Chiar, ce I-AR face Google lu Dan Badea ?

Cu ceva timp în urmă, am sărit în apărarea ziaristului Dan Badea, care apăruse pe Facebook cu-o poveste în care fostul său patron de la „Curentul”, un domn căruia nu i-am reținut decât spectaculoasa poreclă de „Viermele”, îl prigonea pe bietul om pârându-l la găzdoiul Blogger al lu Google, în aparență doar pentru că Dan s-ar folosi în mod nepermis pe blogspotul său de niște articole  de investigație publicate mai întâi la gazeta „Viermelui”, ziar care avea exclusivitatea de publicare, pasămite, însă în realitate „Viermele” se răzbuna pe Dan pentru că, după ce fusese concediat de la ziar, acesta îl dăsuse-n gât pe cioflingar, dezvăluind publicului cum onestul journalist era folosit doar ca instrument de șantaj sau ca killer presar, prin care „Viermele” și cu nevastă-sa, poreclită „terorizda”, îi pedepseau pe cei ce nu vroiau să cedeze șantajului executat de „Curentul” și să le plătească „taxa de protecție” patronilor lu Dan, așa cum se procedează pe maidan. Faptul că DB își asumase curajos și demn statutul de ierou al murdarei povești, cerându-și iertare cetitorilor, mi l-a făcut simpatic cât de cât, mai ales după ce am văzut că omul a fost și dizident, „în preajma revoluției”, cum ar zice Stere, ce-i drept, dar orișicât : alții – 99,9999% dintre rumâni – nu fuseseră nici atât. Mi-a mai plăcut faptul că Dan s-a comportat apoi cu relativă gratitudine, nu ca un gazetar găozar de pe la noi, mai ales după ce a descoperit c-am fost și io dizident, chit că m-a cam mirat faptul că omul nostru n-a dat niciodată like la Povestea lui Ave, probabil pentru că pur și simplu n-o citea, deși o lăuda și el de ochii lumii, păi cum drea, fiind adsorbit doar de problema și persoana sa. Asta e situația și nația, mi-am zis, fix până alaltărea, când după o întâlnire din pământuri, la el pe wall, c-un fost celebru pretenar aflat actualmente pe post de caraghioz moralist mondial și de caracter cică rar, când de fapt activitatea și limbarița sa ne sugerează mai degrabă figura unui clasic titircă inimă-rea de Românica (și cine știe ce-o să mai descopăr, dacă mă hotărăsc să-l bag în insectar, în caz c-o va mai face-n continuare pe firoiu de mărar), m-am dumirit că onestul Dan, care părea să moară cu dușmanii mei, ai săi, ai transparenței și-ai onoarei de gât, în sfârșit, s-a comportat sub orice critică de urât, blocându-mi contul fără să mă avertizeze măcar c-un cuvânt, probabil pentru că așa i-o fi șoptit vreun alt Vierme cu rât, la care bietul rumân – aflat practic pe scut și plin de-al vieții shit – iar s-o fi arvunit… 😦 Reproduc în continuare, fără alt comentar, dialogurile cu pricina :

+++++++++++++++++++++++++

Prima pars :

Dan Badea

June 15 at 10:07pm

Generalul (rez) magistrat Dan Voinea: Codruta Koveși împreună cu judecătorii lui Iliescu din Curtea Constitutională au blocat cercetarea și pedepsirea vinovatilor pentru mineriada din iunie 1990 și victimele ei

Portalul ziare.com publică un interviu extrem de interesant cu generalul (rez) magistrat Dan Voinea, care s-a ocupat de dosarele mineriadelor și căruia, din cauza intervenției Procurorului General Laura Codruța Kovesi, dar și a judecătorilor numiți de partidul lui Ion Iliescu & aliații, la Curtea Constituțională, i s-a luat dosarul mineriadei din 13-15 iunie 1990, soldate cu 6 morți, principalul responsabil de aceste crime fiind Iliescu.

