Intrebare shock !

  • Intrebare shock. Ce-ar fi ca, preste mode si timp, Băse ista să fie considerat un satrap al statului ultracentralizat de tip criptocomunist si un prigonitor al noii burghezii Ro, recte al genuinilor nentocrati aborigeni Voiculescu, Patriciu, Vantu et aliis ejusedem farinae…? Intreb si io, nu dau cu paru, aloo… oops. ► Exact asa le pare si kaghebistu Putin unora de aiurea… Punctum. (August 23, 2012 at 4:17pm)
  • Golemul o fi scăpat de subt control ? Pai daca n-a fost decat un „experiment” de ce naiba punem atata suflet ? Experimentu poate fi intrerupt de cel care l-a pus in practica. Sau te pomenesti ca Golemu a scapat de subt control ? (August 23, 2012 at 7:21pm)
  • Alegeţi ! Pe de alta parte, e o aiureala ori o ipocrizie sa crezi ca un Stat poate fi tinut in picioare, mai ales daca vrem sa fie si national, si unitar, ca pe vremea lu Burebista & Ceasca, fara un sistem de siguranta statala hyperputernic si fara oamenii secreti ai Sigurantei Publice insurubati preste tot : nu doar in institutiile de forta – hai sa nu le zicem represive – ale Statului (servicii secrete sau publice, parchet, instante de judecata, Curte Constitutionala, y compris), dar si in institutiile cica reprezentative ale civililor (partide, parlament, cosilii locale sau regionale, primarii, ong-uri etc) sau in Mass-Media, aloo, care de fapt constituie, in conditiile ascensiunii Netocratiei, un serios pericol pentru siguranta statului si pentru democratia de tip vechi, burghez… ► Daca cineva – nu spui tzine, persoana insemnata… oops – n-ar fi avut un control aproape riguros asupra anumitor institutii de forta ale statului, dar si asupra unei bune parti a Media (inclusiv a unor capete de pod bine disimulate in Tunurile Catodice „care e”…), io cred ca-n actuala situatie se putea pune cruce vechiului nostru stat unitar si centralizat… 😯 ► Deci cum va place : cu „securistii” preste tot unde AS-ul i-a plantat si cu vechiu nostru Stat centralizat, sau cu civilii ori ciocoii noi in locu lor (si de fapt dreaqu stie daca astia or fi „civili”, sau ai cui or fi, sau cine-o fi in spatele lor… oops) si cu-al nostru tricolor gaurit si risipit in roza vanturilor… ? Alegeti. (August 23, 2012 at 8:01pm)
  • Unde sunt yesmenii de altadata? Mircea Diaconu se-ntreaba la A3 : „Unde au disparut toti yesmenii de altadata, prin care a rezistat sistemul comunist pana in decembrie 1989 ?” ► Raspuns : unul dintre yesmenii aia e chiar in dreapta ta si se numeste Cornellllll Nistorescuuuuu, fost activist UTC de presa (te prefaci ca nu-l cunosti, zmecherosule, desi chiar si tu ai fost yesmen de partid, membru PCR). Un al doilea, desi nu se vede, e preste tot in studioul unde te-ntrebi ca dasteapta-n balci la Biharia unde au disparut – cica – yesmenii & sycofantii iepocali si se numeste „Felix” (ipochimenu fiind chiar Sauronu Antenei prin care ne pui intrebarile de cuculetz shui). N-ai auzit nici de ista pana acumasa, n-asa… ? Si mai voiai sa fii si ministru al culturii, ignorantule… oops. (August 23, 2012 at 11:17pm)
  • Deontologu lu pesce, fireşte. Repet ceea ce am mai scris, şi cred că voi mai scrie: de la o zi la alta, România este tot mai supusă în faţa Antenei 3.„, zice Marian. ► Io ii reamintesc auctorului ca eu am spus primul acest lucru, iar el s-a luat dupa mine (uitand sa mentioneze sursa). ► In schimb, hurla contra plagiatorului Ponta, pai cum dreaq. Deontolog curat. (August 24, 2012 at 12:44am)
Reclame

Un răspuns to “Intrebare shock !”

  1. AVP Says:

    Întrebarea a fost atat de shock, incat pana si goe al lu mboe securistrigoe si-a inghitit limba pe loc 🙂

    Postare noua.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s