Dacă ar fi să fac un partid…

 • Proști, dar cu ținere de minte. Apropo… Prosti i-or crede dăștepții astia de liberali cantonescieni pe rumânii din strainatate, carora anul trecut se mirau cum sa le mangleasca dreptul de a vota la referendumurile nationale, iar de-acum ar vrea ca diaspora sa promoveze imaginea Romaniei (in locul lor, al celor ce detin puterea si banii Ro, insa nu stiu ce sa faca spre a repara imaginea tarii pe care o conduc de o rup…) (May 27, 2013 at 10:40pm)
 • Azi un sat, mâine un stat. Băsescu, Prinţului Charles: „Am înţeles că v-aţi mai luat o casă, în curând o să aveţi un sat întreg” (June 10, 2013 at 8:57pm)
 • Best of The Bests : Internetul. Io am vrut sa pun revolutia Internet in raport cu toate celelalte intamplari de o importanta coplesitoare din istoria Umanitatii si sa subliniez ca aceasta hypermirabila intamplare e number one. Daca limbile, limbajele si alte sisteme de semnalizare din ‘Turnul Babel’ sunt dovada faptului ca toate fiintele planetare fac parte din acelasi organism – Biosfera -, caci altfel n-ar comunica intre ele, Internetul e nu doar semnalul ca globalizarea Embrionului de miliarde de suflete se va infaptui mai repede decat ne-am asteptat candva, dar si instrumentul prin care se va realiza grandioasa intamplare, in aceasta etapa evolutiva a Planetei-Ou. (June 12, 2013 at 10:21pm) In virtual – de altfel – se va naste si Supra-Omul, urmatorul step evolutiv pe firul rosu al Vietii care a debutat prin big-bangul din Atomul Primar si se va finaliza in black-holele Omegal, dupa ce va trece – in actual – prin stadiile succesive ale embrionului ce se va coagula din Planeta-Ou, pana intr-un final, normal… Mie mi se pare destul de clar ca Supra-Omul (next val) va fi Web 7.0, de ce nu, my dear ? 🙄 (June 12, 2013 at 10:34pm) Internetul nu e doar un alt mod de distribuire si de depozitare a informatiei, ci in curand – dupa ce va aparea Web-ul intelighent – se va vedea ca e pur si simplu forma superioara de viata, aci, pe Planeta-Vietii celei mai vii (singura – deocamdata – in haurile giganticei Metagalaxii…) (June 12, 2013 at 10:45pm)
 • Dacă ar fi să fac un partid. Daca ar fi sa fac un partid, as face unul exclusiv pe Net: fara sedii, fara cotizatii, fara intalniri cu publicul, fara zambete si strambete, fara fustitze, tocuri, busturi si discursuri fashionabile, ci numai pe baza de fapte si caractere care au fost si e… O astfel de constructie dureaza, vezi bine, si cere dedicatie absoluta. Io tre sa termin Povestea lu Ave si Planeta-Ou, si sa mai traiesc si io… oops. E o treaba de oameni tineri, onesti si de mare incredere, nu de priculici sau de arici pogonici seculici. (June 13, 2013 at 4:22pm)
 • Trăim într-o țără în care mineriada se poate repeta iar și iară. Trăim într-o biată țărișoară fals stabilă și fals legală, în care aceste lucruri oricând se pot repeta într-o neagră zi ori seară, nici măcar vară… De aceea, puțini vor comenta, ori o vor face – ca tot românu curajos & revoltat – numai pe un for dezorganizat, din adânc anonimat… Treabă de goe al lu mboe securistrigoe curat, n-așa… ? (June 13, 2013 at 4:47pm)
Anunțuri

6 răspunsuri to “Dacă ar fi să fac un partid…”

 1. marginalia non turpia Says:

  Cum apreciem ”fapte și caractere” ? Prin prestația lor din Internet?
  Ce criterii propui?

  Întreb pentru că realmente mă interesează, și ce mă interesează vreau să înțeleg.

 2. AVP Says:

  Faptele sunt de 3 feluri:
  Fapte Unice (sau geniale);
  Fapte Rare;
  Fapte ordinare.

  Faptele Unice (sau geniale) sunt de 3 feluri:
  Fapte Unice Bune ;
  Fapte Unice Nebune ;
  Fapte Unice Rele.

  Faptele Unice Bune sunt de 3 feluri:
  Fapte Unice Bune-Bune ;
  Fapte Unice Bune-Nebune;
  Fapte Unice Bune-Rele.

  Şi aşa mai departe, până la 7 subsclasificări mirobolante.

  La fel se procedează şi în privinţa Caracterelor, dupa care se trage linia si se aduna.

  Hai ca poate mai vbim, ne mai lamurim.

 3. marginalia non turpia Says:

  1. Am categoriile. Acum vreau criteriile de recunoaștere a fiecăreia, spre a-mi putea selecta liderii eligibili.

  2. Mai am nevoie să pot alege partidul după ideologie. Acum, aș inclina spre populari, in varianta autentica, nu cea de Dâmbovița. Ce alte opțiuni ar putea apărea? Sunt unele specifice traiului în virtual?

  3. Care ar fi modul de intervenție în real al unui partid virtual? (Căci nu suntem conștiințe decorporalizate, iar ”papa” vine din real).

 4. AVP Says:

  Ei, si tu… Prea vrei mura-n gura. Daca o sa ma hotarasc pana la urma sa fac un partid pe Internet, ca titular al unor Fapte Unice si al unui Caracter pe masura, absolut irepetabile cel putin in Ro, aloo, o sa ai mai multe detalii, priatelo… Pana atunci, poti sa-ti faci tu un partid, daca ai cu ce se-ncepi : cu niste Fapte Unice, dovedibile, si c-un Caracter verificat in niste povesti ale lui ave de altadat, iar nu asa, doar afirmat la bufet in sat, pe net or pe nat… Restu povestii cica populare cu care vor sa ne tromboneasca iar niste tovi si baieti pana mai ieri activisti pcr, asc et alii et alele, e o vrajeala pe care n-o vor mai crede nici ceapistele cele mai sleampate, darmite masele de feisbuccisti si feisbucciste care au fumat deja toate vrajelile, inca din frageda pruncie, bre.

 5. marginalia non turpia Says:

  Eu nu intenționez să fac un partid.
  Nu voiam sa-ți fur ideile, ci să ți le cunosc.

  Acum le cunosc, e OK pentru mine.

 6. marginalia non turpia Says:

  Stau, cuget și îmi zic: un om ar vrea să facă un partid în virtual, bazându-se pe merite ale sale (de viitor lider) dobândite în…real, probate acolo cu fapte reale.
  E bine.
  ”Ziceam că” l-a făcut.
  Cum, pe ce căi concrete, va influența partidul virtual realul?

  Intreb așa, de dragul de a cunoaște un proiect interesant.

  (Când lucram în Institutul de psihologie, îmi plăcea să aflu cât mai multe lucruri despre proiectele colegilor. Spusele lor ”îngrășau” solul minții mele).
  N-am furat la viața mea idei, mai degrabă am dat, dar mă stimulează gândirea celorlalți. Poate fi și un un spectacol frumos.
  Acesta este și motivul pentru care mai vizitez bloguri.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s