Next „salvator” trebuia să fie un pacificator

  • Intelectuali sau intelecței. O gonira din front office pe Udrea – la spartu targului – si aparura cu alte figuri si fite absolut jenante, care le vor distruge toata bruma de capital pe care au dobandit-o doar pentru ca adversarii lor sunt pur si simplu prea incompetenti si iresponsabili, nu pt ca ei ar fi straluciti. Ei, care nu sunt decat niste intelectuali sau intelectei, vor sa fie perceputi ca niste mari vedete de showbiz, cu miscari de picioare si discursuri hurlatoare, de mai mare risu. (July 26, 2012 at 7:52pm)
  • Next „salvator” trebuia să fie un pacificator. Si era simplu ca bonjour: el – next „salvator” – trebuia sa vina cu un discurs neutru, pacificator, cu adevarat de camasa alba, fara nicio legatura cu cei care se bat acum: Basescu & Statu pe de o parte, si Ponta-Antonescu-Antena 3, pe de alta. Si ar fi castigat la pas. Insa e clar ca baietii astia (fie ei vechi sau noi) gandesc cu capetele de jos, nu de sus. (July 26, 2012 at 7:51pm)
  • Ultissimu orator… Opaa… A aparut ultissimu orator (abia acum observ ca Tru incearca sa-l imite pana si la gestica…oops). Macar pe Base il ajuta glasu, glasu ala care il impresiona atata pe SOV… Cu o conditie: sa nu inceapa sa se hahaiasca, fiindca atunci impresionantu glas se transforma intr-un gajait jenant. Mult mai bine ar fi fost, in aceste momente ale „loviturii de stat”, sa vorbeasca de la un microfon fix, pastrand macar aparentele gravitatii momentului. Altfel, totul se tranforma in show destul de ieftin… (July 26, 2012 at 9:32pm)
  • Si i-a platit cu varf si indesat… oops. De partea cealalta, Ponta are un discurs sub orice limita, care nu ne lasa niciun pic de iluzii asupra comportamentului sau politic in continuare 😦 Cinicu si falcosu ala de Teodorescu isi bate joc de bietul om, iar el, din disperare si amaraciunea de a fi inghitit momeala lui Base, e-n stare de orice spre a i-o plati adversarului sau. (July 26, 2012 at 8:24pm)
  • Cum e rumânu, și jupânu… Despre C.Antonescu v-am mai spus : Nemuritoru Nae Caţavencu e mic copil pe lângă Crin al nost. Mă mândresc cu faptul c-am fost primu care a observat – cu ani în urmă – asemănarea asta măreaţă… oops. (July 26, 2012 at 8:29pm)
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s