Generalul Voinea dezvăluie informații inedite despre culisele stopării cercetărilor penale din acel dosar, în 2008, deci în urmă cu cinci ani, fără ca procurorii să mai continue investigațiile. (More…)

Avp Viorel Padina „Amanuntul” ista deloc magulitor pt cea pe care portokakii o laudau pana mai ieri si o considerau asul din maneca Piratului Jucator a fost dezvaluit inca din 2010, intr-un comunicat al Asociatiei 21 Decembrie, pe care l-am publicat si pe blogul meu la intiativa lui Sorin Iliesiu, insotit de „Apelul catre criminali” redactat de binecunoscutul militant pentru decomunizare, actualmente senator si secretar al Comisiei pentru Cultura din Senat si semnat impreuna cu un grup de ong-uri si personalitati ale societatii civile : „Morţii lui Iliescu înregistraţi între 22 şi 28 decembrie 1989 – se spune in comunicatul Asoc. 21 Dec – au fost de şase ori mai mulţi decât cei ai lui Ceauşescu (condamnat la moarte de Tribunalul Militar Excepţional înfiinţat ilegal de Ion Iliescu în 24 decembrie 1989). Ion Iliescu a fost salvat de procurorul general Laura C. Kovesi care a infirmat ilegal rezoluţia generalului-magistrat Dan Voinea de urmărire penală, aşa cum a afirmat recent acesta, generalul Dan Voinea fiind cel care a decis oficial urmărirea penală a lui Iliescu pentru genocid. Cei plătiţi cu salarii uriaşe ca să înfaptuiască Justiţia sunt de fapt salvatorii criminalilor, groparii Justiţiei, ai Adevărului şi ai Dreptăţii”. https://viorelpadina.wordpress.com/2010/12/22/mortii-lui-iliescu-genocidul-neocomunist/

June 15 at 11:25pm

Dan Badea Din pacate insa, Sorin Iliesiu a decazut atat de mult, dupa ce s-a lipit de fundul lui Dan Voiculescu, incat numai simpla pronuntare a numelui sau degradeaza. Parerea mea.

June 16 at 12:09am ·

Avp Viorel Padina Bine zis : parerea ta.

June 16 at 8:57am ·

Avp Viorel Padina Dupa parerea mea, Sorin Iliesiu a ramas acelasi militant exceptional, numai ca a avut curajul sa-l critice dur pe Basescu inaintea altora (inclusiv a ta si-a altor fosti basisti ce vor urma, daca nu ma-nsel, cand pe masa se vor afla toate cartile). Voiculescu n-are nicio treaba in problema dintre Iliesiu si Basescu, atata doar ca i-a oferit o platforma de unde sa-si faca publica pozitia ; altfel, nu l-ar fi audiat decat friendsii, si nici macar aia, fiindca rumanii nu se duc si nu se uita decat unde e gramada si audienta mai mare.

June 16 at 9:05am ·

Emil Schengen Moldoveanu Avocatule, dincolo de criticat Basescu (mare curaj, nu), ce a facut? A contribuit cu ceva la ceea ce zice ca nu a facut Basescu? Bag de seama ca s-a „repozitionat” ; in fond, in mintea unora Tov. Iliescu e „cinstit” el nu a promis ADEVARUL; doar daca nu crezi „adevarul lui”

June 17 at 2:24pm ·

Dan Badea Dupa parerea mea, Iliesiu este o jigodie politicianista ce nu merita nici macar amintit in vreo discutie serioasa. Alaturandu-se lui Voiculescu si Antonescu a devenit un sclav asezat intre bucile mafiei autohtone. Cu respect pentru sustinatorii derbedeului Iliesiu! Imi pare rau AVP daca te lasi dus de nas, de derbedeul asta, asemenea unui copil de tzatza!

