Mă plagiază și Curtea Constituțională… oops

 • Premianții clipei. Ma consolez cu faptu ca Emin n-a luat niciun premiu la vietisoara-i chinuita, dar superharuita, pai cum draq, si nici Homer, Dante sau alt Poesel din alt veac… oops. Premiile sunt facute pt scriitorii fashionabili, cu talent doar o leac, dar cu stiinta lumeasca de a-si pune pile la prepeleac. Parerea mea, pai cum drea. (August 22, 2012 at 11:57am)
 • O, țară caraghioasă, plină de omor… Absolut toata societatea romaneasca e profund divizata si antagonizata. Nu exista nici macar un singur factor integrator, moderator or pacificator. Toata lumea uraste si dispretuieste pe toata lumea, toata lumea vrea sa insele si sa fure pe toata lumea, „nimeni nu mai crede in nimic”… O, tara caraghioasa, plina de omor… ! ► Este exact ca-n „Despre hipnotizori„, poema cu care mi-am facut intrarea la „Cenaclul de luni”, in 1977… 😯 (August 22, 2012 at 5:51pm)
 • Mă plagiază și Curtea Constituțională… oops Hai ca ma plagiaza nu doar marianii portokakii, dar si „batraneii” ceceristi, cum zice unu Paturca (caruia vad ca-i dau like znobiteii, in timp ce la mine s-au uitat ca viceii, de… :)) ► CCR : „Curtea retine ca doar exercitarea dreptului de vot este conditionata de prezentarea unui act de identitate valabil, nu insa si existenta acestui drept. Sanctiunea prevazuta de lege pentru nesolicitarea eliberarii unei noi carti de identitate, obligatie prevazuta de art.19 alin.(2) din OUG 97/2005 (…) este amenda contraventionala (…), iar nu decaderea din dreptul de a vota sau radierea de pe listele electorale permanente.” ► https://www.facebook.com/viorelpadina/posts/417366668311584 (August 22, 2012 at 6:01pm)
 • Confruntaționalii au uitat-o pe Monica Macovei în tranșee. E foarte bine ca Traian Basescu tace – lasand boboru supalat sa se descarce – si ca si-a retras si latraii negri-n ceru gurii de pe-aci. Din pacate, a uitat-o-n peisaj pe Monica Macovei, care e evident ca va prelua rolu diabolizant, pentru Oranjeria ce-ar vrea sa reinverzeasca, te pomenesti, al Elenei Udrea. Cine nu pricepe rostu si rolu imaginii & contraimaginii in batalia politica postmoderna, sa se duca naiba la penzie si sa ne lase in durerea noastra. (August 22, 2012 at 10:46pm) ► Nimeni nu spune ca Monica Macovei nu este un om onest si dedicat cauzei anticoruptiei in Romania, beneficiind in plus si de o imagine bunicica intr-o anumita parte a Europei. Insa ea nu este om politic, vai, aici si acum, si nu poate servi nicicum unei epoci a compromisului rezonabil sau a „coabitarii”, iar in afara de asta, adversarii PDL si ai lui Basescu si-au facut o marota neagra din a o indica pe Monica Macovei ca pe simbolul rautatii, razbunarii si intolerantei portocalii, asa cum din Elena Udrea isi facusera calul de bataie al coruptiei, luxului, voluptatii si pretinselor lupanare de la Cotroceni. Nu conteaza faptul ca aceste imagini sunt in cea mai mare parte nedrepte ori false, conteaza doar ca ele exista deja, au fost imbricate in „inima” sau perceptia unei bune parti a publicului (a publicului antenist, mai precis, din ce in ce mai numeros) si deci a continua sa tii in fronte office pe purtatorii acestor imagini e curata sinucidere politica. Batalia politica postmoderna, intr-o lume dominata si manipulata de mass-media netocrata sau doar excesiv politizata, se duce aproape exclusiv la nivel de imagini personale ale actorilor politici, programele sau dezbaterile de idei avand un rol cu totul insignifiant. Figura sumbra si pungile de subt ochii d-nei Macovei (in realitate niste ochi f.frumosi, insa publicul manipulat nu retine decat anumite imagini, viclean exploatate de profesionistii manipularii) fac mai mult / mai rau decat toate cuvintele ei. Asta e situatia, din pacate. (August 23, 2012 at 10:05am)
 • Urare catre un confratre care s-o fi umplut deja de pacate… oops La multi ani, my friend! Practic esti nel mezzo del camin, recte in culmea gustoasei noastre Vieti. Vezi ce faci cu Viata asta, amice, caci mai urmeaza inca vreo cateva miliarde de anisori, pe care le va trai Altu in numele lu domnia ta, cum ar venea, dupa care se va trage linia. Sa nu cumva sa fii gasit lipsa la socoteala, din pricina unui sfarculetz de viata reala, dreaa… (August 23, 2012 at 3:36pm)
Anunțuri

7 răspunsuri to “Mă plagiază și Curtea Constituțională… oops”

 1. Tina B Says:

  „o tzara caraghioasa si plina de omor !- un” vers ” extraordinar” si care iti da fiori reci pe sira spinarii ! Pentru ca e adevarat ! Ca o ghilotina ! Probabil ca Bacovia a vrut sa ne menajeze !…

 2. Nicu Margarit Says:

  Incerc sa nu uit ca postarile de aici au fost facute acum mai bine de un an. Pentru o buna dezvoltare a societatii e nevoie de continuitate…

 3. AVP Says:

  Tina B si Nicu Margarit : multumesc pt sustinere si decenţă.

  CMM & Cykyry, va invit sa va pastrati in limitele unui dialog civilizat, altfel va banez.

  Stely : vei iesi din cusca lu Akismet numai dupa ce iti vei cere scuze.

  Postare noua.

 4. CMM Says:

  Eu devin OBSERVATOR. Voi participa doar sufleteste cand ma va agresa „colegul” dvs., devenit obiect de studiu pentru mine.

 5. CMM Says:

  Am o singura frustrare. Nu-i vad bine culoarea ochilor.

  Stiu insa sigur ca cineva, un baiat mascat, se amuza copios acum.

  Blog linistit, Sir!

 6. CMM Says:

  @All, de adios: Si nu uitati sa respirati!

 7. agaX Says:

  se cearta lumea … semn ca procesul de constructie a statului basescian modern inca nu s-a incheiat.

  atit de modern si de hot (englezul, nu smanglitorul), c-a reincalzit si ginditorul cela exterior al vechii inselatoare a comunistilor, cind cu fierbintile vibratii ale unui virf stelar preotesc.

  a tradat dinsa, la fierbinteala, ditamai partidul, daramite pe bietul poet.

  pai da, la tinerete dam tarisoara pe bat, dar la batrinete ne scoatem pirleala si aruncam poezia la cos ca sa salvam statul modern.

  cit eroism intr-un trup asa de mic!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s