Cu Flavia Grosan, despre Ponta, Europa si ai nostri

Victor Ponta are acum ocazia să se delimiteze de declaraţiile lui Crin Antonescu, să arate că va respecta legea şi Constituţia şi că orice altă tentativă de prelungire a crizei politice ar fi o catastrofă pentru ţară.Să spună că va coabita cu Băsescu, chiar dacă nu are încredere în el. În felul acesta, Ponta îşi va strica nişte pretinii conjucturale, însă îşi va salva onoarea şi cariera pe termen lung, iar toate păcatele trecutului îi vor fi iertate. Plus că ar salva şi faţa europeană a partidului său. O va face, oare… ? El nu e mărginit şi nici şiştirit, ca crinu cel ofilit… oops. Sau te pomeneşti că e şi mai otrăvit, a… ?
 • Flavia Grosan O va face. Toata ura si veninul sunt stranse in PNL.
 • Avp Viorel Padina Să sperăm că va avea atâta minte. Altădată nu se va mai întâlni cu o asemnea ocazie rarissimă, prin care poate să-şi spele toate păcatele şi să-şi reconstruiscă o carieră politică ce părea a fi făcută praf şi pulbere.
 • Avp Viorel Padina Pacat de voinic… Zmecher nevoie mare, el vrea sa-mpace si capra, si varza… Of, of
 • Flavia Grosan Salut. S-a dus si asta. In comunisti nu poti avea incredere.
 • Avp Viorel Padina Da… Si sa nu uitam ca si Base a fost comunist, asa cum singur a recunoscut. Bine, e raul cel mic, chiar eu am spus primu asta, si o mentiu, stiu… Imi pare bine ca avem puncte de vedere comune, in multe chestii. Mai vbim.
 • Flavia Grosan Asa e. Dar singurul care a avut puterea sa se lupte cu ei. Aici e diferenta. Incepand de astazi vreau altceva.
 • Avp Viorel Padina Asa e. Avem nevoie de un nou stil, nu neaparat de un vir novus, dar care sa continue in acelasi stil… Trebuie sa ne resemnam cu gandul ca absorbtia raului va fi foarte lenta si ca numai ramanerea in Europa si-n structurile euroatlantice va fi garantia ca acest lucru va fi candva posibil.
 • Flavia Grosan Mai vedem si cu Europa, Viorel Padina. Mergem cu ei dar nu oricum si in orice conditii. Hai sa ne ridicam in picioare. Putem sa facem asta.
 • Avp Viorel Padina Aici ne despartim. Nicio urma de bazdac nationalist nu-si are locul in relatia noastra cu Europa. Nu Europa e in casa noastra, ci noi suntem in Casa Europa, asa ca e musai sa-i respectam regulile, cu cea mai mare strictete. Altfel, ajungem ca Grecia sau ca popa (ortofox), care una zice de ochii lumii, si alta face. Pur si simplu, oamenii aia n-ar mai avea nicio incredere in noi.
 • Flavia Grosan Nu mai sunt dispusa sa inghit toate gogoasele Europei. Ma tem ca nu am folosit corect pluralul, dar se potriveste mai bine. Si apropo, putem vorbi deschis si fara patima despre toate indoielile noastre, Viorel Padina. Numai daca se poate.
 • Flavia Grosan O, nu acum. Am 35 de ore de nesomn dupa garda. S-ar putea sa nu-mi placa nimic. Avem tot timpul din lume.
 • Avp Viorel Padina Ok. Sa nu uitam insa ca Europa nu e CSI sau regiunea Dunarea de Jos a lui Valev, ca sa facem nazuri. Europa e o civilizatie verificata, e un „aur lamurit”, cu o practica sociala si civilizationala de sute or mii de ani. Noi n-avem o traditie sociala or culturala care sa poata fi impuse Europei, decat eventual cateva individualitati creatoare exceptionale si limba romana, da, cu tot ceea ce inseamna ea si-n masura in care se va dovedi viabila. In rest, avem totul de invatat, chiar de imitat, cum spunea E.Lovinescu… Hai ca mai vbim, poate.
Reclame

3 răspunsuri to “Cu Flavia Grosan, despre Ponta, Europa si ai nostri”

 1. tatonulaa Says:

  Bătrâne, …. singur cuc ….?

  laplopulcuportocale

 2. AVP Says:

  Cum adică singur, tinere ? Tu cine ești sau ce ești ? Pielea lulii ? 🙄

 3. AVP Says:

  Postare noua.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s