Volo pe drumu Damascului

 • Uite cine vbeste… Măi, dle Gâdea, dta și cu invitații dtale vă bateți joc non-stop de șeful Statului Român – oricum ar fi el și oricare ar fi, atâta timp cât e în funcție -, dar vreți ca Secuii să ne respecte ??? După ce Obama – pe care fanii adversarului său politic îl înțepau în fel și chip înainte de ziua H – a câștigat alegerile, Mc Cain, cruntul său adversar politic de până atunci, le-a cerut fanilor să-l respecte pe Președintele Obama, căci este președintele tuturor americanilor, de-acum. Ce Stat crezi dta că-și poate păstra autoritatea, demnitatea și-n ultimă instanță suveranitatea, când autoritatea șefului acelui nenorocit stat e terfelită zi de zi de un organ de presă cu-o audiență publică uriașă ? Înțeleg că Media are dreptul constituțional să critice orice politician, în limita exercițiului democratic al libertății de exprimare, dar când această critică devine cotidiană bătaie de joc și pare a fi singurul tău modus vivendi, ei bine, atunci organele de siguranță statală – dacă acel stat mai există – trebuie să-și facă datoria fără niciun fel de timiditate. Du-te în China și batjocorește-l așa cum o faci dta pe șeful Statului Chinez și vei vedea ce o să pățești ! (February 10 at 9:46pm)
 • Papuşaru de tranziţie şi fantoşele sale. Ei bine, în condițiile în care tovii și băieții coordonați de Păpușarul Suprem sau de „Cupola” Iepocii au avut un control absolut asupra mass-media „postrevoluționară”, mie îmi este imposibil să cred că vreuna dintre personalitățile ce s-au afirmat în Iepoca de Tranziție (de la Ion Iliescu și ai lui și până la Rex, Ion Rațiu, Doina Cornea, Coposu etc) este cu adevărat autentică… Dacă tovii și băieții ar fi vrut, nu s-ar fi auzit nimic despre nimeni, aloo, până când n-ar fi apărut New Media, prin care oricine își poate face auzită vocea fără să mai fie aprobat în prealabil de Secu, Mogulime, CNA etcetera. Nefiind, așadar, nicio deosebire între gradul de auteticitate al uneia ori alteia dintre personalitățile de cartoon media care au apărut de la potopu loviluționar încoace, singura deosebire e că unele dintre aceste zise personalități au acționat conștient, ca fantoșe salariate ori baremi ocult subvenționate ale Păpușarului, iar altele doar au fost exploatate în orb cu o înfiorătoare abilitate… Atâta tot, restu e moft. (February 12 at 2:24pm)
 • Geniul a fost, de când lumeea, marginal. N-am absolut nimic impotriva ca my friend Alex Stefanescu sa-njure, vorba vine, pe oricine vor muschii domniei sale de critic literar important & iepocal, cat e pe val (si mai ales daca-i injura pe cei laudati de observatorii „pretinei” mele, musata din deal…oops), dupa cum nu exclud posibilitatea ca el sa se-nsele iar, fara ca asta sa-i fie fatal. In fond si Saint-Beuve a gresit in impresionismul sau literar despre Baudelaire, si Eugen Lovinescu (cand il pretuia pe un oarecare Baltazar) si chiar si Eminescu, atunci cand i-a spus lui Vlahuta ca poetu novissim si rar al vremii sale e „tanarul Mille” (care Mille, bre ?? 🙂 ) Vazand insa aprehensiunea mai generala si binecunoscuta, de-acuma, a criticului Alex Stefanescu fata de stilurile si ideile literare marginale, oarecum descentrate fata de canonul literar tale quale, ma cam tem ca tot asa ar fi zis si despre Joyce, la aparitia revolutionarului „Ulysses”, ricanand ca celebrissimul irlandez n-are nici pic de talent, pai cum dreaq, sau, daca ar fi fost critic plastic, ar fi spus ca „arta” lui Brancusi are legatura cu sculptura cum are gura tunului cu locul pe unde intra friptura… 🙂 A nu se supala, pai cum drea… oops. (February 14 at 11:28am)
 • Ce inseamna a dormi in hainele statului. Cam tarziu cu constatarile astea. Lazaroiu si cu Diaconescu trebuiau sa se sesizeze inca de pe vremea cand orice om intelighent si cat de cat informat (si cu atat mai dihai ei, care aveau toate informatiile, vba aia) putea sa-si de seama ca Romania e supusa unui attack mediatic fara precedent. Dar pe vremea aia Lazaroiu – cel putin – il lauda pe Radu Tudor… oops. Fereasca sfantul ca-n spatele A3 – care a batut deja partida de colonei – sa stea Armata Rosie, mey, caci ne-am aranjat : iesim din NATO si UE cat ai zice pesce sarat (daca Armata Rosie n-o intra ea insasi pana la urma in NATO si UE, fireste…) (February 14 at 6:55pm)
 • Volo pe drumu Damascului. Chiar n-a auzit RCC, un intelectual fin, de Saul pe drumul Damascului… ? Si Volo are dreptul sa se schimbe, asa cum cruntul prigonitor al crestinilor s-a putut schimba in Apostolul Neamurilor, iar nu doar intr-un convertit oarecare. Mai ales ca Volo a devenit anticomunist cu mult inaintea gloatei anticomunistilor lovilutionari si de tranzitie. (February 17 at 9:54pm)
Reclame

3 răspunsuri to “Volo pe drumu Damascului”

 1. goldmundmondo Says:

  Mediocritatea in persoana, fatarnicul nemernic, hotul, coruptul, descurcaretul fara patrie, religie si familie(si care le simuleaza pe toate ca nimeni altul!), mincinosul absolut(si care cu o dezinvoltura ancestrala si vitala balbaie tirade despre adevar astfel si oamenii mult mai intelepti nu au argumente contra), agramatul – om (primitiv) de afaceri de succes, ipocritul cronic, cinic si fara constiinta, toti la un loc s-au miscat prin timpuri diferite, sub regimuri opuse, prin acest spatiu carpatic si dunarean cu un succes remarcabil asa incat chiar si cele mai glorioase personaje ale istoriei milenare nu au avut nimic de vociferat sau de opus, iar daca au facut-o intr-un fel, rezultatul a fost egal cu Zero. In ultimii 30-40 de ani am putut observa cum un popor intreg accepta din ce in ce mai usor tarele unor lideri politici si culturali, tare intalnite din ce in ce mai des si la masele de oameni.

  Stacheta moralitatii pentru cei care ii reprezinta cat si pentru ei e lasata de romani tot mai jos, tot mai aproape de firul ierbii, coboara mereu si nici nu-ti vine sa crezi ca se poate si mai jos, dar se poate!
  EI au astfel o majoritate solida, asigurata, in orice moment.

  Interpretarile tale la subiectele din textele de mai sus sunt ca de obicei extraordinare.
  Numai de bine!

 2. AVP Says:

  Doamne ajuta, draga prietene.

 3. AVP Says:

  Pt. Stely (de la spam): te-ai adaptat perfect la nou-ti mediu de existenta namoloaso-hyperspatziala : troaca lu goe… 😳 Iti repet : vei (re)capata dreptul de a te exprima liber aci atunci cand iti vei cere scuze pentru inomabilele si iresponsabilele parole pe care mi le-ai adresat mai alaltaierea, iar in continuare vei vbi ca un om cvilizat si cumpatat, iar nu ca un trol din namol.

  Postare noua.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s