I dont need school, I have google

 • Niciodată nu e prea târziu. Problema e : ce punem în loc? Prin fluşturaticele sale jocuri de picioare ku madam U et aliis ejusdem farine şi ku dezastruoasa gestionare a relaţiei ku media şi ku oamenii din preajma sa, Traian Băsescu l-a făcut practic eligibil pe C.Antonescu, un personaj descins din Scrisoarea Pierdută a lui Caragiale, corcită ku Ubu-Roi, dacă se poate imagina aşa-ceva… De unde se părea că oricine ar putea câştiga în faţa unui asemenea catindat, iată că numai candidaţii pe care TB i-a format şi i-a promovat de i-a terminat nu vor câştiga niciodat’, – atât de antipatizat a ajuns să fie omu ista… Păcat de voinic, care ar fi putut fi un mare căpitan transatlantic, dar care s-a comportat ca un Pirat hăhăitor & calic, care ştie să danseze din buric şi să-şi tragă rivalii în ţepe de mic, dar ca să construiască ceva pacific & durabil nu se pricepe niciun pic. (July 5, 2013 at 12:37pm)
 • I dont need school, I have google ! Hai dreq sa fim seriosi… Unii descopera lantul slabiciunilor si spagarii / plagarii din scoala aborigena ca si cum raciliele astea ar fi aparut fix in timpul guvernarii abramburistice Ponta, in timp ce pe vremea guvernarii boccii Scoala rumâneasca era sora cu ingerii portokaki… Daca era atat de dastept, dl Funeriu trebuia sa desfiinteze accesul intr-o treapta superioara de invatamant pe baza notelor din treptele inferioare, sa introduca examen dur de admitere de la liceu si pana la doctorat, iar la scolile cele mai bune (mai cautate) sa se fi impus taxe de scolarizare substantiale, de la care sa fi fost exceptati doar elevii olimpici sau tocilarii de nota zece (3-4 la suta din populatia scolara), singurii pentru care scoala, in forma ei veche, mai poate insemna ceva, azi… Geniile (1 la un milion), mediocrii si imbecilii n-au nevoie de scoala, mai ales in era Wiki & Google… I dont need school, I have google ! ► Românul providenţial al acestor timpuri kknii va fi acela care va reforma din radacini invatamantul rumânesc, cel mai conservator, cel mai incompetent si cel mai corupt sector al românismului, hic et nunc. Cei mai mulţi fuduli proşti io i-am întâlnit printre aşa-zisii „oameni cu carte”, fireste, din Românica lu peste. (July 5, 2013 at 4:18pm)
 • Așa s-a născut legenda 😉 Sa nu fim visatori : e vorba pur si simplu de vizualizari dirijate din centrul de unde papusarii vor sa creeze iluzia ca rumanii de dreapta populara nu mai pot de dragul ieroului portokakiu Papahagi si vin siruri-siruri sa-i soarba cuvintele si faptele… E acelasi centru de unde s-a transmis ordinul de retragere a tuturor fantoselor „admiratoare” de pe blogul meu, dupa ce am inceput sa critic „raul cel mic”, fiindca devenise cam mare, pentru ca boboru sa vada ca sunt lipsit – brusc – de importanta… oops Sunt niste ordine asemanatoare, in esenta, cu ordinele pe care gen Aron Bordea le transmitea baietilor sai cu 30 de anisori in urma, sa aiba grija sa nu carecumva sa ma bage prea mult in zeama, că mi se face popularitate, drea, n-asa ? In era New Media, astfel de manevre criptosecuriste sunt pur si simplu jenante. (July 6, 2013 at 3:41pm)
 • Baietii despre Baieti. Insa au dreptate atunci cand sustin ca ei, baietii kamikazi, sunt azi next step al Baietilor media d’antan, deci ceea ce reprezentau baietii catavenci in I-ul an al ‘revolutiei’ lu tov Ilici Ivan i tov Brucan… Bine, nu că ar fi chiar asa – fiindca baietii noi mai mult ar vrea, decat ar phootea -, insa asta e situatia si ecuatia, nu cum si-o vor fiind imagina niste gagauzi necesari dup-aciia… (July 7, 2013 at 10:21am)
Reclame

17 răspunsuri to “I dont need school, I have google”

 1. filadel Says:

  Maestro, citești Kamikaze, ediția print?

 2. AVP Says:

  Nu. Da’ de ce-ntrebi ?

 3. filadel Says:

  În ediția print apar toate articolele de investigații și altele care apar pe web cu un delay de fro 2 săptămîni. Bănuiesc că tre să trăiască și ei iar din online încă n-au descoperit cum se face. 🙂

 4. Andrei Says:

  Mircea Cărtărescu a primit marele premiu al Festivalului Internaţional de Literatură de la Novi Sad

 5. AVP Says:

  Păi tu crezi că băieții ăștia de băieți trăiesc din ce când vând, Fil ? Sper că nu ești atât de inocent, dreq 🙂

 6. AVP Says:

  Jmecheroșii ăștia, ca și Cațavencii la vremea lor, au doo rânduri de salarii, unul pe față și unul – ăl mai gros – pe dos.

