De la tov Pleşu la tov Zamfiroiu nu e decât un pas

Hai să nu fim ipocriţi. Tov Zamfiroiu – care a fost timp de 7 ani adjunctul ambasadorului român la UNESCO, fără ca cineva să se sinchisească de acest amănunt, atâta vreme cât ai noştri de-aci, de la roşii la portokaki, s-au aflat cu sacii în căruţa clipei – nu e nici mai bun, nici mai rău decât toţi criptoactiviştii şi criptosecuriştii care s-au perindat pe plaiurile Românichii kakistocraţii, inclusiv ciracii „radicalului” anticomunist şi antisecurist, cică, Băse, tovi şi băieţi care au ocupat – aproape în exclusivitate – scena publică de Bucale, începând din prima oră a revoluţiei în direct (scenariul jmecheros prin care „foştii” s-au dat de 3 ori preste cap, ca izdap-izdap câne turbat şi s-au transformat în fsn-ul mare şi lat) şi până pe tărâmul cestălalt, al adversarilor lor din acelaşi soi „iepocal”, de rahat blestemat. Iar când spun „toţi”, păi chiar toţi sunt, începând de la ultimul primar, secretar, procuror or judecător şpăgar, prof liceal or universitar ciubucar, ambasador cultural agramat ca un căprar, colonel pe linia scurtă şi general fără armata făcută, mare apropritar miliardar, fără ca mai nainte să fi avut un ac, măcar, boier al minţii demiplăgar, latifundiar al regimului burghezo-moşiliesc, constantinesc ori băsesc (sau de la cine ştie ce alt ex tov lorar, transformat preste noapte în „democrat-revoluţionar”) şi până la capul ţerii lu Vadim, Păunescu, Dinescu, Cărtă, Pata, Pleşu & Funar, tov şi băiat ce s-a dovedit a fi actor păpuşar de renume mondial, până-n final, din care unii ar vrea să facă „Salvatorul” anticomunist şi postmodernizatorul legendar, halal. Ok, mey, pe zmecherosul ista chiar io l-am renumit la un moment dat ca „răul cel mic” şi l-am sprijinit contra răului filo-moscovic & mogulic, însă după ce-am văzut că hăhăitorul pirat a ratat şansa postmodernizării ţării sale din pricina unei mentalităţi iepocale, a fuduliei personale şi neamprostiei funciare a Kakistocraţiei înconjurătoare, dar cu toate astea lingăii, lătrăii, aroganţii şi profitorii din preajma şi din trena sa vor azi să ni-l prezinte ca pe Messia şi să facă din el o platformă pentru ce va urma, zăpăcind şi next generaţia, îmi vine să le strig ca Maiorescu veleitarilor de altcândva: în lături, impostori ! şi roiu, căci nu sunteţi mult mai breji ca Marga & Zamfiroiu !

De la tov Pleşu la tov Zamfiroiu nu e decât un pas de tovărăşesc dans & conformist balans (pe care hulitul N.Manolescu nu l-a făcut totuşi la iepoca sa, a nu se uita)

Update topic (apropo tot de tov Zamfiroiu) : „Omul recent e mai real decât omul nou şi mult mai realist decat omul vechi, nu ? Omul acesta – aşa recent cum este – s-ar putea, io nu zic ba, să facă o treabă administrativă mai bună, pe undeva-cumva, fiindcă îşi vede lungul nasului, nu de altceva, ceea ce n-am putea spera de la o superpersonalitate care umblă cu capul prin nori ca un zeu şi care de aceea crede că nu mai poate exista desupra sa altcineva, zău, nici măcar ‘Apelul către Europa’ sau ‘Planeta-Ou’, de-un paregzamplu, de care fostul prim-ICR pare să nu fi auzit nimic-nimic, acolo, la pempantu-i cucurig. Nu că Lilian al nost va auzi neapărat, însă e o şansă în plus pentru ingenii – de orice soi ar fi – de a ieşi din contingentul de rahat în care i-ar impinge automat un confrate crescut la sânul deboshat de pizme & fudulii al maicii şi eternei Rumânii… Dixi et salvavi…” (9 hours ago)

Reclame

8 răspunsuri to “De la tov Pleşu la tov Zamfiroiu nu e decât un pas”

 1. AVP Says:

  Update topic.

