In era funky tre sa afisezi un stil pacific si destins

  • Stil depasit. Acest stil incruntat si hyperconfruntational e complet depasit in era funky si-n Romanica de azi, satula pana-n gat de conflicte si speriata de Criza. Acum cea mai buna lozinca ar fi, fara gluma, „Un presedinte pt linistea noastra„…oops. Ma mir ca Sebastian Lazaroiu, socotit a fi eminenta cenusie a comunicarii portokakii, ignora caracterul pernicios al stilului excesiv de confruntational pe care-l promoveaza. Acest stil nu va putea atrage de partea partidei presedintelui – oricare ar fi aceasta – decat o minoritate talibanica si razboinica. (July 11, 2012 at 9:09pm)
  • Speriati boboru de coni leonizi. Comunistii cu care ne batem sunt o mana de insi ; insa boboru pe care vrem sa-l castigam de partea noastra e „cat cucuruzu codrilor„, cum zicea Craiul Muntilor… Or, tocmai pe acest bobor il speriati cu talibanismul si cu incruntarile voastre… oops. (July 11, 2012 at 9:36pm)
  • In era funky tre sa afisezi un stil pacific si destins. C-un stil pacific si destins castigi puterea, mey, hic et nunc, putere cu care poti sa faci apoi – daca esti baiat dastept si daca esti un facator de pace – ce vrei. Insa nu mai poti s-o faci radical si violent (tocmai s-a dovedit ca acest lucru nu e posibil, aloo, daca nu esti Germania Mare, si intruct la noi nu s-a facut ce trebuia facut de la bun inceput: lustratia si despuierea totala a arhivelor Securitatii), ci mai domol, de-acuma, lasand totul mai mult pe seama Europei si Hiperboreii nord-atlantice, care ne vor legifera si civiliza ele candva, fie si cu viteza a IV-a… Deci nu tre sa fii pacific doar spre a dormi la Cotroceni, cum intelegi dta, iar Mos Craciun sa ne aduca Romanica de maine intr-o sanie cu reni, ci pur si simplu pentru a nu fi alungat de la putere de boboru infuriat, inapoiat si speriat, dar majoritar si Electorat, aloo… ps. Din pacate, PDL-ul se radicalizeaza exact asa cum a facut-o in anii 90 PNTCD-ul si ma tem ca va pati exact ce-a patit saracul partid istoric. Am scris la timpul potrivit despre asta : http://avp-online-six.blogspot.ro/2005/06/acuz.html Hai pa (July 11, 2012 at 9:57pm)
  • Hai c-o facusi varza, de data asta, dle Gadea. Hai c-o facusi varza, dle Gadea, si daca o vei tine-o in felu ista iti distrugi audienta, trust me. Basescu, din contra, a cerut votantilor sai sa vina la vot si sa-l ajute sa castige referendumul, aloo, iar in plus nimeni nu mai vorbeste de conditia celor 9 milioane de votanti decat pentru asigurarea cvorumului scrutinului, nu pentru castigarea referendumului. Zau ca nu ma asteptam de la dta. Nu cu oratori complet ridicoli precum Ath sau cu talibani antibasisti ca Nistorescu si Ciuvica iti vei mentine standardul pentru „cea mai premiata televiziune„, dle. In era New Media cititorii sau ascultatorii au nevoie sa vada la voi doar talent si onestitate, caci informatii – adevarate – isi pot obtine din alte parti, sau chiar de la sursa. Iar daca va vor prinde cu ocaua mica, s-a zis cu „cea mai premiata televiziune„, puteti fi voi si bufoni geniali. In fond, si DDD e la fel de talentat ca voi, dar n-a fost premiat pentru ca a mintit ca un scelerat. Vreti sa-i calcati pe urme ? (July 11, 2012 at 10:27pm)
  • Oamenii astia n-au auzit de naming ? Dacă lui MRU – care văd că şi-a mai muiat tonul răţoit de Rică Venturiano, revenind la look-ul normal al unui intelectual reputat ca rasat – îi place să-şi numească eonul politic mai degrabă „Iniţiativa Civică”, fiindu-i chiar şi lui târş să pronunţe întortochiatul nume „Iniţiativa Civică de Centru Dreapta” (ICCD), atunci de ce naiba nu i-o fi zis de la bun început „Iniţiativa Civică” (IC), sau „Iniţiativa Quorum” (IQ), ceea ce ar fi fost mult mai intelighent, mai cool şi mai naming ? 🙄 ► Apropo de quorum… Diletanţii agitatori din staffu USL, a căror incompetenţă a fost probată cu asupra de măsură, dacă ţinem cont de imensele probleme de imagine pe care i le-au creat premierului pe care l-au consiliat de l-au dărâmat, au găsit, cică, o nouă chichiţă salvatoare în cazul problemei quorumului de la proximul referendum: recomandările unei Comisii de la Veneţia din 2006, care cică nu impun un quorum obligatoriu (când e vorba ca electoratul naţional să aprobe un anumit proiect, în cazul de faţă, proiectu’, cum ar veni, de demitere a preşedintelui). În realitate, era suficient ca ridicolii agitatori – mai ridicoli, de regulă, chiar şi decât agitatorii portokakii – să dea un search pe Google cu cheia : „quorum minimal referendum” şi-ar fi găsit zeci de alte recomandări sau practici contrare, unele chiar mai recente decât recomandările Comisiei de la Veneţia… oops. ► E o incompetenţă uriaşă în această ţerişoară – plină altfel de o pizmă vulgară -, care dacă va fi lăsată din braţe de Europa milenară pur şi simplu riscă să dispară… 😦 (July 12, 2012 at 7:55pm)
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s