Savanții urechisti, ca și poieții jemanfisisti…ups

 • Un rrromân verde. MGâdea de la Antena 3 calcă vertiginos pe urmele lu DDD, însă spre deosebire de zmecherosu cu elodiile & minunile casnice dovedește o fervoare ce ne face să ne îndoim că rumânu ista a auzit nu de satirele juvenale, ci baremi de momentele lu’ Caragiale… În logica noilor rrromâni verzi, după cel mai mare tricolor din lume, ar trebui să urmeze cel mai mare mic mioritic, apoi cel mai înalt pitic getic, cel mai gigantic puric dacic, cel mai felixit calic și-n fine cel mai voinic ic de bic patriotic, alături de cel mai falnic lean dick exotic, evident… (May 27, 2013 at 7:50pm)
 • Savanții urechisti, ca și poieții jemanfisisti…ups. Pentru un om de stiinta precum dl Lucian Boia, corect ar fi fost sa spuna ca DIN CATE STIE DANSUL nimani n-a mai explicat pana acum de ce nu merge Romania bine, iar nu ca asa ar fi si stand lucrurile in realitatea bibliografica. Se vede treaba ca dl savant scrie si dumnealui ca ‘poietii’ – cum pronuntau securistii din ‘Povestea lui Ave’ -, cam dupa ureche A se vedea (spre a se demonstra contrariul asertiunii dlui Boia, nu de alta)  asta, de-un paregzamplu. (June 2, 2013 at 12:14pm)
 • Pagubosu stil confruntational. Acest stil confruntational n-o sa va aduca, in calitate de politician in status nascendi, decat simpatia unei maini de radicali or titirci negri-n ceru gurii, pentru care politica e doar un rig de box, la care ei se uita ca la tembelizor, sau doar un prilej de a ajunge la putere oricum, pe scurtatura, chiar si calcand pe cadavrele adversarilor, si atat. In plus, a nu se supala, insa aproape fiecare dintre ritoasele alegatii vi se poate intoarce pe dos ca o manusa, iar de aici si pana la aruncarea provocatoare a manusii nu mai e decat un pas, pai cum naiba… oops. Mi-ati placut mai mult in mesajul matur de alaltarea, prin care cereati publicului sa nu mai fie atat de intransigent cu paiele din ochii altora, in timp ce barna din proprii ochi risca sa-i cada pe labute, cum ar veni, insa e mai tentant sa scriem de dragul galagioasei galerii de fani portokaki, n-asa… ? ps : De unde stiti ca nu vor reveni, candva, si copiii lui Ponta ? Si inca ceva : cf Wikipedia, sunteti fiul regretatului critic literar Marian Papahagi, fost intre altele, imediat dupa ‘revolutie’, adjunct al ministrului invatamantului, deci demnitar (June 4, 2013 at 12:08pm)
 • Iar sunt plagiat pe blat…oops. Vad ca baietii cu sau fara plete pe epolete si fetele cucuiete din presa lu gorobete de Dambovita mi-au preluat pe sestache, pai cum drea, vechile sintagme despre Retelele ce se bat pe-al nostrum splai fara sa pomeneasca nimic de protocronicul auctor al ideii Retelelor Netocratice ce-au aparut si-n tzeara lu Bulabista & Neculai, vai… Antena 3 vbea ieri de „Reteaua Basescu”, iar Evenimentul Zilei vbeste azi – prin tov Cristoiu, citat de amicul Dan B. – de „Reteaua Dan Voiculescu”… Cand insa ii intrebi pe zmecherosii astia daca au auzit de „regele hyperspatziului” sau de Avp se uita la tine ca-mboyy… (June 6, 2013 at 4:26pm)
 • Cum e turcu… Nu-i detest pe minerii, pe oamenii neșcoliți sau chiar și pe oamenii de grotă or râmarii care când li se ivește nenorocita ocazie se comportă chiar ca niște mineri, ca niște oameni din topor sau ca niște onești neanderthalieni din bobor, ci mi-e scârbă de izmeniții și de fapt de prostovanii cu ifose de intelectuali cultivați și rafinati, de ioropeni erudiți și civilizați sau de intelighenți curați, dar care au fost și sunt duși de nas ca niște copii retardați de călărășenii & măgurenii mascați care i-au manipulat și instigat pe minerii înfuriați și l-au aplaudat apoi pe Spân în momentul când zmecherosu’ căpcăun s-a prezentat la Verde-Împărat cel Shogun ca și cum el era Nepotu cel Bun, iar Harap-Alb din fontana de la Berevoiești era prostu satului or nebunu din povești… La așa ‘elită’ de fuduleți de București & cuculeți de Plătărești, așa bobor de te crucești. (June 13, 2013 at 3:47pm)
Anunțuri

5 răspunsuri to “Savanții urechisti, ca și poieții jemanfisisti…ups”

 1. AVP Says:

  Goe (de la spam), daca vei mai continua sa fii obraznic, voi inchide comentariile pe my blog, astfel incat n-o sa mai poti sa-ti faci aci barlog de magog si deci n-o sa mai ai fornicanta onoare de a te mai ceti deloc. Sa nu zici ca nu te-am avertizat.

 2. Nicu Margarit Says:

  @”Un rrromân verde”:
  Ce a invatat MGadea foarte repede a fost sa dea la o parte spoiala de educatie teologica pentru a face mai mult loc mitocanismului sau funciar. Politica de personal a Antenelor este demna de renumele patronului!

 3. RALG Says:

  @AVP – Aveti dreptate. Dl.Goe este obraznic. Va cerem scuze in numele lui si va rugam sa-l iertati, sau macar sa nu va puneti la mintea lui. Cu respect.

 4. AVP Says:

  @RALG – te-as crede cu draga inima, ca sa zic asa, insa de unde te-as phootea lua, la o adica, fata mea ? Cu alte cuvinte, cine esti si cum de poti garanta pentru un neserios ca-n povesti ? 🙄 A nu se supala, pai cum drea.

 5. UNa Says:

  Vedeti ca sinteti pe cale sa cadeti in capcana:RALG=Redactia arca lui goe !


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s