Penurie de gâzi

 • O bisericutza straina. Hai să fiu sincer… Atâta vreme cât TVR Cultural nu pare să fi auzit, în lunga şi glorioasa-i viaţă, de „Poemul de oţel”, de „Planeta-Ou” sau de „Apelul către Europa”, eu nu-i regret dispariţia, aşa cum n-aş regreta nici dispariţia ICR-ului însuşi… oops. Dacă auctorul op-urilor de mai sus – şi-al altora mai puţin cunoscute, inclusiv al unei odyseei a hyperspatziului ce abia urmează a fi explorată, de cei care vor fi priceput despre ce-i vba, evident… – ar fi avut 30-40 de anişori, poate că ignoranţa TVR Cultural sau a ICR-ului ar fi fost scuzabilă, însă la 62 de anişori unii sunt pensionari (dacă n-au trecut în lumea umbrelor, deja…) (August 15, 2012 at 3:07pm)
 • Nici junele cultivat Neamtu nu pricepe ce-i cu Lady Gaga…oops. Un mesaj de mic-burjui, absolut neinspirat, caci netineresc. M.Neamtu ignora voios că o singură vbulitza bună spusă despre rumâni de brandul international „Lady Gaga” face cât tot PR-ul prestat de trupa de olimpici scolari Ro, si muult mai mult decat atat, aloo… De altfel, olimpiadelor scolare li se acorda la noi o atentie disproportionata, fata de importanta internationala reala a fenomenului, asta fiind o reminiscenta „abramburistica” de pe vremea invatamantului de stat comunist… Cand io raman circumspect fata de M.Neamtu (mai ales dupa ce neinspiratu l-a scos de pe lista-i de friends pe redactorul „Apelului catre Europa”, ca de altfel toti ceilalti baieti – ca sa nu le zic „colonei” – de moda noo-veche…), stiu io ce spun… Un mesaj curat pompieristic, cu un cuvant. (August 15, 2012 at 5:48pm)
 • Portokakii si-au facut-o cu manutza lor. M-am certat astazi de m-am rupt cu biata soacra-mea, care alalturi de justitiarii antibasisti de la A3 e-n profund dezacord cu anchetarea nenorocitilor ţărani chiar şi-n Ziua Sfintei Marii, chestia asta adăugând încă o picătură de oroare contra odiosului personaj, n-aşa…? oops. În zadar m-am luptat însuşi io, aloo, „regele hyperspatziului”, s-o conving că ura ei si-a taranilor alora contra lu Băse e de fapt fructu unei manipulări criminale executate la tembeliziunea căreia ea, o biată bătrânică de 86 de anişori, nu-i poate face faţă (deşi soacră-mea a fost învăţătoare, nu o biată ţărăncuţă din Piatra-Olt…oops), fiindcă soacră-mea o ţinea maţu-gaia cu „criminalu” (nu spui ţine, persoană însemnată…oops). Asta e situaţia şi naţia : după ce ani şi ani puterea băsistă, crezându-se mare şi tare şi cu toate diviziile de colonei la picioare, a tratat în băşcălie attackul media executat asupra sa de o tembeliziune profesionistă, fir-ar ea (şi care nici nu se ştie a cui e sau dacă nu cumva subt tunurile catodice nu se ascund katiuşe sadea…), acuma trage ponoasele, helas… Măcar dacă le-ar trage numai ea – puterea asta portokakie -, dar să nu cumva să le tragă si maika Rumânie, olelie lie… 😯 (August 15, 2012 at 10:50pm)
 • Io sunt un savant discoveritor, nu partizan clănțănitor. N-am devenit scalavu nimanui, iar daca ai fi cu adevarat intelighenta, ai intelege ca eu am descoperit un fenomen si l-am explicat, nu am aderat la el ca un simplu omulet statistic. Am spus de o mie de ori, insa e clar ca am vbit cu peretii astia: Antena 3 si-a cucerit publicul printr-o comunicare profesionista, in primul rand prin stilul original, talentul si chiar ingeniul catorva realizatori de exceptie. In era new media, comunicarea, desi a devenit un fenomen de masa, nu este eficienta decat daca se face prin profesionisti extremi sau prin mari talente. In plus, partida vizata de attack-ul media al Retelei Felix a facut, la randu-i, greseli de comunicare uriase, ridicandu-i practic la fileu Retelei adverse niste bombe devastatoare (tinand-o pe madam U si pe alti cai de bataie in front office timp de ani de zilisoare…). Etc. (August 16, 2012 at 12:04pm)
 • Penurie de gâzi.  E clar: cine e cu noi si luni, si marti, si mircuri, si vineri, si sambata, si duminica, dar nu e si joi, de altfel la o simpla canasta, e impotriva noastra. E clasicu dujman de clase, asa ca sa ne lase… oops. (August 16, 2012 at 7:03pm) ► Da, cetatene, aveti dreptate ! E o invazie de talleyranzi si o penurie de robiespierre ceva de speriat…oops. Si mai ales e o saracie de gâzi (n-avem decat unul, deocamdata, fir-ar…) (August 16, 2012 at 7:22pm) ► Prin micutele mele interventii de mai sus n-am vrut sa spun, in niciun caz, ca-mi place de ipochimenu cu pricina : din contra. Insa detest la fel de mult lipsa de toleranta si de intelegere a unora nu doar fata de unele, macar, puncte de vedere ale adversarilor, ci si fata de punctele de vedere ale oamenilor ce incearca sa fie cat de cat impartiali. Ca tot romanul, de altfel, nu ? oops. (August 16, 2012 at 7:34pm)
Reclame

