Tale quale, ghinărare…

 • Titircă Inimă-Rea era ‘de dreapta’. Toti chioscarii, buticarii, grataragii, carmangerii, gargaragii, micii producatori, editori, scriitori sau negustori pe care i-am cunoscut si care de regula sunt harpagoni sonati ori meschini ca titircii inima-rea compatrioti si frati se cred conservatori de dreapta curati si-i considera pe sarantocii Bill Gates, Soros et aliis ejusdem farinae „socialisti” sadea, pai cum drea. Asta – cu care se lauda si Conu Leonida fatza cu Efimita sa – e Dreapta Rumaneasca postmoderna, in caz ca va-ntreaba careva. (August 13, 2012 at 4:46pm)
 • Ca un crăcan de la Dynam. Dacă vreun ochi atent si cat de cat talentat din echipa de imagine a Opozitiei (care-o fi aia) ar ciurprinde, ar selecta, ar aranja si ar da pe sticla modul mai mult decat caraghioz (caci jenant pana la os chiar si pentru un observator ce l-ar privi dusmanos) cu care se plaseaza in spatiile ambientale, mai ales oficiale, iterimaru nost de la Bucale, s-ar observa ca pana si elefantu Base, pe care cica nu-l baga in zeama nimerea, se misca printre celebritatile de porcelan ca un elan, sa zicem, dar nu ca un cracan de la Dynam, dreaa… oops. Filmuletu ista, daca s-ar realiza, ar face cat toata gargara – nu lipsita de istetime, ci lipsita de inaltime, sau in fine… – lu MNeamtu etcetera, care-n era new media nu s-ar putea compara cu imaginea decat daca verbigeratia istora ar fi ea insasi un unicat, un cap de serie adevarat pe net & nat. (August 13, 2012 at 8:43pm)
 • Dacă… Dacă aş fi în locul Curţii, aş decide astfel : ► 1. Referendumul din 29 iulie se anulează, întrucât s-a desfăşurat pe baza unor liste de alegători neactualizate; ► 2. Se va organiza un nou Referendum pentru demiterea Preşedintelui României în momentul în care Autoritatea Electorală Permanentă, împreună cu Guvernul României, vor putea prezenta o listă electorală în conformitatea cu Legea pentru organizarea referendumului şi agreată de partidele politice parlamentare, însă nu mai târziu de data de 29.10.2012 ; ► 3. Referendumul se va desfăşura sub supravegherea obligatorie a observatorilor interni şi externi şi a cel puţin două camere de filmat prezente în fiecare secţie de votare, prin grija şi pe cheltuiala Guvernului ; quorumul necesar pentru validarea referendumului este de 50% din lista de alegători ce urmează a se actualiza, aşa cum se practică şi în alte ţări europene ; ► 4) Dacă Guvernul nu va putea prezenta o listă actualizată până la data de 29.10.2012, Curtea va lua în vedere voturile şi listele electorale existente la data de 29.07.2012 şi va decide în consecinţă.
 • Antena se va scufunda dimpreuna cu pietroiu ce e legat irevocabil de carena sa… Nu stiu daca Base o fi sau n-o fi salvat (mai degraba da, atata timp cat institutiile de forta si de siguranta statala sunt cu el, iar Romanica e inca tara NATO, nainte chiar de a fi tara ioropeana…), insa e clar ca cel putin Sauronu Media MBadea si odata cu el Antena 3, care prin profesionalismul lor (stiu, ticalos pentru unii, insa real, fraticilor) au fost pricipala arma de character assassination a Presedintelui suspendat (daca ista n-o fi jucat dreaq sindromu pasarii ranite, spre a-si pune in aplicare planu de lansare la zbor a puisorilor din dreapta cica me-re-u innoitoare…oops), vor face parte din eonu or cioporu terminat, dupa ce se va fi numarat ceea ce a mai ramas de numarat din referendumu turmentat. Si asta nu pentru ca le va taia cineva mustiucu vreodat, ci pentru ca antenistii s-au transformat din netocratii cat de cat impartiali, chit ca taare jurati, in niste kkti de agitatori partinizati (deci nu doar jenibil-impatronati, cum sunt atatia banali infometati prin Carpati…). Singurul care a vrut sa-si pastreze impartialitatea si statua de adevarat netocrat din gasca ce-a ajuns de rahat, e Sauronu Media Laptop-Man, de altfel cel mai redutabil din clan, si care si-a bagat picioru in ghips la fix, al drea, in timp ce Antena se va scufunda dimpreuna cu pietroiu ce e legat irevocabil de carena sa, oricate alte bagaje nefolositoare vor mai fi aruncate din cala-i cu marfa deja f.urat mirositoare… Parerea mea. (August 13, 2012 at 11:51pm)
 • Tale quale, ghinărare… Altfel, daca deci Antena va invinge Statu si Democratia, asta inseamna ca Romanica s-a pricopsit si ea cu Netocratia si ca vechiu Stat dac centralizat va trebui reasezat in formele sociale, institutionale si chiar teritoriale ale noii realitati din evul New Media, tale quale, ghinarare… 😦 (August 13, 2012 at 11:59pm)

 

 

Anunțuri

4 răspunsuri to “Tale quale, ghinărare…”

 1. Prioritate de Dreapta Says:

  Ciocoiul se plimba neîncetat, căutând în osteneala corpului somnul ce-l părăsise; dar deodată urechea lui fu lovită de vocea nazală și ascuțită a unui precupeț care cânta într-un fel comic cântecul acesta:

  Ipsilanti feldmarșal,
  Deca pende vinărar;
  Ofițerii cei mai mari,
  Bragagii și covrigari.

  Nu știm care va fi fost adevărata impresiune ce produse în spiritul ciocoiului aceste versuri, care cu multă concisiune descria atât de bine pe capii Eteriei grecești; știm numai că un zâmbet de fiară sălbatică apăru pe buzele sale și se pierdu cu iuțeala fulgerului.

  Sunt crime care spăimântă pe cel mai mârșav și mai degradat tâlhar; dar Păturică avea o natură de fier; el se afla în preziua vânzării celui mai mare bărbat al României și, cu toată grozăvia acestei crime, conștiința lui nu era încă tulburată; și dacă îl văzurăm neliniștit, acesta este efectul acelui neastâmpăr ce simte tot omul ambițios când reușește în planurile sale, iar nu al remușcării.

  În fine, după câteva momente de cugetări adânci, el se puse pe pat și adormi.

  http://ro.wikisource.org/wiki/Ciocoii_vechi_%C8%99i_noi/Lag%C4%83rul_de_la_Cotroceni_%C8%99i_tr%C4%83darea

 2. AVP Says:

  Ce-ai vrut sa spui, Riddick ? 🙄

  Postare noua.

 3. Prioritate de Dreapta Says:

  … adică, „oaste de strânsură”. 🙂

 4. AVP Says:

  Riddick, amice, pe ce lume traiesti ? Sper ca esti mai sus, totusi, decat vremea ‘Ciocoilor vechi…’ oops.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s