Despre ‘Experiment’ & ‘Lady Gaga’

 • Experimentu a reusit ; cobaiul – Oranjeria, cel putin – e mort… oops. Iata un text care – citit retrospectiv – poate explica aproape totul din ceea ce s-a intamplat intre timp, scris de un profet politic incontestabil al regimului Basescu, recte de faimosu domn Lazaroiu… Dastept baiat, intr-adevar, desi cam zurbagiu & aventuros… oops.(August 14, 2012 at 9:37pm)
 • Journaliști de tastatură și journaliști de gură & figură. Mare greşeală fac băieţii ăştia că-l tot împing pe Tapalaga in faţă ; până la urmă, se va dovedi c-o fac numai spre a le da prileju invitaţilor antenişti să facă publicu să râdă atunci când îl numesc „Tăpălagă„… Omu, deşi nu prost, evident, nu e telegenic şi nici un bun modelator-comunicator, în schimb are o limbariţă enervantă. Când a fost cazul să-şi dovedească, în sfârşit, utilitatea, aseară, în interviul cu Ponta, pe care cei doi băieţi mai mult anchetatori decât modelatori ar fi avut prilejul să-l încolţească destul de uşor, dacă erau aşa dă dăştepţi, au cam dat chix… Tapalagă trebuia să se rezume la proiectul care l-a consacrat – HotNews – şi să rămână naiba acolo, fiindcă el e journalist de tastatură, iar nu de gură or figură. Acelaşi lucru (de altfel o banalitate în practica brandingului) e valabil pentru multe alte figuri portokakii, care fac mai mult rău cauzii, decât bine, prin contraimaginile lor naşparlii… (August 14, 2012 at 10:53pm)
 • În timp ce madam U se primbla prin roo… In locul USL-ului comunica Antena 3, si nu de ieri, de azi, si care-n seara asta a avut peste un milion de telespectatori, se pare… 😯 Iar antenistii sunt maestrii ai comunicarii, nu ca ale Marian & Tăpălagă, desfasurandu-si si desavarsindu-si diversiunile si manipularile ani si ani de zilisoare, masinarii infernale la care ale Base & Lazaroiu s-au uitat hahaindu-se f.amuzati, cica, sau mai bine spus ca viceii la poarta noo, in timp ce madam Udrea – calu de bataie al Antenei, care a contribuit in mod decisiv la cresterea ratingului A3 – se primbla prin roo si isi etala toaletele de vedeta teleshoo… (August 14, 2012 at 11:32pm)
 • Tot despre „experiment”… Noroc ca bietele clustere ale sigurantei statale se straduiesc din rasputeri, lucrand la puterile maximale deja, sa mai tina statuletul ista in picioare, caci daca ar fi fost dupa „elita” noastra comunicatoare s-ar fi ales de mult puradicu de terisoara lu Burebista & nea Nicu… Experimentul doctorului Lazaroiu a reusit : statu ruman (de ai carui procurori rade acum tont boboru, dupa ce mai nainte a ris de „Chioru”, dirijat de saltimbancu cu tembelizoru) e mort, copt… oops. Sau a devenit un moft. (August 14, 2012 at 10:53pm)
 • Unii s-au prins mai greu care-i spirla cu „Lady Gaga”… oops. Cine nu stie ce-nseamna fascinatia brandului sa se uite la hiisteria pe care tocmai a provocat-o Lady Gaga printre fanitele sale din Bucuresci… oops. Acelasi tip de hiisterie il provoaca de altfel orice brand, inclusiv brandul politic. E o treaba care tine de subliminal & ancestral, ca si magnetismu animal. ► ps. Daca Lady Gaga s-ar fi numit Lady Marghioala, credeti c-ar fi putut deveni un brand ? C’es copil ? Nu vei gasi in toata lumeea un brand cu nume atat de prozaic si de lung. 90% din forta mistica a unui brand o da in primul rand numele sau. Aviz amatorilor, care nu fac nico deosebire intre – de-un paregzamplu – Victor Ponta si Mihai Razvan Ungureanu… oops. Daca nu purta un f. interesant nume de brand si la cat a fost de izbit cu barosu plagiatelor si-al lu Barroso in personam, Ponta ar fi fost praf si pulbere pana acuma… Asa, cota de incredere in el a boborului statistic a ramas aproape nestirbita… Stiu, unii vor intelege mai greu ce vreau sa spun, dar asta e situatia. (August 15, 2012 at 1:52pm)
Anunțuri

4 răspunsuri to “Despre ‘Experiment’ & ‘Lady Gaga’”

 1. CMM Says:

  „Brandul” meu preferat: EUROPA.
  Mister, mistica si speranta etc.etc.etc., toate intr-unul.

  E o gluma serioasă.

 2. AVP Says:

  Și al meu – dacă tot aduseși vba – e Statele Unite ale Europei.

  E o chestie pentru care am militat inca de pe cand ioropeanu Base plutea pe Marmaraua dambovitzea… : „Orice Nu pentru Constitutia UE un DA pentru viitoarea Eurobolgie”

 3. CMM Says:

  Al meu era mai scurt.
  Dar… „ader” la al domniei tale. Mai lung, da’ mai eficient! Pe bune.

 4. AVP Says:

  Ok, mey 🙂

  Postare noua.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s