Cu fudulia & prostia si-au daramat Oranjeria

  • Cică Gionel vrea s-ajunga secretar general NATO… oops M.Geoană dovedeşte în continuare că e cam uşurel la minte. În slugărnicia-i jenantă faţă de cei pe care el îi vede a fi noii jupani ai Românicăi, îi atacă dur pe Traian Băsescu & PDL, chipurile spre a-i sprijini pe Ponta şi Antonescu, uitând cu desăvârşire că-n orice moment adversarii acestora îi vor putea stoarce-n nas secvenţele filmate în care el însuşi îl ataca pe Ponta (după ce acesta l-a dat jos de la conducerea PSD) într-un mod la fel de virulent ca şi cei pe care îi înjură astăzi. Sancta simplicitas. (July 12, 2012 at 10:30pm)
  • Uite cine vbește ! Hai ca-i bună 🙂 Sauronu Media MGadea se mira cum e posibil ca CSAT-ul lui Basescu sa numeasca „presa” ca unul dintre „elementele de vulnerabilitate ale sigurantei statale” si considera ca asta e una dintre cele mai mari crime ale regimului Basescu. Pai ce dovada mai clara ca asa e vrea dl MGadea, decat faptul ca Antena 3 a decapitat practic regimul statal Basescu, iar actualii reprezentanti ai statului, cel putin la varf, fac pur si simplu sluj in fata Sauronilor Media Grei ? ► Este exact ce spunea marele Alexander Bard: politicienii vor deveni niste actorasi prost platiti, care vor juca precum le canta stapanii lor din Media („Dictatura Media”), iar pana la urma vor disparea, cu statuletul lor cu tot. Statul nu va mai putea rezista, cu functionarii sai incompetenti si prost platiti, in fata Retelelor Netocratice incadrate cu ingeniosi pamfletari si manipulatori, care vor face ravagii prin subliminalele consumatariatului de pe mosia lor. ► Asta e situatia si next generatia. (July 12, 2012 at 11:18p)
  • Cu fudulia si prostia si-au daramat Oranjeria. Norocul ăstora, al portokakiilor, care doar din fudulie si incompetenta si-au daramat imaginea publica – singura ce conteaza in batalia politica din era New Media si care se construieste nu din fapte si vorbe mari, ci din lucruri aparent marunte, lipsite de importanta pentru un profan, astfel de chestiutze actionand doar asupra subliminalului statistic, nu asupra marilor agora kkdemice ori a saloanelor snobilimii hiisterice -, este ca adversarii lor sunt si mai incompetenti decat ei, incapatanandu-se sa tina in front office moastele iliescane ori niste ipochimeni sfertodocti si agresivi, la care e suficient doar sa te uiti, ca sa nu mai vrei sa-i vezi si a doua oara, astfel ca pana la toamna si-n conditiile in care PM va continua sa se comporte in fata Europei ca un smecheras de obor, iar nu ca un matur si integru conducator, isi vor pierde complet capitalul de imagine cu care au plecat la drum si care provenea nu din meritele lor, ci din ura bine inoculata de A3 contra portokakiilor. Sansa actualilor guvernanti este ca Basescu sa nu fie demis si astfel sa poata ricana electoratului ca de aia n-au putut sa faca nimic, fiindca nu i-a lasat tiranu’ in pace, caci altfel, in conditiile in care Occidentul va presa in continuare – pe buna dreptate – si probabil va trece chiar la sanctiuni economice, inclusiv prin FMI, tare ma tem ca socialistii nu vor mai putea plati la un moment dat nici pensiile, darmite sa mai mareasca, in mod real, salariile ori sa dea drumu la investitii. Caci nu-i va mai credita la un moment dat nimenea, nici macar Moscova 😦 (July 13, 2012 at 11:04am)
  • Zăpăciții titirci ce se pretind apărători ai democrației. E suficent să-i văd pe zăpăciţii şi titircii care se pretind apărători ai democraţiei, libertăţii şi României cică europene şi nord-atlantice de pe-aci (deci fără a mă mai uita şi la ipochimenii ceilalţi, cu semn politic schimbat, dar cu aceeaşi mentalitate de cct), ca să-mi dau seama că ţărişoara asta fudulă, futilă, mediocră, mitomană, gălăgioasă, arţăgoasă, miştocară şi incompetentă până-n vârfu unghiilor nu va putea spera să străbată spre viitor, în limba şi obiceiurile strămoşilor, decât dacă Europa luminilor va fi miloasă cu noi şi tot atât de mărinimoasă… oops. Cand bieţii rumâni – aşa cum sunt – îşi vor vinde (de viaţă grea şi pentru că nimerea nu-i mai încurajează să trăiască precum a fost tradiţia in vatra noastră rumânească, până a venit preste noi globalizarea asta dură) nu doar pământurile cu cernoziomică arătură, însă chiar şi prispa din bătătură, păi cine credeţi voi că-i va mai suporta pe fiii şi nepoţii rumânilor, crescuţi practic ca şi liota desţărată a zigonilor, pe vatra care odată a fost a părinţilor lor ? Ai milă, Doamne ! (July 13, 2012 at 3:11pm)
  • O grava eroare de comunicare. Doamne, iar l-au pus pe severica purtator de cuvant ?? Oamenii astia chiar nu pricep ca nu poti sa pui purtator de cuvant un scriitor, nici macar coplesitor ? Asta vorbeste ca si cum ar scrie, ceea ce e mai multa decat o prostie : e o eroare de comunicare 🙂 (July 13, 2012 at 6:03pm)
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s