Yesterday at 12:47am ·

Dan Badea …iar argumentul tau cu platforma oferita de Voiculescu este…copilaresc. E ca si cand Marele (TAU) Iliesiu ar combate – corect, sa zicem – diin cocina porcilor, sau din Saptamana (remember?), Scanteia (remember), Romania Mare, adica, de la o platforma care le aduna pe toate la un loc si se numeste, sigur ca da!, ANTENA 3! Nu poti combate dupa ce ai plonjat in mijlocul haznalei, indiferent ce combati! Sau poti? …ca sa nu mai vorbesc de faptul ca scoate numai panglici pe nas! Nimic legat, nimic argumentat, nimic pentru tara! Prinn urmare, o jigodie care si-a tradat prietenii si idealurile!

Secunda pars :

Dan Badea

Yesterday at 1:07am

·         Test: Exista cineva care mai da doi bani pe Sorin Iliesiu??!

Anca Arun nu cred

Yesterday at 1:07am

Dan Badea eu zic sa asteptam…pentru ca nu se stie de unde pica beleaua! he he!

Yesterday at 1:08am

Dan Badea chiar sunt curios cum sunt receptati tradatorii!

Yesterday at 1:09am

Anca Arun Dan, mai ales azi, simt românia ca o boală transmisibilă- am mai trăit-o asa, acum însă, mă înspăimîntă

Yesterday at 1:13am

Dan Badea am citit un comentariu PRO al lui AVP si m-am ingrozit, pentru ca am o mare consideratie pentru Avp Viorel Padina. de aceea vreau sa verific daca nu cumva m-am tampit eu!

Yesterday at 1:15am

Anca Arun nu, nu tu ..

Yesterday at 1:15am

Dan Badea imi mai trebuie cel putin doua opinii…tupoti fi subiectiva

Yesterday at 1:16am

Anca Arun pot, da-i un exercițiu greu, nu-l pot face mai ales cu mine

Yesterday at 1:19am

Devis Grebu eu, nu numai ca mi-am exprimat opinia dezgustata – pe larg (cautatzi-o, n-o mai repet) – dar il si cunosc indeaproape, personal, inainte de deraierea sa oportunist/arivista, in timp ce AVP nici nu l-a intalnit vreodata ( ba chiar a refuzat – mai de mult – sa-l intalneasca la el acasa sau macar in regiunea sa pentru un interview-filmat actziune la care-l impinsesem eu pe S.I.) asha ca ramane de vazut/aflat care-i motivatzia darzeniei brutale cu care-l apara si continua sa-i publice apelurile devalorizate intre timp… S.I. era pe punctul de a finisa un lung film documentar ( o ora 1/2- 2 ore ) despre mine cand am rupt relatzia cu el definitiv, renuntzand la acest film si interzicandu-i in scris sa-l termine si sa-l prezinte publicului. Pierd enorm de mult prin aceasta decizie, dar demnitatea – la care tzin in primul rand – imi interzice sa continui orice relatzie cu acest individ.

Yesterday at 9:23am

Voican Schengen Roxana NU

Yesterday at 11:28am

Dan Badea E OK! Cum opinia lui Devis Grebu, care valoreaza enorm, este aceea deja exprimata, inseamna ca Sorin Iliesiu este, asa cum cred si eu, un vierme.

Yesterday at 11:50am

Devis Grebu valoreaza enorm…? opinia unui „caricaturist” asha cum sunt alintat pe acel blog…? sau/si a unui „contabil” – cum e la randul lui alintat Paul Dragos Aligica tot pe aceleashi meleaguri…? cred ca glumitzi, sau nu mai pastratzi aceeashi „consideratzie” pentru cel ce ne califica astfel…?