 2. Cykyry Says:

  AVP, ma bucur ca ai luat decizia de a nu-ti mai toca timpul si nervii cu teroristul virtual „Goe-securistrigoe”. Pentru faptul de a te fi hartuit ani de zile, in orice tara din lumea normala un astfel de ipochimen ar fi infundat nu „beciul lui Akismet”, ci beciurile poltiei penale, numai in „tara lu Papura Voda” (despre care tocmai vad ca scrii pe f-b) nu doar ca nu se poate gasi nimeni care sa-l traga la raspundere pe individ (o stii din experienta cu „Radu Humor”), insa – mai odios decat atat – unii dintre cei care pana acum catva timp se declarau ei insisi oripilati de agresiunile lasului si sociopatului anonim si iti aratau dragoste si recunostinta vesnica pentru ceea ce reprezinti pentru noi toti au ajuns sa participe, vai, absolut fara nicio greata, la opera de „character assassination” pe care o executa ticalosul „Goe securistrigoe” contra ta. Da, „fenomenul Pitesti” este mic copil pe langa „fenomenul goe securistrigoe”, in care a fost absorbita – iata – si fosta ta „fanita” (al carui nume chiar ca nu mai conteaza, aici si acum), in timp ce fosta ta „friend” de pe Face-Book, CMM, nu se simte nici ea mai bine, pierduta in lungi si ciudate dueluri sau „experimente” cu „lichenele” (vorba „maestrului DG”, alt ex-friend din petice, daca-mi dai voie sa-ti plagiez stilu & rimele… ups). Ca sa revin, singurul mijloc de aparare prin care infractorii odiosi precum „Goe-securistrigoe” pot fi neutralizati este, in tara lui Papura Voda, „ignore total”, asa cum ai decis tu. Iar cunoscandu-te bine, stiu ca decizia ta este defintiva si irevocabila. „Punctum!”.

 3. skorpion Says:

  L-ai vazut/auzit cum Sorin Iliesiu l-a aparat pe Lilianuț Zamfiroiu?
  a turnat, dar totusi n-a turnat, ca nu avea semnatura la secu, ca adevarul marturisit este pe jumatate iertat…
  ii matura scamele de pe umeri ceva de speriat….
  bleah, greata totala…..
  ooooooooo, si daca micutul fost turnator ar fi fost emil boc sau mai stiu eu cine… mama, mamaaaaaaaaaaaaaaaa, ce dur ar fi fost acelasi sorin iliesiu……
  numai bine!

 4. skorpion Says:

  Senatorul PNL Sorin Ilieşiu a declarat, miercuri, la B1 TV, că fostul deţinut politic Alexandru Paleologu a făcut „mai mult rău” decât noul preşedinte al Institutului Culutural Român, Lilian Zamfiroiu, prin colaborarea cu Securitatea.

 5. AVP Says:

  – Cykyry, daca ar exista vreo posibilitate tehnica sa sterg comentariile de la spam fara sa deschid fisierul de spamuri, treaba ar fi simpla, nene. Asa, sunt nevoit sa deschid fisierul cu pricina, sa vad cine e acolo – s-ar putea sa fie un amic ratacit -, iar abia apoi sa golesc spamul, dupa ce-l vad acolo pe inevitabilul goe, cu imprecatii de pagini intregi, adresate personal mie (fara ca pulimea de pe blogul sau sa aibe privilegiul de a le degusta, cum ar venea) si repetate de cateva ori pe zi, ani de zilisoare… Picatura chinezeasca nu functioneaza tot in acest mod, fratioare ? 🙄 Strigoiu goe nu e un terorist, caci teroristu ti-ar arunca bomba in cap si-ar termina dracului odata, ci este un tortionar cu sange rece, tata… Oricum, chestia e de toata oroarea, te asigur, iar in aceste conditii, cand vad ca si fosta mea „fanita” a trecut de partea tortionarului, cunoscand bine, inclusiv pe pielea sa, modul in care procedeaza infractorul sociopat ori teleghidat de cine-l va fi comandat, imi vine sa cred ca neamul rumanesc nu e doar nelegiferat si necivilizat, insa e un neam blestemat, caruia renumele de „neamul lui Drakkula” i se potriveste ca o manusa de kkt… 😦

  – Skorpion, n-am urmarit ce zice Sorin Iliesiu despre Zamfiroiu, insa din ce spui tu reiese ca dumnealui apreciaza faptul ca Zamfiroiu si-a marturisit, fie si cu-o juma de gura, pacatele iepocale (eu personal cred ca „jumatatea de marturisire” a lui LZ nu e decat un mod de a escamota o alta realitate, submersa, dar asta e alta poveste…). Or, altii, desi au jurat indoit, n-au facut nici atat, iar tu stii la cine ma refer, talibanule portokakiu, asa cum stie si Sorin Iliesiu, vezi bine. Hai, nu mai face pe niznaiu…

  Postare noua.

 6. skorpion Says:

  chiar nu stiu la cine te referi, eu vorbeam de atitudinea lui iliesiu in acest caz…
  nu te face ca nu pricepi,
  🙂
  ai uitat ca nu sint taliban portokakiu
  :mrgreen:

 7. AVP Says:

  Cat despre afirmatia ca turnatorul Al Paleologu a facut mai mult rau, prin delatiunile sale, decat turnatorul Lilian Zamfiroiu, ei bine, cred ca Sorin Iliesiu are dreptate. Voi scrie un topic special despre chestiutza asta, poate chiar maine seara. Mai vbim.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s