Criptocomunistii si criptosecuristii au invins definitiv in Romania (2)

Reiau firimiturile discutiei de pe fb despre criptocomuniștii și criptosecuriștii care au învins definitiv în România, nainte de a închide mustăria publică d-aciia și a trece toate topicurile de pe my blog pe privat, despărțindu-mă irevocabil de un contingent de rahat.
Avp Viorel Padina shared a link: Criptocomunistii si criptosecuristii au invins definitiv in Romania.

Flavia Grosan, Florentina Borgovan and Cindrel-Viorel Lupe like this.

 • Prioritate de Dreapta Aş zice că s-a închis cercul (am ajuns la punctul de plecare), au căzut măştile, dar nu s-a încheiat, s-au cam epuizat schemele lor tactice pentru etapa următoare.
 • Florentina Borgovan Ei sunt inepuizabili .
 • Avp Viorel Padina Ei sunt ‘ca cucuruzu codrilor‘ pe-al nostru plai, iar noi suntem fatal limitati, vai… Asta e situatia si natia.
 • Florentina Borgovan Da, au invins DEFINITIV.
 • Avp Viorel Padina Definitiv si irevocabil, da… E suficient sa observam ce sharuiesc si ce likelesc chiar si rumanii din soiul cel mai intelighent ori chiar ingeresc, in vreme ce o astfel de stire e pe ordinea absolut sinistra a zilei, ca sa-ti dai seama ca n-ai cu cine, mey, rumâne… Asta, repet pentru a nu stiu cata oara, e situatia si natia.
 • Avp Viorel Padina Ha… Asta-i buna, zau asa. Pana la urma voi fi gasit vinovat tot io, sireacu de mine… oops. (nota bene: replica mea era adresata ab ovo mesajelor lu CMM, care si le stersese intre timp, superimpulsiva cum o stim).
 • Florentina Borgovan CMM, buna ta vointa e evidenta,dar aici „gandirea pozitiva” nu poate demonta nimic din angrenaju’ sinistru . ( de ne-demontat , atunci cand un dram de realism si ochiul necrutator restituie masura lucrurilor)
 • Florentina Borgovan Imi pare rau. RAU DE TOT !
 • Avp Viorel Padina Păi io ce spuneam ? Asta e situația și nația… Nu doar că topicul meu n-a devenit viral în mulțimea ‘anticomunistilor’ si ‘antisecuristilor’ de pe net & nat, insa unora le-a cazut cu banat si insasi incurajatoarea si moralizatoarea mea numberone s-a supalat… oops.
 • Avp Viorel Padina În semn de protest față de această sinistră ‘victorie’ și de faptul că-n loc ca toți românii cât de cât responsabili, indiferent de mediile de comunicare în care își manifestă prezența și de culoarea lor politică momentană, să protesteze contra impostorilor, ei – chiar și ei – se fac că plouă ori se ocupă de futilități cică ‘estetice’, frecânduse-n ouă, anunț că îmi suspend sine die activitatea publică în blogosferă și pe Facebook (sau până când se va zări o nouă luminiță la capătu tunelului…) N-ai cu cine, mey, rumâne
 • Florentina Borgovan De abia asteapta si , inca de cand……toti impostorii! Pentru ca da, IMPOSTURA se cheama tot ce s-a intamplat dupa 1989 ! Eu, una ( in afara de cei care au murit ) cred, si cred cu adevarat , ca singurii disidenti” pe bune” au fost si sunt AVP Viorel PADINA si Paul GOMA.
 • Florentina Borgovan Patria recunoscatoare !
 • Carmen-Maria Mecu Ai dreptate, Florentina B. Sunt animata de bune intentii. Voi gasi o cale de a publica cele scrise despre Poetul Padina, chiar si in aceasta patrie nerecunoscatoare. Important e ca el sa termine Planeta-Ou, adaugand inca 2 Canturi promise. Oameni cu simtul valorii mai sunt in tara asta, chiar daca nu le place Internetul. Vad si eu Raul, si caut cai oneste de a-i face fata. De a-l trai fara sa ma autodistrug. De a vedea intregul. Daca aceasta postare nu va fi considerata OK, o voi sterge fara suparare. Eu ma stiu OK, pot renunta la cateva vorbe scrise, fara ca asta sa ma diminueze.
 • M-as fi asteptat ca la toate nemultumirile acestea ,legitime de altfel ,sa spuna o mica si „simplisssima” vorbulita de incurajare un deja senator liberal de Sibiu -Sorin Iliesiu. Se vede insa treaba ca si d-lui ,ca si senatoarea de Teleorman Cristina Anghel, a uitat de unde a plecat . Nu ma mai mira insa ,intrucit stiam ce se va intimpla . Ma mir insa cum de Viorel Padina spera in toata chestiunea asta totla „portokakii”din la PD-L ,care „portokakii ” in frunte cu „Bleaga” vor capata in curind culoarea galbejie Prin urmare vom scapa de cripotocomonisti &criptosecuristi cind vom/vor pieri pe rind cite unul, cite unul pina n-o mai raminea nici unul.Rabdare deci…
 • Avp Viorel Padina Daca nu m-as fi ‘autodistrus’ in 1980, acum n-am fi avut nici macar ‘Apelul catre Europa’, „singurul text vadit anticomunist produs de vreun intelectual roman in anii 80” ; iar daca – intr-un plan mult mai inalt, in omagierea cauruia v-ati inchinat cu mainile amandoua mai alaltarea si in care va puneti sperantele cele mai mari, de altfel – Christ nu s-ar fi ‘autodistrus’ acum doua mii de anisori, n-am fi avut nici macar Evanghelia dupa Matei, cea pentru credinciosii de rand, darmite Evanghelia dupa Ioan, grauntele de adevar din care a germinat si „Planeta-Ou”… ► Cat despre singularitatea mea, alaturi de Goma, in natia asta, nimic mai graitor decat amanuntul sinistru ca, cel putin pana acuma, nimeni n-a mai scris despre inomabila Decizie nr.6/15.04.2013, prin care Inalta Curte de Justitie si Casatie a Romaniei a ratificat, practic, buzunarirea de catre talharii comunisti a sutelor de mii de romani care au fost supusi masurilor represive al fostului – cica – regim politic, pe motivul ca e vorba doar de niste ‘bunuri mobile’, n-asa ? E ca si cum statul german ar fi refuzat despagubirea celor care au fost spoliati de bunurile lor in lagarele de concentrare (printre aceste ‘bunuri’ numarandu-se si dintii de aur din gura, verghete si alte asemenea) sau ca si cum Guvernul Tarului Putin ne-ar ricana ca tre sa ne luam adio definitiv de la Tezaurul depozitat candva la Moscova, intrucat acela ar fi constituit doar din niste amarate ‘bunuri mobile’… ► In privinta replicii lu Steliana, este clar ca nici pe ea n-o intereseaza adevarul, in speta, ci doar sa-i mai traga o copita ‘tradatorului’ Sorin Iliesiu, de parca Iliesiu ar fi fost demolatorul Legii nr.221/2009 si tot el ar fi tinut celelalte legi reparatorii ale raptului comunist subt obroc, pana cand vor disparea si ultimii romani indreptatitit la despagubiri.
 • Carmen-Maria Mecu Crist a Inviat! E adevarat! Cu restul, sa avem rabdare si vom vedea ce se alege. Astept insa un lucru SERIOS, finalizarea Planetei-Ou in 10 Canturi, asa cum am inteles eu ca autorul are in intentie. (Comentariile agramatilor veleitari care au capusat blogul poetului Padina, chiar nu ma intereseaza acum).
 • Steliana Ionescu ·