Yesterday at 12:09pm

Dan Badea Maestre Devis Grebu, cu tot respectul, dar cred ca glumiti daca sugerati o particula de ironie, la adresa dvs, in ceea ce am spus. ( Nu exista ironie in afirmatia mea nici macar de marimea unui neutrino sau a unui cuark! – nu stiu ceva mai mic pentru ca l-as invoca!) La fel cum si pentru dl Aligica am un respect deosebit, desi nu stiu daca asta va ajuta cu ceva, „caricaturistul” care sunteti inseamna, prin opera sa, enorm pentru mine. Probabil ca nu conteaza parerea mea, in fond cine sunt eu, dar e bine s-o cunoasteti! As fi onorat sa pot cumpara, in viata asta, o „caricatura” de-a dvs si s-o tin la loc de cinste in biroul unde scriu si unde n-am decat fotografia fiului meu plecat departe de tara si de mine! Cat priveste AVP, el a avut curajul, ca si mine, sa se opuna regimului Ceausescu din interior, din cate stiu, iar astfel de oameni, printre care am avut tupeul sa ma numar si eu, au fost putini. Numai ca disidenta poate fi necesara dar nu este si suficienta pentru a stabili, recunoaste si crea valori. Disident putea fi si un nebun si un prost, la fel cum putea fi si un om cu o morala sanatoasa, neatinsa de virusul comunist. Respect oameni ca dvs. chiar daca nu ne-am intersectat niciodata si stiu ca sunt, deocamdata, mult prea sarac sa am o opera de-a dvs. Poate ca o sa va conving sa-mi faceti coperta la un volum despre disidenta anticeasista in cazul in care ma decid sa-l scriu! Aveti tot respectul meu!

22 hours ago

Dan Badea Referitor la ceea ce spuneti despre modul cum sunteti „alintat” pe acel blog, habar nu am despre asta, dar alerg chiar acum sa ma documentez, pentru ca deja par tampit si nu mi-e deloc confortabila pozitia asta…

22 hours ago

Devis Grebu ahhhhh!…sunt prea „subliminal” pe deasupra faptului ca – desi – pictor, designer, dir. artistic, ilustrator de presa/cartzi, scenograf expus in spatzii dintre cele mai distinse, alaturi de cei mai cei din diversele domenii, purtator ( fara ingamfare ) al unei reputatzii internatzionale la cel mai inalt nivel…ACOLO, pe ACEL BLOG al carui „proprietar” – pentru care avetzi o mare consideratzie ( dupa ce-mi solicita umil si in repetate randuri cooperarea atat pe blog – in scris/imagini – cat si cu imagini + promovari si vorbe bune laudative la cei de la butoane care-l ignorau din pacate…pentru eventualele publicari ale operelor sale de o valoare literara incontestabila ) ma califica ACUM – comparat cu marele si ilustrul luptator anticomunist specialist de necontestat al APELURILOR catre orishicine pentru orishice, oriunde, oricand ( fost membru de partid daca nu ma inshel si colaborator adecvat al lu’ nea Paunescu…) si alaturi de prietenul meu Aligica …un „caricaturist” oarecare iar Aligica un „contabil” contzopist… Despre EL era vorba, nicicum despre Dta, care ma flatezi pana ce-mi provoci rosheatza-n obraji…

22 hours ago

Dan Badea Multumesc! Spre rusinea mea, nu am intrat pe acel blog! O voi face, promit! M-ati prins cu garda jos…

22 hours ago

Devis Grebu …la rugamintea lui insistenta de a fi PARTASH cu el al acelui blog…dupa ce l-am refuzat elegant, am acceptat sa contribui cu postari personale si imagini atat atashate acestora cat si postarilor sale…blogul incepuse sa se bucure de o „faima” evidenta si de multiple participari favorabile si/sau adverse… dar, dupa catva timp nefiind de acord cu atitudinea SA „pragmatica” ca sa ma exprim minimal/elegant fatza de Dorin Tudoran care shtergea – alaturi de mai multe lichele scarboase cu noi amandoi de podea, intr-o veselie nederanjata de vreo riposta a celui caruia ii sare mushtaru’ violent la cea mai mica contradictzie ( mai solicitatzi ceva martori apropiatzi, precum Doamnele Monica Fesci si Steliana Ionescu, printre altzii/ele ) iar pe mine nu ma lasa sa-i raspund cum i/li se cuvenea…l-am parasit…uitatzi-va acum cam care-i activitatea acelui blog…bineintzeles in afara APELURILOR de BALCI ale senatorului oportunist/arivist…

22 hours ago

Devis Grebu …dar, ne cunoashtem Dna Ondine Ghergut…din biroul lui Teodor Maries…tot la R.L. scrietzi…? v-am citit mult mai rar in ultima vreme…nu mai se „poarta” investigatziile…?

