadin, iarta-ma, mha, io n-am nemic cu tine, bre, dar daca asta mi-e slujba, ce sa fac…?” Si iarasi il poopa pe nenorocit pe gura, dupa care mai ingurgita o carafa de udatura, apuca garbaciu ca pe-o matura si-ncepea sa-l “perie” pe proaspatu-i “brat” (frate) pe spinarea napadita deja de muste si de coptura…

  Noapte buna, crestine, – Sfantu Barzoff, fie cu tine… ! 🙂 Ori – daca preferi – Sfantu Goe, Sfantu Neamtu Tiganu or Sfantu Taton, asa cum merita un adevarat Poet si domn…

 9. Marginalia non turpia Says:

  Înțelepte și hazoase vorbe spuseși. Merci.

  Mai meditai și eu la Spiritul Crăciunului:

  ”SPIRITUL CRACIUNULUI ȘI TALIBANISMUL
  (December 23, 2013 at 10:32am)

  Când suntem creștini, asta se vede în toate momentele vieții noastre. Cristos se naște și învie mereu pentru noi.

  Nimic mai grețos, în opinia mea, decât să primești mesaje creștine în vremea Crăciunului de la oameni care ți-au făcut diverse chestii ”nașpa” un an întreg.

  Asta îmi amintește de babele care se închină ”a la carte”, apoi bârfesc cu sârg.

  Poate fi, pentru ei, un fel de armistițiu.
  Pentru mine e doar o minciunică, o aburire de sine și de alții”.

 10. Marginalia non turpia Says:

  ”Crăciun Fericit”, AVP! Ție și celor dragi ție.

  ”Crăciun Fericit!” tuturor vizitatorilor tăi.

 11. Marginalia non turpia Says:

  PS. Nota mea primește LIKE-uri pe F.B. Văzui și 3 SHARE.
  Nu suntem singuri pe ”Planeta-Ou”!

 12. AVP Says:

  Evident ca nu suntem singuri ; mai degraba oamenii rai si egotisti sunt din ce in ce mai singuri, mai izolati de frati & cognati, ce sa mai vbim de lari & penati 🙂

  Un Craciun Fericit si tie, alaturi de cei dragi, iti dorim!

  Mai vbim, din cand in cand. Acum trebaluim 🙂

 13. Marginalia non turpia Says:

  Trebăluim, și noi trebăluim!

 14. Marginalia non turpia Says:

 15. Guardian Says:

  Sarbatori Fericite si multa sanatate Maestre Viorel Padina! Pentru viata dumneavoastra exemplara, de o suta de ori BRAVO!Daca spatiul mioritic v-a marginalizat (dovada cea mai puternica a caracterului frumos: societatile primitive resping caracterele, le marginalizeaza, atrag si aduna, in schimb ignobilii,impostorii si maestrii compromisului de orice fel) spatiul hyper v-a imbratisat. Si noi, odata cu el.For ever.
  Buna-seara de Mos Ajun….cu bine..

 16. luminita Says:

  Craciun fericit, AVP!

 17. Marginalia non turpia Says:

 18. Marginalia non turpia Says:

 19. Marginalia non turpia Says:

 20. AVP Says:

  Multumim pt colindat, CMM 🙂

  Craciun Fericit !

  Postare noua, veche 🙂


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s