  Nu,am spus doar ca m-as fi asteptat lo mica si „simplissima „vorba de incurajare … Nu ma astept sa-mi dai dreptate ,dar mai pun si eu o intrebare : cum de nu vad pe-aci nici macar un „like” de incurajare de la d-lui ,domnul senator Sorin Iliesiu ?.Doar il ai in lista de prieteni . Ei bine,afla ca nici nu ai sa vezi … daca veni vorba de criptosecuristi .Ca oare cine l-a propulsat pe lista de candidati ? Nu cumva Dan Voiculescu ,bossul criptosecuristilor ?
 • Avp Viorel Padina @CMM – nainte de a astepta canturile alea ‘serioase’ de la mine, ar trebui sa realizezi cat de serioasa oi fost tu dandu-i zor, matu-gaia, cu ‘autodistrugerea’ mea ; esti chiar culmea @Steliana – nu-mi permit sa vbesc in numele lui Sorin Iliesiu, care daca va considera de cuviinta sa-ti dea o replica ori sa se sesizeze de ‘problema’ ridicata de mine, bine, daca nu, e problema sa ; in ce priveste chestiutza ‘bossului criptosecuristilor’, Voiculescu, iti procuri cumplite iluzii, surioara, daca-ti imaginezi ca acesta din urma e un boss mai mare decat Sauronu Basea ori decat sauronii mai mititei, dar iuti ca niste ardei portokakii, ai Dreptei ioropene si hyperboreene, cum ar veni… O, sancta simplicitas.
Reclame
Publicat în AVP reply. 7 Comments »

7 răspunsuri to “Criptocomunistii si criptosecuristii au invins definitiv in Romania (2)”

 1. CMM Says:

  Fiecare pasare, pe limba ei piere! PACAT!

