FMI a primit foaia de parcurs prin subspațiu

  • Un manipulator de modă veche, care cică vrea să proiecteze România postmodernă. De ce naiba mai scrii pe Web 2, dacă nu ai feedback cu cititorii dtale, dle ? Poţi să scrii la gazeta noninteractivă de hârtie cu aceeaşi fudulie kakie, care-i problema ? Problema e că chiar această acră aroganţă v-a pierdut, atrăgându-i biete ţărişoare probleme grele şi aproape insurmontabile, iată… 😦 (July 15, 2012 at 8:58pm)
  • Ori scriitor, ori vorbitor, ori actor. Mai bine să ne întrebăm de ce se-nghesuie Tru pe sticlă sau pe scenă, ca şi cum ar fi o vedetă de cinema, adică, în loc să se rezume a face ceea ce ştie el să facă, fără să-i mai fie frică : să scrie ori să dea sfaturi ca un înţelept, iar nu să rişte a fi prins de paparazzi c-un look mahmur, urât sau inept ? Aceasta-i întrebarea corectă, dle.(July 15, 2012) ► Eu doar mi-am facut datoria sa atrag atentia asupra unei chestiutze – esentiale, dintr-un anumit punct de vedere, in batalia media -, dar daca voi intelegeti ca cucu-n gura, vba rumanului, asta e situatia si natia. Talibanismul vostru neintelegator si intolerant, ca si talibanismul la fel de neintelighent si de intolerant al adversarilor vostri, spune multe despre cine sunt, de fapt, talibanii : ori sunt niste semidocti, sfertodocti sau ignoranti cu atat mai agresivi si mai fuduli cu cat stiu mai putine despre orice, ori sunt niste exaltati sau radicali cam sariti de pe fix, daca nu isterici sau nevropati de-a binelea, ori sunt niste saraci cu duhu, pur si simplu. Acestia sunt extremistii dintotdeauna, de orice culoare ar fi ei. (July 16, 2012 at 10:15am).
  • FMI a primit foaia de parcurs prin subspațiu. Dl PM – care a ezitat să spună clar la conferinţa de presă dacă FMI şi-a amânat vizita de lucru în România din proprie iniţiativă sau la cererea guvernului – îşi face cumplite iluzii imaginându-şi că FMI, ai cărui contributori şi dirijori principali sunt ţările nord-atlantice şi-n special SUA, nu a primit deja, prin subspaţiu, foaia de parcurs în politica Fondului faţă de România şi care va fi funcţie de rezultatul referendumului din 29 iulie. Ambiţiosul, vanitosul şi precipitatul nostru PM, luându-se după ingenioşii păcălici – dar atât: păcălici – de la A3, crede că politica mare şi tare se face după cum ştii să zâmbeşti puterilor mondiale sau după limbile pe care, în loc să le vorbeşti, le linguşeşti, ca şi cum ai avea de a face cu MBadea din Anteneşti, după care poţi să duci trai nineacă pe banii investitorilor nord-atlanticeşti şi să te porţi ca Papură-Vodă prin ţara pe care o crinueşti şi-o tromboneşti prin măsuri economice care s-o satisfacă pe baba Rada din Futeşti, în loc s-o cârmuieşti după legile economiei de piaţă în vremuri de Criză şi de henorme tensiuni globaliceşti. Perspectiva ca fondul şi UE să-i suspande linia de împrumut fără de care nu se vor mai putea plăti nici salariile bugetare, aşa şuntate cum sunt ele, tale quale, nici pensiile de 3 parale vitale (decât dând drumul la tiparniţa de bani, ceea ce va face să nu se mai găsească în curând pe piaţă nici mâncare pentru spitale, darmite pentru animăluţele de companie et alii angarale) e o perspectivă înfiorătoare, iar dacă dl PM crede că FMI şi cu NATO nu mai pot – cum o face el – de grija lu Năstase, Felix, Cătălin Voicu, Vântu, Fenechiu sau că tremură de frica Sauronului Media MGâdea ori de răţoielile comisarului naţionalist & criptocomunist RTudor, înseamnă nu doar că dovedeşte imaturitatea aia pe care i-o tot impută crunţii săi adversari, însă e de-a dreptul iresponsabil. Despre Crin, ca şi despre inocenţii cu duhu, numai de bine (July 16, 2012 at 12:25pm)
  • PM nu e decât un politician, și el… PM e un politician înnăscut – deci un om ambiţios şi vanitos – şi niciun politician, de când e lumea-lume, nu şi-a ţinut cuvântul. A fi politician înseamnă a fi trombonist prin excelenţă ; politicianul e ca un gigolo care, obligat fiind să le placă femeilor (care îl întreţin), le minte tot timpul. Cu politicienii nu vei ajunge niciodată să baţi palma cinstit şi lăutăreşte, ci doar să le smulgi un compromis amiabil şi strict temporar. Politica, de altfel, e arta compromisului, deci regina realităţii, nu a idealităţii. Hai că am treabă, rămânem pretini (July 17, 2012 at 5:06pm)
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s