Valu’ lu’ Traian a trecut…

armada20perdana

  • Nemuritoru Nae Caț e mic copil. Nemuritoru Nae Caţavencu e mic copil pe lângă Crin al nost. Mă mândresc cu faptul că am fost primu care a observat – cu ani în urmă – asemănarea asta măreaţă… oops. (July 22, 2012 at 8:08pm)
  • De ce pierde Dreapta. Hai să vă spun şi eu de ce pierde Dreapta: pentru că e promovată de oameni care la un moment dat au fost de stânga şi care dovedesc prin asta că pot să fie de orice, dacă aşa le dictează interesele. Nimic autentic, in spe. (July 22, 2012 at 8:19pm) ► A, si încă o chestie : Dreapta pierde fiindcă e promovată de băieţi şi fete ca cei de la „În linie dreaptă„, „Madame Blogary” şi „Politeia” lu peşte, care ieri le spuneau comilitonilor dreptaci să boicoteze referendumul rumâneşte, iar azi – din contra – să-l abordeze voiniceşte (July 22, 2012 at 8:43pm)
  • Oare, Băse n-o fi fost la curent cu ‘experimentu’ lăzăroian ? Sunt aproape convins că-n momentul în care i-a pus mandatul de PM în mână Băse avea toate datele despre plagiatul lui Ponta. Şi multe alte date, vezi bine. USL a înghiţit găluşca şi va reacţiona din ce în ce mai isteric, din păcate. Dacă stafful USL ar avea destulă minte să-l lase pe Băsescu în continuare la Cotroceni, doar spre a-l arăta mulţimii din ce în ce mai nemulţumite de rezultatele economice „care e” – tot mai îndepărtate de promisiunile homerice din campanie – drept cauză a tuturor nerealizărilor sale, poate ar mai avea o şansă să-şi păstreze capitalul politic majoritar până la alegerile din noiembrie, altfel şi-l va pierde cu siguranţă, în timp ce România din ce în ce mai populistă, mai naţionalistă şi-n ultimă instanţă quevarristă va deveni marea problemă a Europei Unite. ► Vin vremuri de Băjenie… Şi de Nobele pentru pace, atenţie. (July 23, 2012 at 12:23am)
  • Problema e să rămânem în UE & NATO. Eu consiliez – ca simplu cetăţean – pe oricine vrea să m-asculte, de la „stânga” sau de la „dreapta”. Singura şansă de supravieţuire a României europene în acest moment istoric (aşa cum o văd eu, redactorul „Apelului către Europe” şi autorul „Planetei-Ou”) este concilierea dintre cele două tabere (provenind în esenţă din acelaşi trunchi al Partidului şi Securităţii), formarea unui guvern de sinceră şi pe cât se poate de competentă uniune naţională, strunirea sau responsabilizarea antenelor de diversiune şi manipulare în masă, prin aplicarea strictă a legii CNA şi a normelor internaţionale în materie de mass-media şi respectarea până la literă a legislaţiei şi practicii Uniunii Europene în materie de guvernare civilizată. Toată problema e să rămânem în UE şi NATO, ca un membru de bună credinţă al acestor entităţi mult mai evoluate social şi intelectual decât biata şi cam înapoiata noastră ţărişoară, restul va veni de la sine, în două-trei generaţii. Sănătate!, că-i mai bună ca toate vacanţele mirobolante (July 23, 2012 at 12:01pm)
  • Valu’ lui Traian a trecut. Cât de mediocru să fii ca să nu înţelegi adevăru evident că Valul lui Traian şi-a trăit traiul şi-a păpat mălaiul şi că singurul rol ce i se mai poate rezerva e acela de preparator pentru valu’ norocos al unui alt surfer campion…? Asta înseamnă – din punctul de vedere al planificatorilor noului val – să se folosească ultimele resurse de energie ale vechiului eon pentru epuizarea sau neutralizarea energiei contraundelor valului advers şi crearea condiţiilor pentru venirea next val, care abia acum se formează în zonele aparent liniştite ale mării (şi cu condiţia ca acest val să-şi vadă de drumul lui, iar nu să-şi consume enerigia în spume şi volute răţoite şi stridente pe creasta-i ce-ar trebui să fie viguroasă, însă calmă şi majestuoasă…). (July 23, 2012 at 12:50pm)
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s