Cine sunt castigatorii in Funky Age & New Media ?

 • Vbind cu pereții de pixeli. As fi vrut sa discut cu careva dintre voi ideile mele din acest Cânt, dar văd că n-am cu cine… Faptul că sunteţi nevoiţi să cetiţi commentul meu atât de descentrat faţă de titlul topicului se explică prin aceea că eu am mai introdus un ‘ceas’, alături de celelalte 7 ‘ceasuri’ din montajul de imagini din headerul iniţial, un ‘ceas’ care are o ‘limbă’ cu-o lungime egală cu sigma progresiei geometrice a 14 numere, începând cu 1. Ei bine, aşa cum voi nu puteţi zări ‘ceasul’ cu limba de rază 1, fiindcă practic el este o singularitate fără timp şi spaţ real (deşi html-ul său e egal cu al celorlalte ‘ceasuri’, cum vă spuneam), tot astfel nu puteţi zări limba ceasului nr.8, fiindcă ‘săgeata’ sa se deplasează, hic et nunc, cu-o viteză tangenţială mai mare decât puterea de percepţie minimală a ochiului vostru. Acum, sper, vă puteţi imagina ce s-ar întâmpla dacă aş scrie în templatele acestui topic html-ul unui ‘ceas’ a cărui săgeată s-ar deplasa tangenţial cu viteza luminii, situaţie în care nu doar că n-aţi mai putea percepe vârful limbii istui orologiu nici dacă aţi privi de pe Lună, însă nici comentariul meu nu l-aţi mai zări, fiindcă ar trebui să vă deplasţi la marginea hypercercului (‘hiperceasului’) ce s-ar crea aci… 😯 Şi cu toate astea, cele 8 ceasuri ar descrie o mişcare circulară egală, în timpul absolut : un minut, o oră, o zi, o lună, un an, un miliard de ani, un infinit, în sfârşit… ► Da, sunt nevoit să vă atrag atenţia că aceasta e concepţia si poezia mea exclusivă (nu a vreunei somnităţi de aiurea). A nu se ignora… (https://viorelpadina.wordpress.com/2013/03/27/planeta-ou-cantul-viii/#comment-31985) (March 28, 2013 at 7:41pm)
 • Zmecheroasa mazariche. Chiar crezi… ? Ma mir ca la intelighentza si onestitatea ta inca nu te-ai prins care-i shpirla cu mazarichea asta zmecheroasa, dear Stefan. Nimeni n-ar fi atat de lipsit de bun simt ca sa faca toate nazbatiile pe care le face bufonu ista, daca n-ar fi un provocator sadea. Si ca el sunt muulti, sunt ‘ca cucuruzu codrilor‘, vba lu Avramut… D’aia nu mai cred io in ‘raul cel mic’, care devine din ce in ce mai birlik, pe masura ce risca sa-si piarda puterea din pricina unui pirat calic nebunit de un banal lean-dick… PS: Asta cu exceptia cazului in care bufonu cu pricina nu e un as al politicii funky, pai cum dreak. (March 29, 2013 at 10:19am) ► In loc sa joace onest si transparent, asa cum le sta bine unor oameni din era New Media, baietii nostri – fie ei si pro-euroatlantici de ocazie – apeleaza la tot felul de stratageme de balci, care de care mai imbarligate si mai riscante mediatic, ce vor sfarsi prin a-i compromite pausal, astfel ca nu vor mai avea nicio sansa in fata unui pamfletar media fatal, precum MBadea cel total… oops. Si asta, numai pentru ca portokakii si-au sacrificat imaginea media spre a face pe plac unui lean-dick or altuia sau celui ce-n mod vadit tinde spre paranoia, crezandu-se deja Salavatoru etern, in loc sa-si cante serenada pe Marmara cu mandruta sa, pai cum drea… In felu ista nu doar ca nu se va cimenta siguranta statului nost, insa riscam sa-l ia apa, in timp ce baietii dorm in post ori se joaca de-a strategiile fara niciun intelilighent service rost. (March 29, 2013 at 12:42pm)
