Baieti buni, dar cu lipsuri

  • Fuduli si fosti. Taare pitic, mprost, meschin or criptosecurist hiclean & vindicativ tre sa fii, avand in acelasi timp si praetentia ca faci parte dintre rumanii cu suflet cica mai nobil or cilibii, si sa dai like or share la toti papahagii, lazaroii, nemtii, cartarestii or marianii soolii contingente de pe-aci, in timp ce pe auctorul Apelului catre Europa si-al Planetei-Ou te faci ca nu-l observi, fiindca el nu e decat un oarecare stagirit din fundu unei provincii fistichii… Ti-ai dreaq de rumâni fooduli si mprosti… 😆 Va meritati soarta si conducatorii nu mai rasariti ca genunchiu broastii… (August 24, 2012 at 9:33pm)
  • Baieti buni, dar cu lipsuri. Dacă n-ar clămpăni cam prea mult, c-un glas de altfel nu prea telegenic, şi dacă n-ar face o paradă cam ieftină cu masteratele şi doctoratele sale care nu prea au de a face, la urma urmei, cu ştampila primăriei, hai să zicem că M.Neamţu ar fi ce-ar fi, în orice caz ar însemna un progres faţă de generaţia lui Ponta, Elena Udrea etcetera, crescută-n umbra cenaclului „Flacăra” şi-n admiraţia bardului bârcean. Un alt lucru care-mi displace la Neamţu e faptul că el nu ne spune totu despre locurile cam umbroase de unde provine şi cine, în fond, aloo, îl împinge puternic în faţă, ca şi pe „rivalul” său, MRU şi pe alţii asemenea. Altfel spus, avem de a face c-un rău şi mai mic decât cel deja calic de pe plaiul nost mioritic, până n-o mai rămunea nemic (din rău, nu din plaiul rumânesc new & now…). Să-l mai aşteptăm să se coacă şi să se-nsoare şi-om mai vedea ce şi cum, însă aş vrea să cred totuşi că, una preste alta, Neamţu ista e băiat bun, deşi uneori pare un gargaragiu sărit de pe fix ca o aşchiuţă de tun… (August 25, 2012 at 11:37pm)
  • Hahalere gargaroase. A3 ne ambeteaza cu celebrissimile hahalere gargaroase : Paler, Tutea et aliis ajusdem farinae… oops. Ca si bardu de la Barca, mediocritatile astea ultrafashionabile intr-un timp trist si semidoct au constituit idealurile de cultura ale generatiei decreteilor… D-aia am ajuns unde am ajuns : in fundu provinciei ioropene. (August 26, 2012 at 6:55pm)
  • Cand io scriam ca A3 conduce Romania, altii jucau tzurca p-aciia. Eu am spus ca Antena 3 conduce Romania inca de pe cand Ponta n-ajunsese PM p-aciia, iar Crin PI de Balamucia… Pe vremea aia, Marian, plagiatoru ideii mele d’antan, pe care a prezentat-o ca fiind descoperirea sa, freca mangalu pe la niste emisiuni platite regeste la Tembeliziiunea Rumana dinainte de Elwis, fireste… ► „Cat priveste modul cum se face agitatie politica in iepoca netocratiei (care la noi e in status nascendi, a nu se uita), e suficient sa te uiti cum alde mbadea, mgadea, ciuvica, stan-laptoman, teodorescu-marketaru, ciutacu, ctp et aliis ejusdem farinae o joaca pe papusica “chucky” pe degete si poti intelege deja cine conduce (si de fapt: papuseaza) PNL-ul, sa zicem. Iar intr-o mai mica masura, treaba e perfect valabila si cu celelalte partide (care fac totu sa intre in gratiile diversilor netocrati – porecliti la noi “moguli de presa”-, altfel n-ar mai auzi nici naiba de ele, si deci n-ar mai exista). Puterea reala in PNL o detine mbadea, vedeta netocratilor de la A3, e.g., nu sarmana papusa poreclita “chucky”. ► https://viorelpadina.wordpress.com/2012/02/26/noua-paradigma-a-puterii-netocratia/#comment-29699  (August 26, 2012 at 11:44pm) ► „Teroristii de pe teritoriul Romaniei„, a caror prindere de catre SRI tocmai o bascaleste MBadea la tembelizor, sunt copii de tzitza pe langa „jurnalistii” care se joaca – vba vine – cu Tunul Catodic al mogulului, tragand seara de seara rafale batjocoritoare, curat penale, de altfel, asupra subliminalelor a milioane si milioane de romani statistici, care se vor transforma in dispret turbat fata de orice autoritate publica de pe nat. Or, „un stat fara autoritate e un kkt” (m-am autocitat… oops). (August 26, 2012 at 11:58pm)
  • Vezi, mha, ce-nseamna să fii şantajabil ? Ioan Ghişe: „Cine este CCR asta?” Şi tot aşa rumânu nost ar putea continua, pai cum drea: Cine este CSM ? Cine este ICJC ? Cine este PG ? Cine este PR (care a fost şi nu mai e) ? Cine este CE ? Cine este NATO ? Ce înseamnă toate initialele aste amarate pe langa mine, I.Ghise, despre care numai Manastirea Secu si cu CNSAS stie ce fel de ass am fost si-am ramas… ? ► Vezi, dle TB, ce-nseamna sa nu fi facut lustratia cand tre ? Acum fostii informatori ai Securitatii ba te huiduie în parlamentu „care e”, intr-un caz, ba iti trag un bobarnac in nas, ba un sut de miner cu prima ocaz. Asta inseamna sa fii santajabil: cand cu casa aia – nici macar de vaz -, cand cu dosaru de baz. (August 27, 2012 at 11:23am)
Reclame

Un răspuns to “Baieti buni, dar cu lipsuri”

  1. AVP Says:

    Baietii buni se pare ca au atatea lipsuri, incat nu mai sare sa-i sustina nimeni.

    Postare noua.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s