Omul recent al lui Pata e mai mult patat, decât negru cu adevărat… oops

  • Dragnea & Abrmaburica îmi dau dreptate fără să vrea, păi cum drea. Dragnea & Abramburica, doi rumâni având momentan cevaşilea putere p-aciia, tocmai îmi dau dreptate fără să vrea, păi cum drea : spre a se termina cu ţigănia şi cu corupţia demnă de Somalia din şcoala de Rumânia, musai să se organizeze examene dure (spuneam io mai alaltărea) la liceu şi la facultate, altfel nu se mai poate, cognate. Dacă însă nu se va renunţa la stufosul şi greoiul învăţământ despre de toate şi „cu burta pe carte”, foarte costisitor şi absolut inutil în era Google şi-a Wikipediilor, vom freca iar mangalu didactic, frăticilor. Sau dacă bardul bârcean va apărea din nou în programa şcolară, cu stilul său şi cu mentalitatea-i de secol 19 naţionalist, mai puţin caracterul de nobil erou paşoptist sau unionist, d-ăla demn de Divanul ad-hoc, din moment ce el singur şi-a zis Porc, degeaba vom emigra chiar şi la New-York, căci vom rămâne ca civilizaţie tot la folk… (July 11, 2013 at 5:52pm)
  • Băieții noi și vechi. Baietii noi cica servesc Vestu si Democratia, spre deosebire de cei vechi, care serveau Estu & ticalosia… Nu prea se intelege ce e cu cei care au servit si Estu, si Vestu, si ticalosia, si democratia… Si vitzavercea, daca va fi cazu, necazu…(July 12, 2013 at 7:11pm)
  • Omul recent nu e atât de negru. Omul recent e mai real decat omul nou si mult mai realist decat omul vechi, nu ? Omul acesta – asa recent cum este – s-ar putea, io nu zic ba, sa faca o treaba administrativa mai buna, pe undeva-cumva, fiindca isi vede lungul nasului, nu de altceva, ceea ce n-am putea spera de la o superpersonalitate care umbla cu capul prin nori ca un zeu si care de aceea crede ca nu mai poate exista desupra sa altcineva, zau, nici macar ‘Apelul catre Europa’ sau ‘Planeta-Ou’, de-un paregzamplu, de care fostul prim-ICR pare sa nu fi auzit nimic-nimic, acolo, la pempantu-i cucurig… Nu ca Lilian al nost va auzi neaparat, insa e o sansa in plus pentru ingenii – de orice soi ar fi – de a iesi din contingentu de rahat in care i-ar impinge automat un confrate crescut la sanul deboshat de pizme & fudulii al maicii si eternei Rumanii… Dixi et salvavi… (July 16, 2013 at 1:05pm) POST SCRIPTUM : Oricât de critic aș părea a fi față de Adrian Papahagi, îi acord totuși o notă bună pentru faptul că el nu-mi taie niciodată comentariile, chit că nu le răspunde nikagda, păi cum drea, spre deosebire de MRU, de-un paregzamplu, care mi-a tăiat acuș-acu singurul comment pe care l-am făcut pe valu Noii Republici, deși io nu eram pe post de goe securistrigoe acolo, aloo, mascat ca drakulo, ci semnam cu numele redactorului „Apelului către Europa” și-al samizdatului „NU!”.
  • Likelitori-boikoitatori de mântuială. Mă uit pe lista-ţi de likelitori-boicotatori şi nu văd absolut pe niciunul dintre cei care ar putea boicota ceva, pe undeva, cumva, sau chiar dacă ar face-o, ar fi ca şi cum n-ar fi, helas… Nici măcar Cărtă, Liiceanu, Baconski sau alţi enoriaşi ai bisericuţelor literar-culturale care au păpat de la ICR-ul lu Pata nu vin să-şi exprime solidaritatea cu ideea-ţi genială sadea, păi se poa ? (July 16, 2013 at 9:06pm)
  • Țara lu Papură Vodă. Haosul politic, administrativ şi moral din România se reflectă riguros în haosul legislativ, sau poate că e invers, te pomeneşti : haosul legislativ şi judiciar determină haosul generalizat, ca-n satul / statul fără stăpâni şi fără câini… Cei care sunt abonaţi la siteul „Avocatnet.ro” au primit azi prin e-mail notificarea pentru introducerea pe site a unui nou articol intitulat „Legislatie halucinanta: Episodul in care se abroga prevederi legale inexistente”, însă urmărind linkul au constatat că pagina articolului cu pricina devenise deja inexistentă, articolul fiind scos urgent de pe site la cererea celor ce s-au simţit cu musca pe căciulă, probabil. Preambulul articolului era promiţător, dar n-a mai fost să fie, olelie lie… „De aproape trei ani urmaresc cu religiozitate toate actele normative care se publica in Monitorul Oficial, incercand sa descopar toate modificarile legislative care ar putea sa va intereseze. Iar in toata perioada aceasta am crezut ca am intalnit toate anomaliile legislative posibile: am vazut legi publicate seara si aplicabile de a doua zi de dimineata, am vazut reglementari legale contradictorii, cu prevederi care se bat cap in cap, am vazut cum statul isi incalca flagrant propriiile dispozitii, am vazut legi publicate si modificate imediat dupa. Iata, insa, ca sistemul nostru legislativ m-a surprins astazi inca o data…” ► Mie-mi spui…? Doar ne aflăm în ţara lu Papură Vodă, condusă nu de oameni de stat cu demnitate, autoritate şi cu viziuni de nobili shoguni, ci de tembeliziuni… (July 17, 2013 at 7:12pm)

 

Reclame