Ciurpriza

  • Cohorte de snobiței. Cică zise A.Pleşu că discursu’ lu C.Antonescu e discursu lui Caţavencu clasic, iar cohorte de snobiţei se repeziră să-i preia spusele şi să le răspândească în hyperspatz. Însă eu tot scriu asta de cel puţin doi anişori pe-aci, fără ca s-audă or să vadă careva, păi cum drea… Căci cine sunt io…? Nu sunt decât anonimu’ redactor al „Apelului către Europa” şi-al samizadatului „NU!”, doo documente efectiv unice ale rarissimei rezistenţe anticomuniste ro, precum şi autorul „Poemului de oţel” („o carte extrem de rară, în care se întrevede geniul poetic”, cum a apucat să scrie N.Manolescu) şi-al „Planetei-Ou”… Măcar Pleşu ista o fi auzit de mine, bey, sau mă plagiază la mâna a 2-a, ca Ponta & Kovesi, sau te pomeneşti că la mâna a 7-a, cum ar face-o doctoranda lu pesce U., a…? 🙄 ► Să ne mai mirăm de ce avem o „elită” politică şi telectuală ceva de speriat, în ţeara care-şi ignoră ceea ce n-ar fi meritat nici dacă, încă de pe când era mic stat, ar fi mâncat tot rahatu turcesc din Fanaru-i ce ne-a formatat… ? (July 26, 2012 at 9:21pm)
  • „Lasciva Elena Udrea”. După lovitura cu vila Dante, pe care preşedintele austerităţii ar cam fi trebuit s-o lase naiba încolo, pentru vremuri mai felixite, aşa cum ar fi trebuit să facă şi-n cazul casei din Mihăileanu (dacă el sau echipa lui de consilieri ar fi înţeles rostul acestor „amănunte”, în configurarea imaginii Instituţiei ), iată că „lasciva Elena Udrea” – cum sună un subtitlu de la Antena 3 -, finţiuţică la care Oranjeria n-a vrut nici de-a naibii să renunţe a o mai ţine-n front office, deşi se ştia de ani de zile că „blonda” e contraimaginea PDL, aloo, iar nu Kill Bill de Bucale, cum o alintau madam Turcan şi cu dl Baconschi mai an… -, îi va aplica lovitura imagistică de graţie fostului ei protector, prin inter-medium-ul unui interviu pe care A3 l-a luat faimosului magigian Aliodor Manolea…oops. Poate că până la urmă se vor convinge şi prichindeii ce-mi ricanau până mai ieri că observaţiile mele despre rolul covârşitor al loviturilor şi contraloviturilor de imagine în era New Media nu erau deloc „lipsite de importanţă”, ci erau efectiv singurele lucruri care contează în bătălia politică postmodernă (în care un cuvânt, un rictus, un rânjet, un surâs, o strângere de mână, un nume devenit simpatic ori, din contra, antipatic, ca să nu mai vorbim de un „amănunt” ajuns peste noapte viral, pot decide soarta bătăliei în câteva ore ; poţi să fii tu şi Statu şi să ai de parte ta siguranţa statală & visteria bugetară in integrum, căci dacă n-ai o echipă de PR campioană şi tembeliziunea numberone din Carpaţi, la care să fie înhămaţi Sauronii Media cei mai talentaţi, atunci poţi să te duci la primblare, la munte sau pe mare, frăţioare…). Însă taare mă tem că talibanii portokakii nu vor înţelege ce le spun nici acum… 😯 (July 27, 2012 at 4:05pm)
  • Șoc după șoc. „Şocurile” tocurilor, genţilor, gecilor, decolteurilor şi fiţelor d-nei Udrea au fost aplicate asupra electoratului din zona de influenţă a Antenei 3 (din ce în ce mai extinsă) timp de câţiva ani buni (fără ca cineva din ograda Oranjeriei să se sesizeze despre ce-i vorba şi s-o rejecteze naiba din prim-plan pe piaza-rea, trăgând preşul de subt picioarele Antenei din ce în ce mai influente), aşa că de-acum efectul CONTRAIMAGINII PDL e garantat. Şi au mai fost multe alte defecţiuni de imagine care au condus la dezastrul actual. (July 27, 2012 at 4:48pm)
  • Ciurpriza. Ciurpriza va veni de la votul cu urna mobilă. Mâine vor fi milioane de bolnavi sau de invalizi în ţara asta, aflaţi cică în imposibilitate de a se deplasa, dar care vor dori să voteze la domicil. În lipsa obligativităţii ca solicitanţii să prezinte adeverinţa medicală a bolii sau invalidităţii ori să-şi scrie personal cererea de urnă mobilă (pe care însă o vor semna, păi cum drea…), bieţii preşedinţi ai secţiilor de votare vor fi siliţi să aprobe practic toate cererile, altfel li s-ar putea dresa dosar pentru nerespectarea dreptului constituţional la vot. Tot ceea ce pot face e să ceară ca urna mobilă să fie însoţită de un poliţai şi de doi oameni de cât de câtâ încredere din secţie, care să se asigure că netransportabilul va vota personal sau este la domicil, măcar. Urna mobilă e marea găselniţă inventată de organizatorii referendumului spre aduce câteva milioane de voturi în plus ; o chestie la care dăştepţii comilitoni ai lu Băse, care altfel se dovedesc a fi f.vocali şi tari în figurile lor de flecari, nu s-au gândit deloc… Şi chiar dacă s-ar fi gândit, ce-ar mai fi putut face, din moment ce legea, aşa cum e, face posibilă jmechereala cu pricina ? ► Rămân la părerea că atacul ar fi fost – ca de când e lumea – cea mai bună apărare in spe. Aşa, previzibila înfrângere nu va avea nici măcar glorie… (July 28, 2012 at 10:23pm)
  • Pasămite, d-aia făcea poetesa lu pesce politik-circ : ca s-ajungă la icr (la cucurig) Ce nu înţelege poetesa cam simpluţ agitatoare de pe-aci e că dacă s-ar lua în considerare la stabilirea quorumului naţional doar populaţia stabilă din România, atunci diaspora – inclusiv poetesa cu pricina – va fi aruncată automat din fruntariile spirituale şi constituţionale ale „ţărişoarei dodoloaţe”, care ar deveni o simplă ficţiune cu geometrie variabilă, la cheremul moguluilor mai mult or mai puţin puşcăriabili, ce i-ar redesena graniţile reale după cheful şi interesul lor momentan. (July 30, 2012 at 10:19pm)
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s