Batalia dintre Retelele alfa se inteteste

Se pare că portokakii au asimilat complet, de-acuma, papara pe care au mâncat-o în anul electoral 2012, când mogulu Felix i-a bătut măr practic cu-o singură tembeliziune (în timp ce TB hăhăia : „Niciodată o televiziune nu va putea impune un prim-ministru sau un președinte în țara asta!„, păi cum drea…), câștigând întru vasalitatea Netocrației sale atât majoritatea uriașului Parlament (în care ar fi putut să intre, dacă ar fi fost declarat uselist, și calu’ lu’ Dragnea, nu doar garofița de care era legat), însă neutralizându-l aproape complet și pe președintele-jucător, salvat in extremis doar de clopoțelul aliaților strategici, ce abia-abia au reușit să-l scoată pe imprudentul și fudulul Papai din mâinile fiorosului bifrons Badea-Gâdea, vai… Însă după ce băieții au studiat notițele-mi de cuc feisbuc, de unde au aflat că-n Era Funky și-n iepoca New Media puterea politică nu se mai câștigă cu armata de propagandiști om-la-om de la Ciorogârla și nici măcar  cu serviciile de inteligență de la Băneasa, cu regimentele de colonei artiști disimulate-n pempanți moderatori sau analiști, și cu atât mai puțin cu miștocarii mărunți & scremuți sau cu panglicarii, ci pur și simplu cu pamfletarii, cu clownii geniali sau cu realizatorii media și new media realmente excepționali, atunci s-au pornit și ei (mai bine mai târziu decât niciodată) să-și DIGI-talizeze cât mai urgent o tembeliziune sofisticată, dar fiindcă tre să curgă multă apă pe Dâmbovița până când noul Tun Catodic va penetra totalitatea subliminalelor din Rețeaua sa (până și talentuosului pamfletar MBadea i-au trebuit 15-20 de anișori spre a se formata în crisalida-i media), au fost nevoiți să apeleze la un plan de avarie, respectiv la operațiunea de demantelare prin decredibilizare, iar nu prin interzicere sau banare, a tembeliziunii adversare, prin instrumentarea unor dosare penale compromițătoare sau prin retragerea în back office – prin cumpărare or șantajare – a figurilor populare de acolo (Laptop-man, Ciutacu ș.a.) sau a cârtițelor și gulgutelor realizatoare,  astfel că până la ora H, respectiv până la viitoarele campanii pentru alegerile europarlamentare și mai ales prezidențiale Antenele mogulului Felix să o ia – cu el cu tot – la vale, tale quale

Însă după cum se știe socoteala de acasă nu se potrivește cu cea de la târg (mai ales când e vba de târgul Bucale…). Să privim în continuare bătălia dintre portokakia și netocrația de România și să vedem cine va câștiga, în final, p-aciia.

Reclame

7 răspunsuri to “Batalia dintre Retelele alfa se inteteste”

 1. Prioritate de Dreapta Says:

  Zic şi io… „the plan is in the making ?”

  – OTV-ului i-au dat la cap; cică s-ar relansa în altă form(ul)ă
  – a apărut RTV-(i)ul lui Ponta
  – Antenele in dificultate (dar mai este până la „un anumit rezultat”)

 2. Stely Says:

  Aha, deci” bietul ” Dan Voiculescu , ca si Gigi Becali, este victima „portokakiilor „? Asa se intelege din ce scrii aici :
  ….au fost nevoiți să apeleze la un plan de avarie, respectiv la operațiunea de demantelare prin decredibilizare, iar nu prin interzicere sau banare, a tembeliziunii adversare, prin instrumentarea unor dosare penale compromițătoare sau prin retragerea în back office – prin cumpărare or șantajare – a figurilor populare de acolo (Laptop-man, Ciutacu ș.a.) sau a cârtițelor și gulgutelor realizatoare, astfel că până la ora H, respectiv până la viitoarele campanii pentru alegerile europarlamentare și mai ales prezidențiale Antenele mogulului Felix să o ia – cu el cu tot – la vale, tale quale…

  Adica, nu el a fost acela care a santajat si a cumparat tot ce si-a dorit , cu scopul de a-l invinge pe „papai ? Nu el a fost acela care a cumparat cu 50 lei una bucata de mitingist , ca sa strige „Jos Basescu „in Piata Universitatii ? Sau nu el a cumparat /santajat parlamentari PD-L sa treaca la USL , precum si personalitati de doi bani ca SI , carora le-a promis locuri in Parlamentul Romaniei sau protectie in caz ca vor cadea in vizorul justitiei ?
  AVP- Deocamdata nu ma intereseaza batalia dintre „portokakia si netrocratia „, ci batalia dintre Mogulii corupti si Justitie .
  Asa cum nu se mai aude nimic de SOV , tot asa nu se va mai auzi nici de „Varan „, care deja este pe undeva , nu se stie unde . Va fi bine , te asigur . Vei vedea asta in curind .

 3. Stely Says:

  AVP- Vezi aici cu ce se ocupa ( si )acum „realizatorii media și new media realmente excepționali” de la Antenele lui Voiculescu.
  „Reactia RTV vine dupa ce Antena 3 a anuntat ca va actionat in judecata postul de televiziune detinut de deputatul PSD Sebastian Ghita a sustinut sambata seara, in cadrul unei emisiuni, ca jurnalistii postului Antena 3 sunt folositi de Dan
  Voiculescu drept grup de presiune asupra ministrilor din Guvern.”
  http://economie.hotnews.ro/stiri-media_publicitate-14930104-romania-indemnul-directorului-antenei-3-mihai-gadea-proteste-strada-fata-deciziile-justitiei-fapt-grav.htm?
  Vrei sa stii ce cred eu ca se va intimpla ? Se va alege praful de Antena 3 , cu mogulii si „talentatii” ei cu tot.

 4. AVP Says:

  Asa, si ? De ce-mi spui mie treaba asta, si inca de doua ori ? 🙄 Ai impresia ca – una preste alta – eu am criticat A3 mai putin decat pe portokakii ? Tu poti sa gandesti si altcumva decat strict partinic sau alb-negru, mey ?

 5. Nicu Margarit Says:

  Domnule si doamnelor, sa discute cu pasiune despre politica doar cei care au de castigat din politica. Daca e asa, ar fi interesant sa va declarati apartenenta la unul din marile curente politice din tara…

 6. Nicu Margarit Says:

  Rectific:”,,,ar fi interesant sa va declarati apartenenta la unul din marile curente ideologice din tara, care sunt superbe, dar lipsesc cu desavarsire!”

 7. CMM Says:

  1. Camouflage – Winner Takes Nothing

  2. The Winner Takes It All – ABBA


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s