Antiplăgaru’ mărar (măcar… oops)

 • Ăsta cică e antiplăgar. Il acuz public pe ziaristu Mircea Marian de plagiat… oops. El a scris ca „Antena 3 conduce Romania” dupa ce eu scrisesem acelasi lucru, cu luni de zile in urma, p-aciia, aloo… Voi depune plangere la Parchetu General, care evident ca va lasa totul balta si se va ocupa de plangerea Poeselului national & colosal… oops. In felul acesta, bietii tarani rumani, terrorizati – unii dintre ei 😉 – de intrebarile cel putin stanjenitoare ce urmau sa li se puna de catre odiosii procorori, vor rasufla usurati si isi vor relua drumu spre ultraiertatoarea biserica traditionala ot Carpati. Mai mult decat atat: drept rasplata pentru fapta Poeselului-salvator, se vor inghesui sa cumpere „Planeta-Ou” pe care o va scoate „in curand”, pai cum dreaq, un alt inspirat Editor (nu din Galaxia Guttenberg, ci din Andromeda, in caz ca n-ati inteles despre ce onor Editor vbesc, cascatzeilor, voila… oops). (August 19, 2012 at 2:02pm) ► Faptu ca io am scris pentru o elita de pe net & nat, iar ziaristu Marian m-a furat c-un shpagat sau c-un ochi aruncat aci pe-nserat nu inseamna ca e vba de un plagiat mai de iertat, fiindca Marian ista e de-al nostru – ca madam PG, voila… -, curat bine intentionat, n-asa…? Pai se poa ? M-a mai furat de altfel, cu ani in urma, colega lu domnu Marian, Ioana Lupea, asa ca am deja un precedent de kkt…oops  (August 19, 2012 at 4:16pm)
 • Ce le pasă lor, – flușturaticilor ? Ia uite ce-i pute rumânii nostri ca brazii, care sharuiesc in nestire o stire cica cat Caucazii : faptul ca un oarecare purtator de racheta imbracat intr-o fashionabila jacheta si-n neste chiloti de midineta de Paris a fakut un turneu bis si-a incasat un nou onorar de vis, iar nu „amanuntu” ca AVP e plagiat de un ziarist deontolog (zis), care pana mai alalatarea hurla ca plagiatoru Ponta trebuie neaparat demis (tocmai pentru asta, mai precis).(August 19, 2012 at 9:46pm)
 • Regalista lu pesce, care nu vroia decat s-ajunga la ICR-cucurig, firește. O asa-zisa scriitoare „regala” de pe-aci e in realitate o agitatoare ordinara. E mai ridicola ca o marghioala cu ifosele-i de mare intelectuala, cand e clar ca ea gandeste si rosteste ca o biata natantoala. (August 19, 2012 at 11:12pm)
 • Ce-are a face coada scolii cu stampila poeziei ? Abrambury a fost premianta scolara, a fost sefa de promotie, a fost socotita dascal supereminent, a fost prodecan, a fost decan, a fost prorector, a fost rector, a fost sefa rectorilor, a fost si este ministru al invatamantului Ro, cum de poti spune ca nu-ti place sa fii comparata cu ea, priatelo… ? A cocolosit plagiatul lui Ponta, asa cum si tu cocolosesti plagiatu lu Marian, subt ochii nostri, hic et nunc (dar in schimb te bati cu pumnii-n chepti ca vei face galagie pentru plagierea operii mele „serioase”…). (August 20, 2012 at 11:01am)
 • După libertatea presei nu țipă decât cei ce vor să abuzeze de ea. Vba bătrânului Goethe : „După libertatea presei nu ţipă decât cei ce vor să abuzeze de ea„. Doar câţiva ani de libertate sălbatică a presei i-au trebuit Antenei Mogulului, pentru ca gomosu & zmecherosu Tun Catodic s-ajungă stăpânu şi manipulatoru pe faţă al rumânului… Da, „Antena 3 conduce România„, ista e adevăru pe care io l-am văzut şi l-am spus prima dată p-aciia, iar nu journalistu evezist al lu pesce, fireşte ; fiind însă vba de un dom journalist-colonel, plagiatu nu se socoteşte la fel ca la pm Ponta Victor-Viorel… oops. Pe mâine, măi, rumâne.  ps. O voi bloca să mai intre pe uliţa mea pe poetesa cică „regală”, în realitate o agitatoare ordinară, fără nici pic de obiectivitate & spirit intelectual de dreptate în tărtăcuţa-i biliară. (August 21, 2012 at 12:24am)
Reclame

2 răspunsuri to “Antiplăgaru’ mărar (măcar… oops)”

 1. Nicu Margarit Says:

  E greu pentru cei de la Evenimentul Zilei sa aiba respect pentru altii. Au fost prea multi ani la putere.

 2. AVP Says:

  Postare noua.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s