19 hours ago

Devis Grebu …nu se mai…

19 hours ago

Avp Viorel Padina @Dle Grebu, mi-e rusine de paru tau alb si de rusinea ta. Vorbesti de parca uriasa arhiva a blogului meu n-ar exista, si nici muntele de e-mailuri. @Dan Badea, ma tem ca reintri vertiginos, poate fara sa vrei ori fara sa-ti dai seama, fiind exploatat in orb de papusarii care e, in pielea pe care ti-ai detestat-o si condamnat-o public, a homului nostru din Havana, dle. A doua oara n-o sa te mai inteleaga nimeni.

2 hours ago

Devis Grebu …cine-l mai ia in serios…? eu NU…deoarece …e de fapt o „rushinica”, caci el nu shtie ca n-am (inca) parul alb ci carunt iar eu cunosc oameni cu par alb dar mai ales fara sau chelioshi de care mi-e rushine… a propos…S.I. are parul alb… mi-e rushine…ne e rushine !…punct FINAL…

2 hours ago

Dan Badea pentru Avp – imi mentin parerea despre derbedeul de Iliesiu. Mi-e rusine ca e roman, jigodia asta, care a trecut contra-cost de partea inamicului!

2 hours ago

Devis Grebu …si…hmmm…are parul alb… ce rushine…mon Dieu…

2 hours ago

Dan Badea pe de alta parte imi amintesc despre insistenta cu care s-a cerut public asocierea [entru sustinerea unei aberatii a a acestui Iliesiu, transformat intr-un fel de varf de lance pentru cauze mai multdecat de dubioase.

2 hours ago

Dan Badea iubesc societatea civila, dar numai dupa ce trece in rezerva, dom’le!

2 hours ago

Dan Badea cat priveste maestrul Grebu, e o valoare in sine, nu numai pentru sine, domnule!

2 hours ago

Dan Badea …iar valorile trebuie recunoscute, respectate si protejate!

2 hours ago

Devis Grebu pai…au fost…cat timp era „interes” la mijloc… ba chiar cu multiple PLECACIUNI !…

2 hours ago

Devis Grebu dar eu am incheiat „ciorovaiala”…

2 hours ago ·

Avp Viorel Padina Ce plecaciuni ti-am facut eu tie, mai multe decat mi-ai facut dta mie, dle Grebu ? Atat cat ati avut/ ai avut interes ca sa se stie ca redactorul ‘Apelului catre Europa’ tine cu ‘raul cel mic’, v-ati dat cu totii in tivic pe blogul meu, pe urma, cand am inceput sa-l critic pe cel care a compromis sansa de postmodernizare a Romaniei din pricina fuduliei sale funciare, a unei crase incompetente de comunicare si a unei profunde incompatibilitati culturale cu lumea de maine, tale quale, v-ati retras trupa de admiratori cu iepoleti, inclusiv echipa de zgomote a trolilor criptobaieti, menita a atrage atentia fluturasilor de noapte natafleti. Ai recunoscut dta insuti ca singurul motiv pentru care te-ai despartit de mine a fost faptul ca mi-am schimbat atitudinea fata de cel pe care continui sa-l leengi, dar nu pentru c-ar fi curat ca o fata mare sau pt ca dta ai fi precum angeru’ Lauriel, cu patru aripi de fier si cu doua de porunghel, ci din biete interese personale. Cu cine ai impresia ca vbesti matale ? Cu cascatzeii de pe ponoare? https://viorelpadina.wordpress.com/2010/07/07/maestrul-devis-grebu-se-retrage-din-parteneriatul-nostrum/#comment-17785

