O gaură neagră căprui din fundu universului… oops

  • Comunicate oficiale în versuri geniale… oops. Alta e tragi-comedia : dl Preşedinte-interimar vorbeşte şi de la tribuna Şefului de Stat ca un orator, retor sau limbut cică iscusit, ceea ce e cel puţin caraghioz, shiit… oops. E ca şi cum – de-un paregzamplu – după ce io aş ajunge Prezident, m-aş apuca să vă ţin comunicatele de la Cotroceni în versuri… oops. (July 13, 2012 at 7:15pm)
  • De la poziția de ghiocel la cea de crin. Vba lu Radu Tudor: pana azi am avut faţă de Ioropa poziţia de ghiocel. E normal ca de acum incolo să avem poziţia de Crin, păi cum dreaq… ► Ascultaţi ce vă spun : prin Crin ar însemna nu c-ar învia Antonescu sau c-ar deveni un Ceaşcă 2, ci ar fi ca un Miloşevici mult mai balşoi. Şi nu că ne-ar face să ne certăm – precum Băse ista – doar între noi, ci ne-ar aduce în stare de război şi cu moldovenii goi… 😯 (July 13, 2012 at 7:52pm)
  • Ca și Ceașcă, Băse încă se crede liubit de bobor… Cred, totuşi, că săracu Băse cam bagatelizează cantitatea de ură şi de dispreţ contra sa pe care au imbricat-o în sufletu rumânului statistic antenele mogulice (în timp ce el era supalat pe toată presă şi, colac peste pupăză, ar fi făcut ca trenu dacă cineva i-ar fi şoptit că genţile şi sandalele gucci ale d-nei U cădeau ca dreaqu, în vreme de Criză, în ochii boborului… oops). (July 13, 2012 at 8:26pm)
  • PM a simțit pe chelea sa cum e să fii cu presa… oops. În nici 3 luni, nervii săracului PM sunt praştie… 😦 Acum poate că înţelege şi dumnealui ce înseamnă să fii înjurat zi de zi şi ceas de ceas ani şi ani, şi nu de alde Turturică, Tapalagă, Pora, Cristoiu, Lupea, Barbu, Bleen, Filadel sau Nedormitu, ci de cei mai acizi pamfletari ai Românicăi, aşa cum sunt dobermanii de la A3 – ca să ne oprim doar la ei -, şi cu toate astea să fii în stare şi după 8 ani de injurii non-stop să duci în cârcă, pe o căldură infernală, o campanie de reabilitare în faţa boborului în ochii căruia eşti diabolizat la maximum de inamicii tăi… ► Sincer, deşi la început mi-a plăcut de Ponta, fiindcă are o charismă de politician care ne poate explica, pe undeva, cumva, de ce un N.Titulescu, cu care a fost comparat chiar de „naşu”-i politic (ce s-a dovedit a fi o piază rea pentru Ponta, helas…) a avut un surprinzător succes internaţional cândva, însă acuma, văzându-l cum reacţionează în situaţie de criză (şi măcar de la Crin Antonescu nimeni nu se aştepta la altceva, aloo), realizez că mai are henorm de mult până se va maturiza şi învigora pentru un post de o asemenea anvergură, dacă o va mai putea face vreodată, iată… Degeba se străduieşte să ne convingă că după ce va trece ceasu rău al lui Băse, el şi cu Crin vor deveni o pleaşcă pentru poporu său, al meu şi al tău, căci prea ne-au arătat o altă faţă, mai neguroasă şi ca a lui Băse ista, zău… 😦 ► În această situaţie, să nu-şi facă iluzia că boboru – care nu e prost şi nici un fătălău – va şti să aleagă până la urmă cel mai mic rău. (July 13, 2012 at 9:46pm)
  • Povestea porcului spinos. Pentru cei ce nu gustă Olelie Lie fiindcă nu e la domnii colonei pe glie (oops), transcriu aici ultimu meu topic de acolo :  ► Ce nu percepe Crinu’ fanat-naţionalist dintr-o Europă a transnaţiunilor  : omu’ ista nu pricepe un lucru simplicissim, dar cică vrea să ne reprezinte ţărişoara : el ignoră că România – ea! – este acum în Casa Europei, iar nu Europa în bojdeuca noastră, şi deci musai să respectăm regulile Casei Europa, dacă vrem să mai rămânem în această Casă. Deci nu că Europa are tupeul – vezi nene – să ne ceară să-i respectăm regulile, ci noi suntem nesimţiţi sadea, atunci când, după ce am intrat într-o Casă pe care o priveam până mai ieri nu de peste gard, ci din Groapa lu Ouatu, acum ne-apucăm să-i dăm lecţii de demnitate, după ce ea tocmai ne şopteşte că am cam revenit la obiceiurile noastre vechi, de neam de traistă criptocomunistă. Lui Crin al nost i se potriveşte, hic et nunc, fabula Povestea porcului spinos (de mai jos): (July 14, 2012 at 12:13am)

    Un porc şi spinos, şi slinos, şi mirositor ca un sconcs, se rugă odată de nişte şerpi de soi neveninos, deci prietenos, să-l primească în adăpostul lor până trece sezonu ploios. Înghesuindu-se politically correct şi politicos, şerpii îi făcură loc porcului, deşi li se păru de la bun început că individu’ nu prea are nemic din sfiala ce s-ar cuveni musafirului, ci din contra, se-nghesui, scrâşni, tropăi, pufni şi beşi ca-n cocina suinului, astfel că după un timp gazdele îi dădură de înţeles că ar cam fi cazu’ să-şi vadă de drumu’ dumnealui, pen’ că – de-un paregzamplu – unul dintre şerpişori s-a înţepat în ghimpii ascuţiţi ca vârfu acului, plus că nu suportă mirosu’ oaspetelui… 😳 “Ce vorbiţi, bey, lighioanele dreacului ? 🙂 ” se miră porcu’, râzând căhui. “Păi io mă simt bine aci, deşi sunt mai înghesuit ca un cui în gaura lui, iar vouă, dacă nu vă place, vă zic să vă cărăbăniţi şi pace ! Care-i problema, ei, dreace, lace ??” ► Morala: când dai adăpost unui porc şi slinos, şi ghimpos, şi împuţit ca un sconcs, oi fi tu politicoso-inimos, dar înainte de toate eşti un fraier grandios 🙂 

Anunțuri

Un răspuns to “O gaură neagră căprui din fundu universului… oops”

  1. Nicu Margarit Says:

    Fabula e frumoasa si nevinovata pe langa personajele reale ale lumii politice romanesti. Serpi de soi neveninos nu stiu sa fie unul in viata politica! In legatura cu porcul slinos, restul postarii e destul de transparent.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s