Next generation de drosofile portokaki

 • Crin îi arată lu Ponta pisica. Daca Germania a putut alege din start, intre Base-PDL si USL, fara ca atunci sa fie vba si de Johannis, o va putea face si de-acum incolo, cu Johannis in USL, mai ales ca neamtul nostru din Sibiu nu poate avea cine stie ce trecere la Berlin. Germania Mare nu e atat de fraiera si nici atat de sentimentala, mey. Asculta ce-ti spun eu: Johannis e pisica pe care Antonescu-PNL i-o arata lui Ponta-PSD, pentru ca nu cumva acesta sa-si ia nasul la purtare si sa calce intelegerea de a-l sustine pe Crin la prezidentiale. (February 20, 2013 at 3:28pm) ► În afară de considerațiile de mai nainte , intuiesc că Ponta, un carierist sau ambițios sadea, ar cam vrea să candideze la prezidențiale chiar în 2014, fie spre a câștiga și a deveni astfel cel mai tânăr președinte din istoria României, așa cum a fost și este cel mai tânăr prim-ministru, voila, fie spre a-și prepara o platformă pentru 2018-2019, când el, dacă nu și-ar prepara o rampă de lansare acuma, ar avea prea puține șanse – atunci – de a câștiga președinția, din pricina faptului că șansele i le-ar compromite chiar președinția lui Crin-PNL, sprijinită pe durata mandatului de Ponta & PSD… De aceea, zic, și dacă i s-ar da ocazia, Ponta n-ar pregeta să-și pună ambiția și să ne arate cât este el de-al drea… Iar Crin – sau cei din cupola sa – au înțeles, probabil, chestiutza asta (February 20, 2013 at 4:36pm)
 • Politica e un joc de strategie sofisticat. (Orice miscare de pe scena politica) te intereseaza in masura in care gandesti un pic mai departe decat clipa-cea-repede ; de-un paregzamplu, poti sa analizezi fata de care dintre cei doi posibili parteneri de discutii politice te pozitionezi, si cum anume sa te pozitionezi. Politica e un joc de sah sau de strategie extrem de sofisticat, nu o simpla joaca. „Politica e destinul” a zis Napoleon, si omul stia ce spune, pai cum drea (February 20, 2013 at 3:51pm).
 • Next generation de drosofile portokaki. „Buldogul” Vasile Blaga are perfecta dreptate : „baietii” astia tineri si cica autentici ‘de dreapta’, care nu se revendica nici din fesenistii ‘revolutionari’, dar nici din rezistentza or dizidentza anticomunista, pai cum dreaq, ci vor sa ne convinga c-au aparut din neant, precum o generatie de drosofile extraterestre, nu fac decat sa distruga bietul PDL-ul, asa cum e si cat mai e… Asa stand lucurile, de unde la un moment dat preziceam ca PNL se va uni cu PSD, mezaliantza din care va rezulta o cacaneala criptosocialista nici de stanga, nici de dreapta, nici de cantrustangadreapta, deci practic o alta strutzocamila criptosecurista si criptocomunista, azi, observand cum faneii lu Base – caci cine dreq altcineva ? – nu se dau in laturi de a distruge si ce a mai ramas din PDL, pentru ca nu cumva sauronul portokakiu sa piarda controlul total si sa se duca la penzie, cum ar fi normal, prevad ca partea valabila a PDL se va intoarece la batalionu liberal, iar ce va mai ramane pe-acolo va freca mangal pe blogu lu Bleen sau al altuia si mai scartzar, halal… (February 23, 2013 at 2:28pm)
 • Uscată ca o iască. Fil, nu te supara, insa Macovei nu stie sa comunice cu hyperspatziul, mey. De altfel, nu stie nici sa zambeasca, si deci pentru electoratul cu basca sau gura-casca va parea uscata ca o iasca… oops. La fel de prost comunicator s-a dovedit a fi si policeanu ce se vroia al Monicai moderator, dar s-a comportat ca un curat cenzor. Zau, Monica nu va castiga mai mult de 10% nikagda… 😦 (February 24, 2013 at 3:53pm) ► La fel si Sever Voinescu. El e un bun scriitor, insa un slab comunicator prin tembelizor, parand in plus si un arogant scartaitor… oops. Nu va trece pragul talibanilor in vecii vecilor. Asta e situatia, fraticilor… (February 24, 2013 at 5:13pm)

3 răspunsuri to “Next generation de drosofile portokaki”

 1. filadel Says:

  Nu mă supăr deloc.

 2. AVP Says:

  Foarte bine faci, Fil. Asa se procedeaza in era new media 💡 Nu te supeli – oricine ai fi – pe regele hypersptziului (care n-are niciun interes de la nicio partida, ci este doar un fan al adevarului cu orice pret, ne mai vbind de faptele-i unice in Ro, aloo) si nu-i intorci spatele decat daca esti un foodul prost ratacit in trecatoru-ti post.

 3. AVP Says:

  Postare noua.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s