Rău cu rău, dar mai rău cu mai rău

 • În Congo, în locu lu Bombo. Cel mai mare bine care i s-ar putea face lui Traian Basescu, acum, in ceasul al 12-lea, ar fi sa nu se mai pomeneasca niciodata de Elena Udrea in preajma sa, iar aceasta sa plece – mai bine – in Congo, in locu lu Bombo. Chiar nu pricepeti care-i chestia, mey, baieti ? Of, of (July 15, 2012 at11:26am)
 • Extremiști negri-n ceru gurii. Jmecherasii astia telectuali de moda noo m-au tratat pe Madame Blogay – desi stiau ca sunt redactorul „Apelului catre Europa” si autorul „Poemului de otel”, nu mai pomenesc acum si de Apelul pro TB din 2009, aloo… – ca niste ferentaristi sadea. Daca nici cuvantul meu contra gargarei istericute a istora nu te convinge, ne pierdem vremea degeaba. De altfel, acelasi tratament mi s-a aplicat si de talibanii de la „In linie dreapta„. Dupa cum vezi, nu ma impac cu extremistii negri-n ceru gurii de niciun fel. Astia vor sa adune intr-un fluviu de empatie pentru Base toate isvorasele curate ale patrei, mey ? Vise, taica. (July 15, 2012 at 11:40am)
 • Un Salvator nu apare peste noapte. Apropo de ce zice Bleen, singura sansa de a descatusa energiile epopeice ce zac in subliminalul oamenilor statistici si nu ies la iveala decat in momentele astrale ale multimiii este ca Salvatorul sa fie deja mitizat ca atare, fie prin viata si opera sa, deci prin faptele sale, fie de o campanie de mitizare sau brandizare lunga, ingenioasa si generoasa. E foarte greu sa mai faci un Salvator din cineva care a fost diaboliozat intens – pe drept sau pe nedrept – in ochii multimii, sau care e asociat de multime cu o personalitate diabolizata. Am scris de altfel aparte despre asta (https://viorelpadina.wordpress.com/2012/06/21/o-propunere-radu-filipescu/) Mai vbim. (July 15, 2012 at 11:51am)
 • Pentru unii mumă și pentru alții ciumă. Unii – talibani sau fanii adevărului partinic – ar vrea ca atunci când vorbesc despre Băsescu şi ai lui să vorbesc numai mumos, iar când vbesc despre Ponta şi ai lui să vbesc doar ca despre un lucru – deci nici măcar fiinţă – f.f.odios (şi viţăvercea, din punctul de vedere al fanului pontos… oops). Or, asta ar însemna să mint, să le spun doar ce le place lor să afle: un adevăr parţial, trunchiat sau chiar falsificat, iar nu adevărul adevărat, care e compus în proporţii aproape riguros egale din frumos şi urât, bine şi rău, îngeresc şi diavolesc, alb şi negru. Şi de fapt, vorba vine că adevărul e compus din alb şi negru, fiindcă, precum lumina, e sigma or curcubeul culorilor, de la flacăra neagră la flacăra violet… oops. ► Eu nu sunt un simplu agitator portokakiu, rosu, galben sau albastru, bey, prikindeilor talibani, ca să auziţi de la mine un adevăr parţial, adicătelea o minciună – fie ea şi mare cât secolu, care să vă mângâie iluziile sau bâzdâkurile „revoluţionare” -, ci sunt poetu „Planetei-Ou”, iar eu ştiu că adevăru nu e niciodată dezbinator (deşi e format în egală măsură din şefu îngerilor şi din drakula gol), ci e totdeauna integrator &, până la finalu finalurilor, pacificator. ► De ce oi fi crezut tu că s-a spus: „Fericiţi făcătorii de pace!”, ei, dreace, lace ? 🙄 (July 15, 2012 at 6:04pm)
 • Rău cu rău, dar mai rău cu mai rău. O repet : pe bune, personal aş fi fost de acord cu demiterea lui Traian Băsescu (care are un stil confruntaţional depăşit şi nu prea cinstit, în condiţiile în care el nu prea a sprijinit lustraţia şi nici decomunizarea, decât formal, shiit…), dacă aş fi absolut sigur că ceea ce au făcut şi fac adversarii lui TB zilele astea nu se va transforma într-un obicei în ţeara uitucilor, iar conjuraţii nu vor deveni, ei, şi mai tirani, în cel mai proxim viitor, decât inimicu lor…oops. ► Ca să nu mai pomenesc de temerea mea – pe care mi-o exprim de ani şi ani fără ca să mă bage-n zeamă decât observatoru secular, ca altădată, fir-ar… – că-n spatele grabei şi furiei ăstora s-ar phootea ascunde (fără ca ei să-şi dea seama, baremi) un ditai Imperiu vecin şi nepriaten, care-l percepe pe marinaru liubitor de licurici ca pe un piepten acum şi aici, din care ar putea creşte – ca-n poveste – o pădure, împiedicând astfel jmekeroasa Scorpie să ne fure ocazia şi speranţa de a face parte cândva dintre naţiunile mai spălate şi mai mature, dacă nu mai nobile & pure, naiba… ► Şi cum să nu te gândeşti că Băse a rămas, vai, „răul cel mic”, când vezi că poetu slobozen, caţavenc & calic, care acum 8 ani era advocatu pretinului său la cataramă, Băsel, acum e advocatu adversarilor istuia, ca un trădător mişel şi cu ochii tot pe portofel…? Iar dom preşedinte-interimar Crinel (călcându-şi rolul constituţional fix cu aceeaşi nonşalanţă pentru care vor să-l suspande pe Marinel, în paranteză fie spus…ups), după ce mai alaltărea vitupera contra Ioropei ca un naţionalist isteric, preste nici 5 zile o dă la întors într-un salt literalmente homeric şi ne vorbeşte ca un europenist exclusivist & coleric…?? Nici nu tre ca oamenii ăştia să fie gulgutele cuiva, căci prea sunt neserioşi şi imprevizibili, drea… 😦 (July 15, 2012 at 8:18pm)

 

 

Reclame

4 răspunsuri to “Rău cu rău, dar mai rău cu mai rău”

 1. Prioritate de Dreapta Says:

  Madame Blogary se rebranduieşte sau reevaluează ?

