Stilul confruntational nu mai tine

  • Românii s-au saturat de stilul confruntational. Cineva isi bate joc in mod cert de MRU, straduindu-se sa-l transforme dintr-un savant calm, calculat si detasat, intr-un Rica Venturiano infuriat, dublat de un Titirca Inima-Rea care abia asteapta sa le bea sangele adversarilor sai din clanu celalalt. Aceeasi verbigeratie neagra-n ceru gurii, tot atat de abundenta ca o volbura pe un firicel de matura, am remarcat de altfel si la M.Neamtu, vai…. Oare oamenii astia nu inteleg că rumânii s-au saturat de tipul de politician confruntational si gargaragiu si ca vor un conducator cu look si discurs scurt si destins (dar viu, nu o mamaliga de Sibiu…) ? In orice caz, incruntati ca Lazaroiu sau M.Macovei pe post de Judex dac sau Jana d’Arc cad in actuala conjuctura ca dreaq). (July 11, 2012 at 12:04pm)
  • Nici macar netocratii nu se pot ideparta prea mult de adevar. Alessandra, te rog sa nu te indepartezi prea tare de adevar, caci stii bine ca-n felul ista emisiunea ta va pierde din credibilitate. Nu te lua dupa dodosii Ciutacu & Fenechiu, doi ipochimeni jenibili in spe, ce se cred pe vremea nationalistului autonomist Ceasca. Ambasadorul cu pricina e reprezentantul celui mai tare stat de pe pamant, de altfel aliatul nostru strategic, aloo, si cel care asigura peste jumatate din fondurile FMI (intre noi fie vorba). Asta ne mai lipsea, sa ramanem si fara banii FMI, pe vremurile astea de bajenie ? Goneste-l pe baietelu Ciutacu de acolo, daca vrei sa ma mai uit la emisiunea ta 🙂 ps. Surprinzator, Daniel C-tin e mult mai ponderat ca de obicei… Imi place asta. (July 11, 2012 at 5:31pm)
  • Eu sunt in spatiul civic postmodern din 2003… Dar eu sunt in spatiul civic postmodern – hyperspatziul, aloo – inca din 2003 si ofer un model celor care au ochi de vazut si urechi de auzit. Faptul ca pretinii dtale – eu le zic portokakii, dar alti le spun „coloneii” – se prefac ca nu ma baga-n zeama, ba chiar m-au taiat de pe listele si blogrollurile lor, asta-i alta mancare de pesce, fireste. (July 11, 2012 at 5:45pm)
  • Avansati inainte, tovarasi. Nu Monica Macovei – care de altfel e absolut penibila in sanculottismul ei cam desantat si care in niciun caz nu se bucura de atata prestigiu la Bruxelles, incat sa provoace o asa agitatie -, ci faptele suspandatorilor insisi au declansat aceasta neliniste, fapte care se vad cu ochiul liber: in nicio saptamana au fost rase de pe fata pamantului, de parca venea potopu, nu alta, toate autoritatile esentiale ale Romaniei si inlocuite cu cele dorite de „Vocea Poporului”, calcandu-se, eludandu-se ori igorandu-se toate legile si regulile. Or, o astfel de procedare nu este de traditie europeana, vor sa ne spuna oamenii astia. Puteti sa mergeti in continuare inainte, tovarasi, daca asta vreti, dar nu in Europa. Atata tot. (July 11, 2012 at 6:12pm)
  • Daca nu ai magnetism animal nu poti fi ascultat in real. De regula, eu nu scriu si nu vorbesc pt oamenii statistici, desi cunosc foarte bine si un astfel de limbaj (cei din apropierea mea imediata nu sunt deloc sofisticati). Insa aici si acum, nu ma intereseaza acest mod de adresare, pe care de altfel nu-l practica – in real – nici MRU, si nici Neamtu. Pentru a te adresa oamenilor statistici trebuie sa ai, in plus, charisma sau magnetism animal, care doar el/ea induce empatia de care vbesti. Insa eu – uitandu-ma in clipa asta la journalistu Marian, sau la Bleen, mai alaltarea, pe B1 -, ma-ntreb ce naiba de charisma or crede ca au acesti oameni evident netelegenici ? O regula elementara a internet-brandingului spune ca trebuie sa ramai in mediul in care te-ai afirmat initial, caci daca apari la tembelizor si contrazici prin infatisarea ta perceptia mentala pe care oamenii o aveau deja despre tine, mesajul tau devine exact contrariul a ceea ce-ai vrea sa fie. (July 11, 2012 at 7:00pm)
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s