Baietii l-au retras in back office pe trinebunu de service

 • Cum m-a plagiat antiplagaru Marian subt ochii antiplagarilor… oops. Când poetu „Poemului de otel” si descoperitoru „Planetei-Ou” ii spunea harnicului forumist portokakiu „Filadel” ca Antena 3 (mai precis Reteaua Netocratica Felix) conduce Romania (in vreme ce Oranjeria si-a papat felia tocmai fiindca n-are o tembeliziune prima-ntaia si nu intelege ca „solutia imorala” se impune acum ca rudotelu cand te prinde fandacsia…), Filadel credea ca poetu vbeste si el asa, in dodii metaforice, pai cum drea, insa azi cand ziaristu Marian ii buchiseste ca A3 ne cucereste, Filadel in fine pricepeste, dar crede ca profetu e nea Marian, fireste… Vedeti, mha, de ce n-are Ursu coada, si nu doar Oranjeria, insa toanta Rumania sta sa cada dreaq in noada ca o babuta naroada… ? Fiindca desi rumanii au la dispozitie un ganditor & creator ce se simte-n largu sau si prin templatele Atomului din capu Unghiurilor si-ale lu Omega din Nadiru sorbitor, ei il ignora asa cum utilizatorii tam-tam-urilor ignora veseli undele Maxwell ce trec prin carnea si cioporu lor, spre kosmosu integrator in zbor… oops Asta e situatia si natia, fraticilor. (August 17, 2012 at 11:36am)
 • Iarasi despre stilul arogant. Stilul arogant şi cică tăios al lu Lăzăroiu, care nu poate interesa decât o minoritate la fel de agresivă şi de aventuroasă ca şi el, de 10-15% dintre rumânii bilioşi, va face tot atât rău pretinilor săi politici – oricare ar fi ăştia – cât şi aroganţa ţâţoasă & vocea metalico-tăioasă a madamei Udrea. Lăzăroiu e un Şova al portokakiilor, net mai dăştept, ce-i drept. Boboru îl percepe ca pe un pit-bull negru-n ceru gurii şi rău al dracului. Asta nu-i bine. (August 17, 2012 at 10:38pm)
 • Vânătorii de citate celebre. E stânjenitor să vezi câţi rumâni adoră să pară dăştepţi şi culţi citându-i „pă” alţii (cu cât mai cunoscuţi de tont boboru didactic & pedagogic, cu atât mai „profunzi”, păi cum dreaq). Znobiţeii ăştia, de altfel în mod cert mărginiţi, sfortodocţi şi diletanţi (căci în era Encarta Online, Wikipedia şi Google oricine poate să ştie ori să afle într-o fracţiune de secundă ce ştiu şi ei, docţii cum libro, „erudiţia” pierzându-şi aura de nobleţe iniţiatică…) ignoră că ne mişcăm în New Media şi că se-aşteptă aportu lor strict personal, nota lor specifică la „corola de minuni a lumii”, iar nu imitatio, fie şi Christi… „Cei ce cară după ei o enciclopedie nu-mi spun nimic”, ricana Dan Barbilian al nost, şi asta pe vremea când a fi erudit însemna ceva, iar nu pe vremea ultracioclopedistului Mr.Google… (August 18, 2012 at 10:43am)
 • Politica inseamna compromis. Nu vreau sa fac speculatii ieftine in astfel de chestiuni grave. Io nu sunt un simplu carciumar, sa barfesc cu mesenii mei. De altfel, consider ca chestia e falsa din strat si cel mai bun lucru ar fi ca partidele ce se-ncontreaza bezmetic sa ajunga la un compromis, spre binele lor si al tarii. Politica inseamna compromis. ps. Iti repet ca nu e nicio dovada. Filmarea aia putea fi facuta oricand, oriunde. In orice caz, tu nu aveai posibilitatea de a verifica valabilitatea filmarii si cu toate astea te-ai grabit sa dai un share taliban. (August 18, 2012 at 5:54pm)
 • Baietii l-au retras in back office pe trinebunu de servici. Ce chestie… Ultravocalul si ubicuul „extremist de serviciu” de pana mai ieri, faimosu’ C.V.Tudor, a disparut complet din peisaj… Asta inseamna ca cine l-a animat pana acum nu mai are nevoie de fantosa „nationalista”, iar arcu’ media s-a stricat… oops. Poate ca acum vor intelege si gagauzii mei pretini ca la Romanica n-apare pe strasse cine vrea si cand vrea, ci numai cand se primeste unda verde pentru asta de undeva, cumva… Si poate vor realiza de ce redactorul „singurului text vadit anticomunist produs de vreun intelectual roman in anii 80” (strict contemporan cu Walesa si Solidarnostr) a ramas pana azi quasinecunoscut in tarisoara sa. De asemenea, poate ca vor interpreta mai altcumva, pai cum drea, faptul ca desi am incheiat contracte inca de acum 2 ani pentru aparitia „Povestei lui Ave” si a editiei a doua a „Poemului de otel„, editorii cu pricina o fac in continuare pe mortu-n papusoi… oops. (August 18, 2012 at 10:12pm)
Reclame

3 răspunsuri to “Baietii l-au retras in back office pe trinebunu de service”

 1. Nicu Margarit Says:

  Si observatia facuta in August 18, 2012 la 10:12pm este valabila pana in ziua de astazi!:)

 2. AVP Says:

  Riguros exact, dle Nicule… Si mai rau decat atat : Ion Vadan – redactorul editurii care se angajase sa-mi publice editia a 2-a a ‘Poemului de otzel’ , dimpreuna cu ‘Epistolarul iepocal’ si mumos gardata de un numar de desemne daruite de maestrul Devis Grebu, a murit subit, asa cum patise, in 1992, si editorul caracalean al ‘Povestii lui Ave’… 😦 Cineva, acolo sus – nu stiu cat de sus… ups – nu ne liubeste, eufemistic spus…

 3. AVP Says:

  Postare noua.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s