NOTA BENE : După mesajul meu de mai sus, comentariile lui Devis Grebu au dispărut, iar eu am crezut inițial că și le-a tăiat însuși venerabilul edecar portocachiu ce ne ambetează cu ifosele-i de caracter rar & cilibiu, însă apoi m-am dumirit dintr-un dialog mai mult bănuit decât cetit dintre cei doi – Devis și Dan – că distinsul parisian, care stă tot timpu cu ochii de hultan pe forumurile din țeara lu Badea Cârțan, din motive știute probabil doar la dynam, i se plângea honestului nost băietan că nu-și mai vede comentariile neam, aloo, iar găzda îl asigura că nu s-a atins de comentarii nici de haram, ce dreakulo. Pe urmă n-am mai văzut nimic, fiindcă cei doi mi-au tras obloanele (după cum probabil li s-a șoptit) și s-au pitit, shiit

Reclame
Publicat în AVP reply. 6 Comments »

6 răspunsuri to “Chiar, ce I-AR face Google lu Dan Badea ?”

 1. Stely Says:

  Si afla de la mine un lucru : nimeni, niciodata, in niciun univers, n-ar putea fi un mare savant, un mare poet si nici macar un mare porc, aloo, avand caracteru pe care ni l-a aratat noua acest ordinar ‘Dl Goe’, oricine ar fi el in real. ‘Dl Goe’ va fi si va ramane ceea ce este : un nimeni fara nume, de care chiar si lui ii e rusine si precis i-ar crapa obrazul – cat e el de lichea – daca s-ar afla cine-mi e in lumeea asta, oricat de rea, de suflecata si de kkta pana la brau, da, ar fi si ea…

  AVP – Te inseli .Uite-te la tine ,la caracterul tau ,la modul cum vezi lumea din jurul tau. Spun asta dupa ce am citit (abia acum) topicul despre Dan Badea si interventiile tale mizerabile referitoare la maestrul Devis Grebu.
  AVP , faptul ca ne-am intors cu totii impotriva ta se datoreaza exclusiv caraterului tau . Daca nu vei intelege asta ,va fi vai de tine . Nimeni ,absolut nimeni, nu va ma da doi bani pe tine. Ai preferat sa te afunzi in rahatul unui oportunist care si-a vindut sufletul unui turnator dovedit , in loc sa ramai linga cei care au ramas fideli principiilor, care si-au exprimat opiniile cu onestitate (aic)i pe blogul tau, si care ti-au intins o mana ajutor ca sa iesi la liman . Ai preferat din motive pe care pot sa le presupun, sa te balacesti in rahatul lui Sorin Iliesiu.
  Nu mai cauta vinovati , nu mai incerca sa arunci cu noroi in altii !! Esti singurul vinovat de tot ceea ce ti se intimpla.
  Nu mi-as fi schimbat atitudinea fata de tine , daca nu ti-as fi vazut comportamentul de-a dreptul tembel, fata de maestrul Devis Grebu . Sa-ti fie rusine !!
  Stiu ,am stiut de la inceput de ce il urasti pe Dl Goe . Il urasti pentru ca a fost singurul care ti-a tinut piept ,care te-a batut cu propriile-ti arme, care ti-a devoalat tot caracterul mizerabil .

 2. AVP Says:

  Stely, inainte de a-ti raspunde, am verificat daca ip-ul de aci e al tau ; da, e al tau, sau cel putin asa pare, vai !

  Ce sa-ti mai raspund ?? Că absolut toate uluitoarele tale ratoieli la mine si la Sorin Iliesiu sunt de fapt si de drept penale, aloo, nu doar incorecte ? Sau ca interventiile mele fata de ‘maestrul’ cu pricina nu sunt decat niste replici binemeritate, provocate de inomabilele, repetatele si impardonabilele alegatii ale decrepitei obraznicaturi fata de mine si fata de Sorin Iliesiu, asa dupa cum le poate observa oricine in textul reprodus de mine mai sus ?