5 răspunsuri to “Penurie de gâzi”

 1. Prioritate de Dreapta Says:

  TVR Cultural transmitea un program special dedicat Iranului, la 10 ani de la 9/11, pe 11 septembrie 2011:

  Sub pretextul Festivalului „George Enescu”, TVR şi TVR Cultural fac propagandă pentru Iran chiar în ziua de 11 septembrie. Directorul TVR Cultural este Daniela Zeca-Buzura, fiica „academicianului” Augustin Buzura, kulturnic de-al lui Ilici. A fost numită în funcţie pe timpul lui Tăriceanu, dar reconfirmată, ba chiar avansată după 2008. Fostul director al TVR, Tudor Giurgiu, intenţiona să o demită, dar ulterior a renunţat.

  Piaţa Festivalului găzduieşte trei zile de confluenţe culturale. Astăzi, concertul lui Grigore Leşe, alături de ansamblul din Iran.

  Muzica Şeherezadei

  Despre Iran se va vorbi în acestă seară de la ora 21.30, când TVR Cultural aduce documentarul „Din Esfahan, cu dragoste”, realizat de Daniela Zeca-Buzura. „Am fost în Iran ca autor al romanelor «Istoria romanţată » şi «Demonii vântului» şi ca ziarist de televiziune. Ipostaza de scriitor a născut fotojurnalul de călătorie «Zece zile sub val»”, a spus aceasta.
  Amir Heidarkhodaee, Hossein Sanaei Sedeh, Mohammad Saleh Zamani şi Mehdi Aminian sunt tinerii din Iran ce vor susţine astăzi un concert alături de Grigore Leşe. Instrumente lor au făcut, la repetiţii, improvizaţii venite parcă din alte timpuri.

  Evenimentul zilei: Grigore Leşe şi acordurile persane

  http://riddickro.blogspot.ro/2011/09/tvr-face-propaganda-pentru-iran-chiar.html

 2. AVP Says:

  Am updatat foto din header intrucat gazdoiu WordPress mi-a sters vechea poza (reclamatii de copyright, probabil). Problemele de © constituie de altfel motivul principal pentru care folosesc pe my blog poze or desenutze proprii, iar nu faptul ca le-as considera ultravaloroase artistic, cum au crezut unii ageamii.

 3. CMM Says:

  Desenele unui poet sunt…desenele unui poet. Astă apartenență le dă valoare.
  A desenat si Nichita Stanescu si n-a avut nici el ambitia sa intre in istoria artelor plastice.

  Ultrabinevoitori fănoși si ultrarauvoitori trolloși vor fi mereu pe NET.

  Echilibrul e mai greu de realizat, in minte si in suflet, cand esti comentator.

 4. AVP Says:

  Ai inteles perfect despre ce-i vba, CMM. Desemnele si pozele lu AVP sunt desemnele si pozele lu AVP, si atat. Aici nu este un muzeu sau o sala de expozitii, ci pagina bloggerului AVP.

 5. AVP Says:

  Postare noua.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s