 2. Prioritate de Dreapta Says:

  De Gaulle despre ziarişti : „partida străinătăţii, împotriva partidei naţionale”

  De Gaulle, citat de Peyrefitte

  „Peyrefitte, te rog să nu-i tratezi pe jurnaliști cu prea multă considerație. Atunci când se iveşte vreo problemă, de fiecare dată aceasta faună se înrolează în partida străinătăţii, împotriva partidei naţionale, a cărei purtătoare de cuvânt totuşi se pretinde a fi. Este imposibil de imaginat o astfel de josnicie – și, în același timp, o astfel de inconștiență a josniciei.

  Jurnaliștii dumitale au în comun cu burghezia franceză faptul de a fi pierdut orice sentiment de mândrie națională. Ca să poată să ia masa în oraş, ca de obicei, burghezia ar accepta orice asuprire a națiunii. Deja, încă de la ’40, ea a fost în spatele lui Pétain, pentru că i-a permis să continue să ia masa în oraş, în ciuda dezastrului național. Cât de minunat ! Pétain era un mare om. Nu-i nevoie de austeritate, nici de efort ! Pétain a găsit aranjamentul. Totul urma să se facă în combinaţie cu germanii, ceva minunat. Bunele afaceri s-ar relua. Desigur, aceştia reprezintă 5% din națiune, dar 5% care, până la mine, au dominat. Revoluția franceză nu a adus la putere poporul francez, ci această clasă artificială care este burghezia. Această clasă care s-a declasat, ajungând să devină trădătoarea propriei sale ţări.

  Desigur, „prostimea” nu împărtășeşte nicidecum acest sentiment. „Prostimea” are reflexe sănătoase. „Prostimea” simte unde este interesul național. Nu greşeşte de prea multe ori. În realitate, există două burghezii. Burghezia banului, care citeşte Le Figaro, și burghezia intelectuală, care citeşte Le Monde. Cele două sunt complementare şi se sprijină reciproc. Ele se înţeleg şi îşi împart puterea. Eu unul nu dau doi bani pe faptul că jurnaliștii dumitale sunt împotriva mea. Chiar m-aş îngrijora dacă aceştia nu ar fi. Mi-ar veni rău, mă-nţelegi ! În ziua în care Le Figaro şi L’Immonde ar anunţa că m-ar sprijini, aş considera că are loc o catastrofă naţională !”

  http://riddickro.blogspot.ro/2013/05/de-gaulle-despre-ziaristi-partida.html

 3. AVP Says:

  Dupa delegitimarea in urma revoltelor studentesti din 1968, din spiritul carora de altfel De Gaille n-a priceput nimica, heroicul Maresal va plati cu varf si indesat insolenta sa, n-asa?, in fata noilor stapani din Era Media si, cu toata uriasa legenda pe care statea impostat, aproape egala cu cea a Imperatorului N., a fost nevoit sa plece de la putere, cum stim. La momentul in care il citezi tu, el ignora sau bagateliza nu doar rolul incipient al netocratiei, dar si al clasicei si batranei burghezii, deja. E clar ca bietul Maresal a trait tot timpul cu capul in norii istoriei, fiind un bizon din iepoca nationalista a acesteia 🙂

  Hai ca mai vbim diseara, acum m-asteapta gradinita de vara… oops.

 4. Stely Says:

  AVP – Gata ,ai reusit s-o determini si pe Florentina Borgovan sa se „autodeleteze ” din lista ta ?
  Adica asa cred din ce scrisesi aici acum o ora :
  „Când mă gândesc pe brațele cui am lăsat-o pe-o bună și inocentă pretină de până mai adineaorea, autodeletată de pe lista mea, fiindcă atâta a dus-o pe ea mintiutica-i din paradigma-i desuetă sadea, m-apucă groaza… :((( Ea o crede, păi cum drea, că se află eminamente, acum și pupurea, între angerii cei mai radioși, când de fapt e-nconjurată de troli or ipocriți odioși, căci onctuoși ca niște moși-cocoși securoși. Nici măcar Domnul din norișorii cei mai pufoși, în care fosta mea pretină crede dimpreună cu nefelixiții cei mai spăimoși & respectuoși, n-o va apăra de pegra cea prefăcută & rea, săracuța de ea … „

 5. AVP Says:

  Mda… Culmea e ca toti pretinii astia s-au supalat pe mine din motive politice, ca si @neamtu tiganu, dar daca-i intrebi toti vor nega asa-ceva, pai se poa ? Toti au ales sa se certe cu poetu vremii lor pentru niste tovi si baieti mascati, care-i manipuleaza ca pe niste ambuscati.

  „Multi chemati, putini alesi”.

 6. AVP Says:

  Ati fotografiat discursul telectualului @goe al lu mboe securistrigoe, da ? Acum pot sa-l retrimit la spam ? 🙄 Sau poate comit o noo crima contra libertatii de expresie ? 🙄

 7. AVP Says:

  Atata timp cat vor ma existe d-alde goe al lu mboe securistrigoe, va mai exista si o postare noua, daruita voo, celor care inca mai credeti in adevar, onestitate, oameni buni si roua.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s