 7. filadel Says:

  Sper că nu e așa cum zici. N-am argumente să te contrazic decît declarațiile lor pe propia răspundere. Tind să le dau dreptate fiindcă am trecut și eu prin astfel de momente și pare destul de plauzibil. Vom vedea în timpul care urmează.

 8. AVP Says:

  @Andrei : felicitari. Se pare insa ca nu stii că Cărtă a mâncat pe când trăia și el printre copii ceva kaki, fire-ai să fii… 🙂

 9. filadel Says:

  Oi. Era să uit: ăștia sînt ăia care n-au mai suportat hidrantul prin batistă de la Vîntu. If that maters?

 10. AVP Says:

  @Fil, chestia de care vbim se vede cu ochiul liber pe firmamentul New Media. Cu conditia sa n-ai orbu gainilor, sa nu fi un taliban buimac ori sa nu fi un tolomaq, pai cum dreaq.

 11. filadel Says:

  Masestro

  mă bucur să am confirmarea de la tine. Cu timpul oamenii se mai schimbă. 🙂

 12. AVP Says:

  Faptul c-ai inteles ce-am vrut sa spun inseamna ca n-am dreptate, cel putin in cazul de fata 🙂

 13. AVP Says:

  Buna dimineata, cum ar veni, mey copii 🙂

  Va informez ca asa cum face de ani de zilisoare, ceas de ceas si zi de zi, „Dl Goe” cel viteaz ma injura si az, subt masca unui IP de pripas : 193.200.150.137

  http://www.stopforumspam.com/ipcheck/193.200.150.137

  Asta e situatia & natia.

  PS: Incerc sa ghicesc cine dreaq o fi ipochimenu ista care pare a nu avea alta misie pe lume decat sa ma hartuiasca pe mine ca-n jungla din Papua… 👿 O fi primul individ din sirul din header, extrema stanga, cum ar veni…? O fi al doilea…? 🙄 Caci al treilea pare deja a fi prea erect pentru calitatea subumana pe care ne-o dezvaluie bestia.

 14. marginalia non turpia Says:

  Da, școala ar trebui reformată din rădăcini.
  Dar…”Goagăl” nu e o solutie de școlarizare, poate de informare pentru cel învățat.
  Pune-l să traducă ceva și te vei speria!

 15. AVP Says:

  Vezi ca preste nu mult timp, dupa socoteala mea, cand se va dovedi c-am avut dreptate iar si iara, n-o sa mai ai posibilitatea de a-ti sterge comentariile de aci englezeste si cam in prag de seara, cum ai facut pe F-B, bunaoara… 🙂 Daca nici macar tu, experta in Planeta-Ou, nu pricepi ca io nu vbesc ca un simplu goitza-mbow in boboru meu, ori ca un scartza-scartza pe hartie in fata paharului său la o gargara de un leu, inseamna ca nu mai e nemic de sperat de la contingentu ista, zau… oops.

  Eu vbesc de „cel ce gandeste singur”, nu de imbecilii care chiar daca ar invata la scolile cele mai inalte, unde au ajuns pe bani fara miros de la babacă, s-ar intoarce de acolo tot ca un vitel or vacă.

 16. marginalia non turpia Says:

  Se pare că spunem același lucru. Cu alte vorbe.

  P.S. Eu sunt doar unul dintre interpreții Planetei-Ou. Vor urma și alții, poate mai învățați ca mine. Eu nu fac decât să deschid un drum. Prin octombrie sper să vedem rezultatele. O parte.

  P.P.S. Șterg comentariile când nu le mai consider de actualitate. Nu vreau să devină prilej de interpretare, expirate fiind. Am copyright!

 17. AVP Says:

  Asa zice si goe strigoe: că adică ce mă interesează pe mine cum îl cheamă pe el, din moment ce mă poate face praf orișicând ? Iar dacă n-o phootea să mă facă, fiindcă își va da seama și el, și proaspăta-i făniță buimacă, că una e să vrei și alta să poți, când adversarul tău e însuși Regele Hyperspatziului, nu un oarecare purtător de chiloți, ei, și ce dacă, atunci o să se dea și el la fund cum fac zmecheroșii oți și n-o să știe nimerea că de fapt e neam de neam de idioți, păstrându-și astfel obrazul printre cunoscuții din real, toți… Așa cum tu îți ștergi postările de pe f-b fiindcă ai copyright, păi cum drea, așa își poate șterge și goe al lu mboe strigoe identitatea-i eterată, în loc să-și asume răspunderea, fără a pierde altceva nemica toată, doar io rămânând cu onoarea nereperată, cu timpul pierdut într-o veșnică ceartă c-un anonymous de vată și cu nervii făcuți praștie, iată… 👿

  Postare nouă.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s