O fi or not to be ?

  • Nimic nou sub soare. Antena 3 a devenit „Romania Mare” a zilelor noastre, iar M.Gâdea noul C.V.T. „Demascarile” lui Gâdea seamana ca doua picaturi de apa cu „demascarile” lui Vadim din anii 90, iar reactiile invitatilor si publicului din sala par a fi surori gemene cu „scrisorile de la cititori” de altadata. Oamenii trecutului criptocomunist, nationalist si criptosecurist sunt mereu aceeasi, desi par a fi altii. Nimic nou sub soare. (August 30, 2012 at 10:51pm)
  • Cu musca pe caciula. Mi se pare destul de bizar ca, dacă tot a pomenit de incompetenţa lui Marga de a conduce diplomaţia culturală a ICR, după ce belferu clujan s-a dovedit a fi fost incompetent ca ministru de externe propriu-zis (altfel n-ar fi fost demis), Cristian Preda, vorbindu-ne mai adineaurea în numele PDL, de altfel, să nu pomenească nimic despre ştirea recentă că Andrei Marga a semnat la viaţa-i de cântăreţ la Dynamo „Andrei Mureşanu” – cum profeţise Sebastian Lăzăroiu cu luni în urmă -, dar şi cu alte nume de „vedetă” Secu. Oare de ce o fi ocolit conferenţiaru nost fulminanta ştire…? 🙄 ► Altfel, Cristi Preda, un comentator care e împins mereu în faţă – nu se ştie de cine, şi alături de alţi câţiva oratori portokaki la fel de terni – nu se sfieşte să reia poncifele „elitei” oranj despre dificultăţile lui Ponta în rândurile socialiştilor europeni, deşi omul (care are multe bube-n cap, dar asta e altă poveste) tocmai ce fu ales vicepreşedinte al Internaţionalei Socialiste. Chiar, unde-or fi dăştepţii talibani care-l luau pe Ponta la mişto până mai ieri, ei ştiind încă de-acum o săptămână, păi cum dreaq, că Victoraş s-a dus în Africa doar ca să frece mangalu pe-acolo, fiindcă-n realitate ăia nu i-ar da voie „plăgarului” să intre nici ca băgător de seamă la pompoasa conferinţă… oops. Politica – regina realităţii – e o artă mai complicată decât mintiuticile voastre alb-negru, băieţi. (August 31, 2012 at 2:03pm)
  • M. Neamţu despre episodu-i „legionaroid”. Pe A3 nişte nultităţi absolute din punct de vedere intelectual tocmai ce-şi terminară bârfa despre „legionaroidul” Mihail Neamţu, care pe lângă ipochimenii ăştia are o minte de zeu, zău, chiar dacă io personal nu prea gust look-ul şi stilu său politic mai nou… (după cum nu-mi prea place nici stilu rivalului său, MRU, mai mereu, dar asta nu-nseamnă că nu-i prefer pe băieţii ăştia nulităţilor purtătoare de bideu de la Felix & MGâdea ot făgădau…) Apropo de acuza tembela de „legionarism” care i se aduce lui Mihail Neamţu, iată ce i-a răspuns acum doi ani (chiar pe blogul meu) tânărul intelectual conservator – cum îl prezintă în acelaşi loc Vladimir Tismăneanu – lui Sorin Cucerai (alt arcadian) : https://viorelpadina.wordpress.com/2010/02/19/volo-rastignit-de-vanatorii-de-securisti/#comment-10305
  • O fi or not to be ? În loc să-şi vadă de treaba lui şi să guverneze pur şi simplu, Ponta face ce face şi revine la obiceiul puştesc de a se lua-n colţi cu Băsescu şi cu ai lui, numai spre a le face pe plac Sauronilor Media din Reţeaua Felix şi clienţilor provinciali care l-au ajutat să câştige localele şi să-ncerce a frauda referendumul, nu pentru că ei ar fi altcumva decât „baronii” portokaki sau pentru c-ar muri de dragu ţerişoarii, al legalităţii, al comisiei de la Veneţia sau al democraţiei, ci pentru că pohtesc să le ia locu şi să facă exact ca ei, ca baronii oranj, şi mai rău decât atât, vba aia… În această situaţie, mărunţeii ăştia fuduli şi futili chiar c-ar merita să fie daţi pe faţă în toată mizerabila lor nimiccnicie & jmecherie, iar anchetele DNA să continue fără nicio toleranţă. Mereu mi-am făcut iluzia că băiatu ista – Ponta – nu-i rău, în fond, plus că are o certă charismă şi un nume de veritabil brand mediatic, croit parcă de un expert în naming, dar se pare că omu e lipsit de orice anvergură cât de cât intelectuală – şi n-ar trebui să mă mire, dacă Păunescu era culmea intelectualităţii şi creativităţii pentru el… – şi de o viziune politică cât de cât strategică & nobilă… Să aibă oare dreptate cei ce susţin că Ponta nu e decât un feroce carierist de Dâmboviţa, şi atât ? (August 31, 2012 at 11:24pm)
  • Avertisment pt o otomana 😉 Am sa pun CC pe doo coloane, daca tot nu se simte sa-mi zica un merci, cheri. Pretinii stiu de ce 💡 (September 1, 2012 at 9:54pm)
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s