  A fost ultima data cand ai avut irepetabila onoare de a mai aparea pe pagina redactorului Apelului catre Europa si-a auctorului Planetei-Ou sau de a mai fi citita de AVP, aloou. Iti voi achita datoria cu pricina, cat de curand posibil, si cu asta basta ! Nu m-as simti bine nici in mormant daca ar fi sa raman dator unor sponsori or binefacatori ca tine sau ca ‘neamtu tiganu’ (vicleni or meschini care n-au sponsorizat artistul, ci propagandistul, asa cum au procedat, dintotdeauna, criptocomunistii si criptosecuristii, de la Tisa pan’ la NIstru). Ti-ai incheiat evolutia pe my blog intr-un mod absolut sinistru, măi Stely… 👿

 3. AVP Says:

  Postare noua.

 4. Cykyry Says:

  Asta inseamna sa ai de a face cu partizani sau talibani, AVP : cei de dreapta te vor acuza ca esti de stanga, si invers, dupa ce mai intai se vor ratoi la tine cu vechea lozinca leninista ori, si mai veche, fundamentalista: „Cine nu e cu noi, e impotriva noastra !”… Sau uitasesi ca Stely a fost activista de partid comunist, bre ?? Sau oi fi crezut sincer ca tov Stely s-a schimbat total, peste noaptea „revolutionara” ?? „Lupul isi schimba parul, dar naravul ba !”. Cum naiba poti spera ca niste oameni de rind, unii dintre ei fosti „tovi si baieti”, sa inteleaga spiritul critic inalt impartial, drept si radical al unui creator irepetabil ? Ce conteaza ca tu ii critici in egala masura pe toti, daca nu-i lauzi pe „ai nostri” ? Mai bine lasa-i in pace pe netoti, nebuni, meschini, zeloti si hughenoti si revino la creatia esentiala. Se termina timpul, AVP, iar tu prapadesti orzul pe gaste… 👿 „A nu se supala, pai cum drea…” (ups).

 5. AVP Says:

  @Cykyry, in caz ca n-ai observat, afla ca topicurile din ciclul ‘Jurnalu unui cuc feisbuc’ reproduc interventiile mele de pe FB, strictamente de anul trecut, din care se vede ca-n palma, cu conditia sa fii macar atent, daca nu f.inteligent, de ce se-ntampla ceea ce se-ntampla in viitorul prezent… Nu, nu ma mai intereseaza actualitatea politica de aici si de acum, din moment ce mi-e clar ca cei care se incaiera astazi pe hoitul fostei RSR – ce inca isi pastreaza aproape toate caracterele, institutiile, organele si, dupa cum se vede din evolutia lu Stely, naravurile – sunt clanurile criptocomuniste si criptosecuriste, oricum s-ar numi ele, de la PSD, la PDL, PNL, PC, UDMR si pana la PPDD, ‘Noua Republica’ sau la ‘Miscarea Populara’, recte la ‘aripile tinere’ care e (si care fantose se cred tare jmechere, nefiind decat incompetente, desuete si arogante, ca toate ‘cadrele’ cu radacini in RSR). Atat timp cat eu unul inca nu pot identifica in viermuiala politica din iepoca de tranzitie niciun eon politic realmente onest, transparent si benefic pt viitorul bietei Romanii, nu ma mai intereseaza nici macar ‘raul cel mic’, oricare ar fi, – rosu, galben sau portokaki. N-ai cu cine, mey, rumâne, acum si aci !