 • Intr-o lume din ce in ce mai apocaliptica. Sunt ingrozit ca pana si cei mai buni si mai intelighenti dintre pretinii mei sunt ca mieii la taiere in fatza zmecherosilor tovi si baieti ce-i manipuleaza ca la targul de vite, in timp ce ei – bietii mielusei onesti – cred ca unii dintre geambasi, cel putin, ii vor duce pe pajistile vii, pline de ierburi grase si de floricele pe campii… Ce sansa mai are tarisoara asta intr-o lume din ce in ce mai apocaliptica, mey, copii…? (March 29, 2013 at 10:30am)
 • Cine sunt castigatorii in Funky Age & New Media ? Ai priceput ? Uite ceva mai explicit pentru tine sau mai mult : „Monica Macovei n-are nici in clin, nici in căcălin cu era Funky & New Media in care trăim, mey. N-o luați de la început, căci o să vă frângeți încă un gât… oops. Vă repet că tre să găsiți nu un leader superdăștept, hypercompetent sau integru ca un parapet de beton armat în contra corupților de pe nat – căci nu există așa-ceva, într-un neam deja spoliat de o elită morală, care doar ea s-ar sacrifica pentru Rumânica asta cam natantoală, voila… -, ci tre să găsiți doar o tembeliziune totală, care la un moment dat să aibă în schemă pamfletaru realmente cel mai talentat (care să fie capabil să-l bată pe pamfletaru celălalt). Înainte vreme câștiga cel care avea cavalerul, samuraiul ori armata de colonei cel (sau cea mai a) drea de partea sa, însă în Funky Age & New Media și mai ales în era Netocrației care a apărut și pe pământu României, câștigă partida care are de partea sa nu Armata, SRI-ul ori Europa, ci un MBadea, un Laptop Man sau un altul asemenea… Atâta tot, restu e moft. (10.12.12, 14:12)” (https://www.facebook.com/alexaionescu/posts/10151272573009268) (March 29, 2013 at 9:57pm)
 • Doamne, ce biserică dezbinata ne-ai lasat. Măcar atât bine ecumenic să fi făcut ‘bisericile surori’, care altfel s-au mîncat câineşte între ele de-a lungul unui drum istoric aproape fără nicio altă glorie decât de a servi cultul omului cel mai bun, mai sărac, mai tolerant şi mai drept (cel puţin în hypostaza-i lumească) din istorie : să se fi stabilit Învierea lui Christ mereu în aceeaşi zi, pentru toate soiurile de creştini, ori de pe unde-or fi, spre a nu se mai semăna confuzie în vreme ce unii îl plâng şi alţii îl cântă, unii ţin post şi alţii se bucură parcă niciun rost, unii îl îngroapă şi alţii – îngerii sau cine-or fi – îl readuc iar printre vii… Aşa că dacă io zic acum „Hristos a înviat!”, ca orice creştin civilizat, habar n-am dacă e pentru catolici, pentru reformaţi, pentru evanghelici sau pentru alţi – cică – fraţi, aştepându-mi rândul la ortodocşii apropiaţi, ca să-l înviem şi noi, de Joi până Duminica de apoi, iată, pe cel care de fapt n-a murit niciodată (unii zic că nici n-a trăit, dar ista e alt mit, în sfârşit…). ► Doamne, ce biserică dezbinată ne-ai lăsat când ai înviat şi-ai plecat, trasă încolo şi-ncoace de meschine interese de sat, clan ori stat, de popimea or călugărimea vorace şi de averi făcute din cruci, lumânări, batiste, indulgenţe şi colace… oops. (March 31, 2013 at 12:40am)

3 răspunsuri to “Cine sunt castigatorii in Funky Age & New Media ?”

 1. marginalia non turpia Says:

  Vorba ceea: „Câștigătorul nu ia nimic” (din perspectiva Absolutului, of course)!

  Ăilalți, dacă nu stăm pe fază, pierdem tot.

 2. AVP Says:

  Postare noua.

 3. marginalia non turpia Says:

  „Est modus in rebus”.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s