  Probabil au constatat că eurobăsismul a alungat votul naţionalist la USL şi PP-DD.

  Acum („Doctrina naţională”):

  „Apartenența României ca entitate decizională distinctă la Uniunea Europeană trebuie să fie parte necesară a doctrinei naționale. De ce entitate decizională distinctă? Pentru ca în eventualitatea unor negocieri dintre UE și Rusia care presupun cedări din partea europenilor, românii să aibă posibilitatea de a influența sau chiar bloca anumite cedări ale teritoriului românesc. În momentul în care Uniunea Europeană (sau ce va fi peste 10, 20 sau 50 de ani) se află într-o situație delicată care presupune cedări în fața Rusiei, România să reprezinte un asset important al Europei, economic, strategic, cultural, simbolic, politic, la care europenilor să le vină greu să renunțe. Din acest punct de vedere chiar și patrimoniul cultural și natural pot reprezenta atuuri strategice. România trebuie să devină un spațiu familiar europenilor, cu valoare simbolică și culturală, nu numai politică și economică. Momentan, dacă îi întrebi pe nemți la cine ar renunța între Bulgaria și România tare mă tem că vor răspunde în proporție de 99% România. E important iar în momentele decisive și delicate, cînd se fac alegeri pe muchie, contează absolut orice. România trebuie să devină nu numai o bază strategică pentru armata americană, nu numai un codecident politic în Europa, nu numai parte a sistemului monetar comun european ci și un spațiu primitor pentru capitalul și cetățenii europeni, un spațiu familiar, cu valoare simbolică. Indiferent unde se îndreaptă Europa, România trebuie să fie parte a ei și să încerce să influențeze acest drum din interior.”

  Cu un an în urmă („România este un eşec. Românii sunt incapabili să se guverneze”):

  „Românii nu se constituie ca națiune decît în jurul grătarului. România va fi land german sau nu va fi deloc.”

  Chiar şi acum, tot susţin „ce important e să fim în UE, parte a sistemului monetar comun european şi să influenţăm din interior”.

  http://riddickro.blogspot.ro/2013/05/madame-blogary-se-rebranduieste-sau.html

 2. AVP Says:

  România va supraviețui numai dacă limba română va procreia o operă care să impună respectul lumii – un respect adevărat, nu cumpărat -, sau dacă această nație își va regăsi noblețea pierdută, recunoscându-și heroii (câți se vor găsi și numai dacă aceștia nu vor fi contratemporali, sărmanii…).

 3. AVP Says:

  goe al lu mboe securistrigoe spumega avan la spam, racnind ca vrea sa se esprime liber, cum o crede noua ‘stely’, desi turbatu e liber sa-si publice porcoproductiile pe troaca sa, unde eu n-am calcat – cu vederea, caci altcumva n-am calcat nikagda – de luni bune si nu voi mai calca, ori, daca ar avea coraj si daca l-ar lasa misia-i de cantaretz la Dynamo de-a pupurea, si-ar face un cont ca orice om normal pe facebook si ar hurla acolo plin de clabuc… ; insa nu, si nu, lycantropu tine doar mie personal sa-mi hurle ceva, deversandu-si in urechea mea toata scarna, insa cand il intreb cum il cheama zice ca nu ma intereseaza si de altfel acest amanunt nu conteaza, din moment ce goe al lu mboe securistigoe boxeaza, iar noua-i tovarasa de partid – la fel de viteaza – il aplauzeaza…

  Ma gandesc sa le creez o pagina speciala, asa cum i-a creat el lui humorache odata, si sa-l inchid pe turbat in butoi alaturi de admiratoarea-i din gunoi, cu parola unu-doi, ca sa vedeti si voi ce soi de om nou spre pork & mbow a creat comunizmu pe Planeta -Doamne Dumnezeule! – Ou… oops.

  Caci zau ca n-as vrea sa inchid comentariile acilea si sa ma baricadez ca si cum m-as afla in Jungla din Papua, doar de scarba unei lichele cum nu s-a mai aflat alta de cand e lumea rea prin hyperspaa…: bestia fara nume, fara chip, fara ip, fara mama, fara tata, sociopata si turbata, pan’ la brau kkta si pishata pe ea, dar admirata ca drea, n-asa…?

 4. AVP Says:

  PS> Unul dintre motivele care il determina pe goe al lu mboe securistrigoe sa fie din ce in ce mai turbat este si acest link spre un Forum din ce in ce mai audiat : http://www.facebook.com/l/UAQHed8spAQE3PYB8geghO5JjLFL6x65XlZEs1kRJrhvArQ/sud-est-forum.ro/wp/2013/05/povestea-lui-ave-vii/

  Mai vbim diseara.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s