  Intre timp, incerc sa traiesc si io cum pot, intr-o tarisoara din care nu lipseste – deocamdata – decat un tov Pol-Pot sau un ayatollah ortofox si mai netot, care sa ne spuna ca gandirea libera nu e doar un moft total, ci e un pacat fatal, iar printre picaturi mai scriu cate un randulet la Poemul atat de ideal incat nu-l percepe aproape nimeni din boboru-mi infricosator de real… Halal 😦

 6. AVP Says:

  PS : Apropo de jenibila gargara a batranului mitoman de la Paris, care i se lauda lu Dan cum ca el, celebrissimul ‘pictor, designer, dir. artistic, ilustrator de presa/cartzi, scenograf expus in spatzii dintre cele mai distinse, alaturi de cei mai cei din diversele domenii, purtator ( fara ingamfare ) al unei reputatzii internatzionale la cel mai inalt nivel…” a catadicsit sa vina pe blogul meu si sa ramana o perioada numai dupa ce io i-am solicitat „umil si in repetate randuri cooperarea atat pe blog – in scris/imagini – cat si cu imagini + promovari si vorbe bune laudative la cei de la butoane care-l ignorau din pacate…pentru eventualele publicari ale operelor…„, n-asa ?, iata cat de „umil” ii vorbeam io laudarosului cartoonist in chiar miezul colaborarii noastre (si sa zica merci ca nu i-am tras si cateva injuraturi neaose, fata de cati nervi imi facea cu fitele-i de hartist ‘demn’, in realitate doar infumurat si artagos). Din pacate, sunt destule gasculite pe lumeea asta, care nu s-au prins ca ipochimenu e o farfara agasanta, ca om, chit ca e un excelent desenator, desigur.

  avp reply: DG, niciodata “derbedeii” aia nu v-au injurat “nestingheriti”, aloo… Daca s-a mai scapat cate o injuratura – impotriva dvs, cat si a mea, ba chiar si mai dihai -, aceasta s-a intamplat pe timpul noptii sau in orele in care eu nu stau pazarnic langa calculator, caci nimeni nu ma plateste pentru treaba asta, aloo… Nu-l poti transforma pe AVP intr-un simplu paznic de noapte, dle. De dragul nervilor dvs, am introdus totusi autentificarea pe for, ocazie cu care ati disparut de la comment si dvs, si marea majoritate a injuriatorilor nostri, ce-i drept, insa cei mai inraiti dintre ei, precum r.humor, apar si acum aproape zilnic la spamuri si ne injura ca la usa cortului, iar io sunt nevoit sa citesc aceste mizerii, fiindca intru de voie, de nevoie la spam, ca sa vad daca nu se va fi ratacit pe-acolo vreunul de-ai nostri. Nervii mei cine mi-i menajeaza, maestre, aloo… ? Singura solutie – in conditiile in care oricum va fi nevoie sa dau drum la comentarii, dupa ce va intra Apelul dlui Iliesiu pe blog – este sa-i lasam pe acesti agresori ori colerici sa apara pe forum (dupa ce vor trece de spam, subt forma de proxy-uri si cu adrese de e-mail false), iar dupa aceea sa sesizam politia sau providerul de la care emit, spre a se lua masurile ce se pot lua intr-o tara civilizata, iar de nu, inchid comentariile cu totul la blog, care-i problema ? In orice caz, nu-mi convin absolut deloc amenintarile pe care le faceti public, pentru a 3-a oara, cum ca veti pleca de pe acest forum, daca nu vom sta paza la comentariile ce le puteti primi drept riposta la comentariile dvs – care nici ele nu sunt ale unui ingeras din rai, aloo…-, ca si cum nu ati sti cum stau lucrurile si ca si cum injuraturile si amenintarile contra mea sau a altora n-ar conta. Va spun si dvs, asa cum am spus-o tuturor: nimeni nu a fost adus cu anasana pe acest blog, si nimeni nu e tinut cu anasana. Cine vine aci o face de dragul meu, al sau si al dialogului la nivel inalt, aloo, iar daca se sparie de latraturile unor dezaxati, sociopati sau insarcinati cu misii speciale din Uralo-Carpati, s-ar phootea sa pateasca precum Radu de la Afumati, cand s-a-ngrozit de niste valahi de-ai sai mai cascati, ascunsi dupa corturi si facuti ciuciumis pe ccti, crezand ca sunt turci mascati… 🙂


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s