”Elitele” iepocale scriu si azi cu stiloul… oops

 • Goe al lu mboe securistrigoe. Am inchis commenturile ca sa scap de hartzuiala strigoiului care intra prin gaura din gard si tine el sa-mi spuna ceva, in mod special si f.amical, n-asa, si neaparat pe numele mic, aratandu-mi cat sunt de chitic, pe cand el e cat un ditamai lean dick, pai cum drea, insa o sa le redeschid atunci cand ma voi decide sa nu-l mai citesc nici acolo, la spam, pe turbatu baietel de la Dynam (insa asta ar insemna sa nu mai scot niciodata de la spam pe nimenea, riscand dreq sa se supele pe mine toata lumeea care ajunge acolo fara voia mea…) (April 23, 2013 at 3:20pm)
 • Ori că că, ori că mă. La Devesel – aflat la 40 km de mine – a existat pana la ‘revolutie’ un spital de cuci (nu feisbuci, aloo…), de unde cred ca ai auzit si tu ca vor izbucni rachetele de interceptare ale Licuriciului Mare, in caz ca vom ajunge la stramtoare, dear surioare. Asa ca bomba H ori va lovi prima data chiar prin preajma mea, ori nu va putea lovi nikagdaTertium non datur, pai cum drea (April 29, 2013 at 12:50pm)
 • Umflat cu pompa. Am spus de ani de zile ca C.Preda e gonflat artificial – asa cum sunt toti baietii proveniti si promovati dintr-un anumit centru -, dupa cum nici contestatorul sau de az nu e mai breaz, ci poate doar un pic mai cu obraz. Oamenii astia trebuie sa plece naiba acas, ori sa-si vada de meseriile de baz. Pur si simplu, ei sunt dintr-o alta lume, dintr-un alt film. (May 7, 2013 at 8:20pm)
 • A scrie ca pentru partizanii sovietici sau pentru conii leonizi. Aligica scrie ca pt partizanii sovietici (de stanga) sau pentru conii leonizii dambovitzeni (de drepta): clar si raspicat ca un agitator disciplinat. (May 8, 2013 at 9:08pm) ► Mie nu-mi place Aligica nici de frica, fiindca nu e onest si nu ne spune cine este si ce vrea, la o adica. El cica e prof in marea Americă, dar stă numai aci, pe forumică, mai mult și ca șomeru Avepică. Bine, am inteles ca daca nu-i curge, macar ii pica, – dar ce, bre, CRC ? (May 8, 2013 at 9:19pm) ► Una preste alta, nu-l plange insa pe Aligica, fiindca si el loveste fara rusinica, la o adica. Ma uitam alaltaieri – intamplator, caci omu nu e atat de norocos incat sa-l ceteasca zilnic poetu poetilor – cum Ali al nost ii da la gioale Domnului Ambasador, uitand că Cărtă, Pata și alți talentuoși spumoși din panoplia portokakiilor, pe care cică o servește duru dreptaci Aligică, sunt creațiile din anii iepocali ai bătrânilor edecari disprețuiți de lupanii băieților post-‘revolutionari’… (May 8, 2013 at 9:47pm) ► Asculta la mine, pretine : ‘dreapta’ si ‘stanga’ sunt niste chestii depasite in lumeea care e… De aceea, ma uit la Aligica al tau ca la babetele cica vesele cu care zmecherosu V. vrea sa-si anime seratele sarace-n vedete, prezentandu-ni-le pe post de fete cucuiete : oricat ar fi de degajate si de alcoolice, miros a naftalina ca moastele 🙂 Daca o sa continui sa te mai uiti la Aligica si la Madam Blogary a lu pesce o sa afli abia cand ti-oi primi penzia ca-n Romania nu mai conduce burghezia, ci netocratia, fireste… Sa nu zici ca nu ti-am spus, doamne fereste. (May 8, 2013 at 10:14pm) ► Revolutia (netocatica) este in plina desfasurare si chiar tu participi la ea, fratioare, ca fondator al unei noi retele subt Soarele-clocitoare… 🙂 Cat despre penzie, n-ai nicio grija pretine: o vei primi de la Statu criptocomunistilor si criptosecuristilor care e si care, intrucat au penzii princiare, nu se vor duce prea curand la culcare… Pe langa ei, vei manca si tu o paine la penzie, mey. Nu ca ai fi ca si domnii geni si colonei, ci fiindca Statu centralizat dac nu va pieri decat odata cu ei, dreaq… 💡 Asa ca voteaza cu partida coloneilor, neaparat, daca vrei s-apuci sa fii penzionar de stat 🙂 (May 8, 2013 at 10:28pm)
 • ”Elitele” iepocale scriu si azi cu stiloul. „Elitele” Iepocii de Aur abia stiu sa tina o tastatura in mana, iar unii ‘elitisti’ scriu si azi cu stiloul, aloo… Uita-te la modul in care au semnat – cati au semnat – apelul pentru Casa Monteoru si vei vedea ca ‘elitistii’ au completat formularul de inscriere de acolo ca niste ageamii in ale Netului. Trebuia neaparat, de-un paregzamplu, sa aflam ca primiceru iepocal M.Cartarescu e un ipochimen de 57 de anisori, locuitor in Bucale-Vale si de genul masculin, nu feminin, pricepi mata ? Si-atunci, de unde dreq oi fi dedus ca ‘elitele secolului trecut su devenit elitele forumistice actuale de pe internet”. De la Paris-deal se vede altceva in Ferentar, bre ? (May 9, 2013 at 10:02pm)

 

Reclame

4 răspunsuri to “”Elitele” iepocale scriu si azi cu stiloul… oops”

 1. Nicu Margarit Says:

  Sa fie scrise si cu un betisor pe nisip, daca sunt valoroase, vor ramane in cultura romana, parerea mea.

 2. AVP Says:

  Belferul ce-ar folosi abacul in fata invataceilor ce se rup in figuri cu aifoane si tablete de ultimul racnet ar deveni iremediabil caraghios, si mai mult decat atat: indubitabil dizgratios, chiar daca, altfel, calculele sale ar batea cu cele ale invataceilor riguros.

 3. AVP Says:

  Atata timp cat voi avea chiar si numai un cititor, in realu actual, sperand la mii si milioane, in realul virtual, munca mea pe my blog nu e-n zadar, aloo…

  Aviz carcotasului de pe troaca… 😎 Diferenta dintre mine si scabrosu ipochimen e ca-n timp ce pe mine ma intereseaza ce face si ce zice el pe troaca-i tot atat cat m-ar interesa conceptia despre cosmogonie a unei libarci de bucatarie, el, in schimb, sta cu ochii pe mine ca pe butelie si-mi soarbe fiecare litera ca pe apa vie… oops.

  Postare noua, macar tie, mha, nea tichie, daca altcineva nici cykyry n-o sa mai vie… 🙂

 4. marginalia non turpia Says:

  Mie mi-ar plăcea ca învățații să se concureze în sensuri, nu în ”creioane”.
  Așadar subscriu la cele spuse – inspirat – de Nicu Margarit.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s