Revenim in ‘Liga lu Mitica’

  • Cand ți-e frică, există liga lu Mitică. Din Liga lu Mitică – unde vreţi voi să-l aduceţi pe samuraiul Băse, ca să mai stea câteva luni de zile la Cotroceni şi să fie calul de bătaie al Antenei 3, ce tocmai începuse să-şi piardă ritmul – poate că aşa se văd lucrurile. Însă dacă ai privi mai de sus, s-ar vedea altfel. (July 23, 2012 at 7:59pm)
  • Din nou despre delegitimarea lui Băsescu. Boicotarea referendumului îl va delegitima pe Traian Băsescu în faţa electoratului (cu excepţia fanilor săi, păi cum naiba) şi va oferi USL-ului ocazia de a ieşi din corzile realităţii economice din ce în ce mai dure cu ricana: „Băsescu e de vină, căci nu ne lasă să lucrăm!„. În plus, Crin Antonescu va sta pe tuşă, se va odihni şi îşi va menaja creditul de care încă se mai bucură. Asta până-n noiembrie, când USL va câştiga alegerile, lumea fiind sătulă de certuri şi speriată de criză, şi-l va suspanda din nou pe Băsescu, de data asta irevocabil. Şi-atunci, ce rost are ca TB să se întoarcă la Cotroceni, pentru a pleca din nou de acolo peste câteva luni ? (July 23, 2012 at 8:14pm) ► În condiţiile în care Oranjeria a avut pînă acum – şi încă mai are – o strategie şi tactică de comunicare catastrofale, singura şansă de reparare a acestei grave defecţiuni şi de salvgardare a următorului eon cu rădăcini ideologice şi partinice în Mânăstirea bună or fastă, cea care pretinde că vrea să modernizeze România, demantelând „sistemul ticăloşit„, dacă înţelegeţi ce vreau să spun, este sacrificarea celor doi ani care au mai rămas din mandantul lui Băse şi epuizarea energiilor disponibilizate în acest fel prin trânta dreaptă cu eonul adversar şi „obosirea” acestuia. (July 23, 2012 at 8:24pm)
  • MM nu poate fi un brand popular (din moment ce e unul de nisa). Promovarea brandului şi stilului MM, hic et nunc, nu face decât să câştige pentru Oranjerie suma talibanilor or fanilor oranj, care oricum n-au plecat niciodată de lângă vatra lor. MM e un brand politic de nişă, cu care poţi câştiga alegeri speciale or locale (în Utopia), nu alegerile generale din România.(July 23, 2012 at 8:28pm)
  • Crin și Ponta n-ar fi ajuns în fruntea statului fără Voiculescu” (dixit TB). Păi şi io de când vă tot spun asta ? A început să vadă şi Băse forţa Reţelelor Netocratice ? Acum câteva luni, doar, spunea că (citez din memorie) „niciodată o un post de televiziune nu va putea impune un premier sau un preşedinte„… oops. (July 23, 2012 at 9:04pm)
  • Lucrurile mici sunt mari (cand vezi enorm si simti monstruos...oops) Lucrurile alea „marunte” au o foaaarte mare importanta si sunt cele care au condus la situatia de acum, in ultima analiza. Tocmai asta e diferenta dintre mine si tine (sau altul): ca eu pot sa inteleg aceste lucruri in profunzimea lor, iar tu sau „Vacuta Ecologica” (pe care tocmai am blocat-o si te sfatuiesc sa faci si tu la fel, daca vrei sa mai ramanem pretini), nu. Eu credeam ca tu ai inteles cu cine ai de a face si că ai incredere in dreapta si adevarata mea judecata, iar nu sa te indoiesti de ea numai pentru ca ti-e greu sa renunti la prejudecati ori nu-ti place un lucru sau altul. Punctum. (July 25, 2012 at 10:03pm)
  • Revenim in ‘Liga lu Mitica’… oops. Da, ne-ntoarcem în Liga lu Mitică 🙂 Hai dreq să fim serioşi… Ăştia suntem, cu ăştia defilăm. (July 23, 2012 at 9:23pm)
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s