Nici dreapta nu mai e ce-a fost (darmite stanga)

 • Nici dreapta nu mai e ce-a fostHic et nunc, nu mai e vba de stanga-dreapta, capitalism-socialism, democratie-tiranie etc. Am inceput sa traim deja intr-un alt soi de lume, in care burghezia (sau cum ar veni, in discursul ideologului de moda veche TRU, – dreapta) nu mai e clasa dominanta, iar proletariatul sau clasa muncitoare nu mai e nici pe departe vreo splendoare, chiar daca muncitorii lucreaza azi la calculatoare, ci ne indreptam spre alta paradigma, despre care nu vreau insa sa vbesc acum (si nu pentru c-ar fi vreo enigma). Pur si simplu va trebui sa invatati a-l ceti pe avp cel putin ca pe ipochimenii astia pe care-i citati pe capete 🙂 (March 31 at 10:39pm)
 • O insemnare. Din pricina unor probleme tehnice survenite la gradinita-mi de vara, cum ar veni, unde catelusa Melissa a fatat 6 fetite si un baietel, iar acum e nebunita ca nu mai are lapticel si-ar vrea sa preluam noi, io cu nevasta-mea, cresterea si educarea noului septel canin (desi, dupa cum unii dintre voi stiti, io, cel putin, nu le am cu finantele nici ca cel mai scapatat beduin, d-ala ramas fara pic de petrol in peisaju-i salin, darmite sa mai hranesc inca 7 hamesite guri, in vremuri duri… 😳 ), sunt nevoit iata sa decalez lansarea programului de cuc feisbuc, sperand s-apuc macar ora urmatoare, in caz ca voi scapa din caninu rix – pe maidanu si groapa de gunoi de langa gradinita mea fiind mai multe mamici proaspat fatate, pai cum drea… -, respectiv la 18 trecut fix, voila…oops (April 1 at 2:26pm)
 • La nivelu abecedarului unui ghibirdic. Sorry, dar asta inseamna ca stimata doamna OR ori nu prea a inteles nimic, or a ramas la lb romana de nivelul abecedarului unui ghibirdic. Limbajul ‘neaos’ nu este in niciun caz de lemn-tanase popular, ci e un limbaj expresiv si original, deci rar, intrucat autorul nu scrie acolo ca un om din bobor sau ca un belfer simplificator, ci ca un creator de limbaj cu turbomotor. Sau te pomenesti, mey, ca densitatea de idei a articolului cu pricina o fi fost atat de concentrata, iata, incat, din contra, i-a produs d-nei OR o cantitate de adrenalina supradozata, presupunand ca dansa a reusit – chiar si fara sa vrea – sa buchiseasca bucata toata, ca drea. (April 2 at 6:38pm)
 • Intra in scena Sud-Est Forum. Vad ca echipa de baza a exceptionalei gazete care a fost ‘Obiectiv cultural’, echipa care a lansat de curand ‘Sud-Est Forum’, a preluat spre publicare ‘Povestea lui Ave‘, cu acordul meu, evident. Cinste lor, acestor tineri curajosi si de mare viitor. Asta imi da un motiv sa continui Povestea, dupa ce Sud-Est Forum o va ajunge din urma pe cea pe care unii dintre dvs o cunoasteti deja (April 2 at 11:17pm) ► O veste buna pt noi toti, tizule. Deci pentru rumanii care pot arata lumii, prin povestea mea, ca au fost strict contimporani, in curaj, intelighenta si demnitate, cu Solidarnostr si cu Walesa ai altora, insa radical anticomunisti, nu doar sindicalisti sau activisti ai drepturilor omului, asa. Daca inca doua-trei forumuri cu adevarat libere, nu doar niste pepiniere or sectii media ale tovilor si baietilor dup-aciia, care au bagat bani cu ghiotura ca sa popularizeze prasila sa ‘reformista’ ca drea, ar face cat de cat cunoscuta povestea asta, io n-as castiga mai nimica (caci nu ravnesc la onoruri nici cat furnica), insa ar castica Romanica ta si-a mea si-ar redeveni Romania, fara a se mai rusina de Polonia etcetera, n-asa ? Parerea mea, mey, pai cum drea. (April 3 at 12:04am)
 • Invataturile lu AVP pentru CRC si LGS. Pastrati-va sfanta libertatea si fiti cat mai drepti fata de toti si de toate, caci numai in felul acesta veti avea un viitor in new media, my friends. Aici nu se poate minti, nici gargarisi, nici picoti, aloo… Uitati-va la ‘reformistii’ criptokaki, care sunt pe cale de a pierde batalia din ultissimul mediu de comunicare, asa cum au pierdut-o si pe cea din tembeliziunile predigitale – oricate parale au bagat in ei fratiile colaterale -, tocmai fiindca habar n-au de legile imuabile ale internetului, tale quale, si n-au citit nici macar cartile de pr elementare. Spor & viitor, talentuosilor. (April 3 at 12:21am)
Reclame

4 răspunsuri to “Nici dreapta nu mai e ce-a fost (darmite stanga)”

 1. marginalia non turpia Says:

  În anii 90, un foarte bun prieten al meu, fost ziarist de marcă la Opinia Studenteasca, se ciondanea cu cine îi iesea in cale afirmând că în politica romaneasca postcomunistă sunt folositi impropriu termenii de ”dreapta” și ”stânga”. Așadar, ce atâta mirare dacă ceva din start prost definit s-a ”desdefinit” și mai tare…

 2. AVP Says:

  Mda… Cam asa a inceput si securistrigoe: mai intai prin a-i pune la indoiala lu avp, doar pe ici-colo, preeminenta, spre a sfarsi prin a-i contesta nu doar orice merit, ci hartuindu-l intr-un mod care frizeaza dementza… oops. Aviz amatorilor.

 3. marginalia non turpia Says:

  „Est modus in rebus”

 4. AVP Says:

  Postare noua.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s