Baietii au cam rămas fără next „salvator”…

  • Mauru’ şi-a făcut datoria. Mauru (OTV) si-a facut datoria si-a bagat o stramba zmecheroasa in Shparlament… oops. Mauru trebuie sa plece. Next Level. (January 22 at 7:36pm)► Planu e gata de mult – mie-mi spui -, mai ramane sa gaseasca un pamfletar genial, sau mai multi, cu care sa-l garniseasca. Caci cu Nashu, singur, sau cu ale Cartianu, Marian et aliis ejusdem farinae nu vor face nicio branza. Categorie usoara. (January 22, 2013 at 8:26pm)
  • Baieti natafletzi. Mey, baieti, ascultati ce va spune redactoru Apelului catre Europa si auctoru Planetei Ou, nu un mbow : puteti sa veniti cu o suta de tembeliziuni now, dar daca nu veti respecta si regula ca tre sa va inarmati c-un cavaler or pamfletar nu doar nou-noutz ori c-un simplu tzutz simpaticutz ca un maimutz, dupa naz si caz, ci cu cel mai ingenioss as dintre pamfletarii ce vor mai fi ramas, care sa-l bata mar pe celalat pamfletar ori sa faca din el un caraghioz ass, puteti sa va duceti, inca de pe acum, acas… (January 22, 2013 at 9:28pm) ► Multumesc pt share, draga pretina. Le-am spus ‘baietilor’ cu pricina banalitatea asta – pentru cine se pricepe cat de cat la comunicare in era New Media si a Netocratiei – de nu stiu cate ori pana acuma, dar le-a intrat pe-o ureche si le-a iesit pe alta (cu consecintele care se cunosc…) Cineva dup-acolosa, din maharia cu pricina, pur si simplu n-are suficienta inteligentza si (mai ales) competentza spre a percepe despre ce-i vba ; dar, in schimb, are foodulie si pizma cat cuprinde, pai cum dreak… Asa ca ramane cum am stabilit : n-ai cu cine, mey, rumâne… (January 23, 2013 at 11:50am)
  • Baietii au rămas fără next „salvator”. Văd că dl Băsescu, crezând că n-are nicio alternativă viabilă la ascensiunea d-lui Ui Antonescu – și chiar că nimeni nu mai speră într-o minune în această privință, ce oricum n-ar fi decât o himeră fără nicio trebuință, dac-ar fi să ne uităm în a băieților portokaki grădiniță, prefăcându-ne deci a nu observa că România profundă înseamnă și altceva decât vor să creadă tovii și băieții cu Akademia Frunze de Băneasa…. -, și știindu-se în același timp cu ceva pete pe spinare, ca orice rumânaș de subt soare, s-a resemnat, se pare, cu ideea că next capu statului eternei și fascinantei Rumânii va fi „Chucky”, cum ar veni… ► Estimp dl Ponta, pe care de când se știe nu l-a interesat decât cariera-i gingirlie, nu onoarea, nici splendoarea, având o minte totuși mai ageră decât cred mediocrii fuduli din aria portokakie, a prins din zbor ideea că dacă e s-ajungă șefu statului rumânilor, spre a-și completa panoplia trofeelor din carieră, nainte de penzia-i viageră, atunci tre că concureze, în 2019 sau în 2024, nu cu draku-laku-vârkolacu sau cu cine știe ce ingeniu volialin, ci musai cu nen-su Crin, care după cinci ani de președinție fistichie va face ca nu doar paharu, ci și hârdăul nemulțumirii populare să fie superplin, astfel că opinia publică plină de venin anticrin va considera că Victoraș e – prin comparație – un anger divin, uitând și de plagiat, și de marile-i proiecte de trombonit șovin… ► Cine credea că ieroicu Băse și-ar da și viața, în loc să-și dea demisia ori să capoteze în fața sistemului ticăloșit, precum Emiliano Tzapatero cel pricăjit, are de-acum proba că omu e un rumân obișnuit, shiit… 👿 (January 23, 2013 at 3:50pm)
  • Comunicam toti prin Unul. Comunicarea e dovada cea mai evidenta ca facem parte – toti cei care comunicam intre noi – dintr-un Tot, chit ca suntem nevoiti sa existam – pana cand vom redeveni Una – fiecare in parte. (January 24, 2013 at 8:23pm) Daca n-am trai in locuri si timpuri diferite, n-am mai avea nevoie sa comunicam intre noi, fiindca am fi o Singularitate. Atunci n-am mai avea nevoie sa zicem decat : „Eu sunt!” ; „Eu sunt Alfa si Omega, Cel Dintai si Cel de pe Urma, Inceputul si Sfarsitul!” (January 24, 2013 at 8:30pm)
  • Să mori de pleectis in paradis. Ai vrea să ai ore de vizită în Rai… ? Asta înseamnă c-ai vrea să vizitezi Raiu doar o dată pe săptămână sau din joi în Paști, cam cum ar fi orele dedicate Bisericii sau rugăciunii, iar în rest să te ții doar de șotii, copilării, porcărioare și alte mici prostii… lol Nu există nemic mai pleectisitor decăt să fii fără griji în vecii vecilor, n-așa…? oops. (January 26, 2013 at 11:15am)

Un răspuns to “Baietii au cam rămas fără next „salvator”…”

  1. AVP Says:

    Cand e vba sa-i mai pisc un pic pe „baieti” (nu neaparat spre a-i leza, cat sprea a-i mai lecui de naravurile iepocale si a le mai risipi fumurile colosale si cu conditia ca capu compas sa nu le fie Moscova, tale quale), toata lumeea tace… oops. Asta inseamna ca si „fetele” care s-au vanturat pana acum pe my blog sunt baietoi cu cojonace, ei drace, lace…? 🙄 Bine, stiam io că nu numai securistrigoe e, dar chiar si comandatu de la Paris & toate „vestalele”, bre…? 😯 Tu ce zici, nea Cykyry ?

    Postare noua.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s