Suleyman Magnificul ne bate si dincolo de mormant… ups

 • Mazilescu. Iata un poet care inca mai traieste in virtual, gratie faptelor sale artistice remarcabile. Alti poeti ori scribaieti, mult mai gloriosi decat el cat erau pe val, au disparut chiar in clipa in care au fost returnati in pamantul din care, printr-o intamplare banala, au fost creati pentru prima si ultima oara, apoi uitati… Adevarat s-a spus ca fiecare va fi judecat in lumeea viitoare dupa FAPTELE sale reale, dear surioare… (April 11, 2013 at 12:44pm)
 • Cica s-a deschis sezonu de vanatoare la tortionari. La etatile dumnealor nu prea fragede (intre 81 si 99 de anisori) are cine sa-i cam vaneze deja, nu trebuia sa se deranjeze ditamai Institutia… oops. Care mai bine i-ar vana pe ‘teroristii’ din 89, daca o duce vana. Daca nu, ramane ca si pana acu, adica nula la nula. (April 11,2013 at 6:23pm)
 • Suleyman Magnificul ne bate si dincolo de mormant. Cu scuzele de rigoare, eu nu vad absolut niciun beneficiu pe care l-am avea din ‘afacerea’ asta. ‘Uniunea Balacanica’ a mai existat pe-acilea, de altfel, si nu doar ca proiect intelectual, ci ca un fapt istoric real, respectiv ca un coltisor de ‘rai’ pe vatrai al Imperiului Otoman, si uite unde am ajuns, vai… Am ajuns, de ex, ca turcii sa ne poata cuceri chiar si azi, si nu trimitand aci 50-60 de mii de ieniceri si spahii, ci bagandu-l la inaintare doar pe ‘Suleyman Magnificul’ subt forma de telenovela cuceritoare, suficient ca natia romana sa-i cada la pamant precum sultanele haremului de altcandva, fiind gata sa-i plateasca din nou pesches, macar spre a-l mai vedea si next week, voila… oops. Si-am incalecat pe-o manea, lasandu-va in brate cu Uniunea Balcanica & Romanica eterna si fascinanta, pai cum drea… Ca si-n 1980, io merg cu Ioropa, macar de-acolo vom imita civilizatia occidentala inainte de a ne rromaniza complet, helas… (April 12, 2013 at 11:01am)
 • Ati auzit de poeta Florentina Borgovan ? De cand l-am lansat, acest topic a fost mereu unul dintre cele mai vizualizate de pe my blog, avand sute de visitors. Daca ai fi citit cartea la Cenaclul de luni – unde prezenta era cam de 30-40 de persoane pe seara, in medie – sau daca l-ai fi publicat la o editura, cu un tiraj maxim de 500 de exemplare, n-ai fi avut cetitori mai multi. Felicitari si asteptam ca exceptionalul tau volum sa vada si luminita de la capatul tunelului de hartie 🙂 (April 12, 2013 at 10:43pm)
 • Diferenta dintre un pamfletar bun si unul care face cat un Tun. Banciu ista – pe care n-am putut sa-l urmaresc niciodata pana la capat, din pacate – a facut pe multi praf, dar nimeni, dupa ce cica s-a ales puradicu de prafuitii lu Banciu, n-a patit nimic ; pe cand cei de care s-au luat sauronii media grei ai Antenei 3 chiar ca s-a ales prafu si pulberea politica de ei, aloo… Deci in era New Media nu e suficient sa ai si tu un pamfletar care sa placa doar catorva din partida ta, comilitoni carora le-ar placea chiar si daca pamfletaru cu pricina ar fi tufa de venetia, ci e musai sa ai in dotare pamfletarul cel mai mare, altfel e de jale… Iar care dintre pamfletarii de pe ponoare e mai tare o spun nu insomarele turambare sau alte muhaiale, ci camerele parlamentare ‘care e’, daca ma-ntzeledzi, fratioare. (April 18 at 11:54pm)

 

 

 

Anunțuri

3 răspunsuri to “Suleyman Magnificul ne bate si dincolo de mormant… ups”

 1. marginalia non turpia Says:

  @Florentina B

  Îi urez volumului tău apariție ușoară, viață lungă și cititorii potriviți!

 2. Angela Mamier Nache Says:

  florentina are o discretie illimitée si o densitate si o paleta emotionala care reprezinta un modus vivendi de exceptie

 3. AVP Says:

  Total de acord.

  Postare noua.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s