Care e diferenta dintre o gazeta de wall si o gazeta de perete ?

 • Citești ce-ți amintești. Vedeţi, mey (vezi mai jos), aşa e şi la nivelul percepţiei publice : odată formată şi imbricată în inima publicului, ca ş cum ar fi dăltuită în piatră curată, imaginea publică prinde rădăcini ca-n pământ şi nu se mai schimbă nicicând, decât dacă faci o rebrănduire de milioane de parai, în caz că-i ai, iar dacă nu tre să dispui de un talent rebrănduitor ca un Meşter Manole din Rai, vai… Şi deci dacă Antenele mogulice au apucat s-o diabolizeze pe săraca d-na Udrea ca şi cum ar fi Drakula curat, a o mai ţine-n fruntea horei PDL a fost o sinucidere politică, bre… :shock: Trist e că nimeni în Oranjerie n-a priceput asta absolut deloc, şi-atunci a făcut poc şi Boc… oops (June 13, 2012 at 10:41pm)

poti sa citesti

 • D-aia nu va mai avea Oranjeria spor. În loc să răspundă pur şi simplu obiecţiilor mele, un anume Mitache, un taliban oranj tipic, dintre cei care au încurajat-o pe Elena Udrea ani de zilişoare să se creadă zâna portokakie de subt soare, tocmai alese să-şi bage capu-n nisip ca un clasic struţ, blocându-mi accesu pe wallu-i de izmenuţ şi crezându-se, te pomeneşti, f. ţuţ. Din păcate, deşi a dispărut din zona mea, tipu va continua să-şi înfoieze coada de păun portokakiu faţă de săracii cu duhu ce-l cred, din contra, f.cilibiu şi care nu pricep ce se-ntâmplă cu partidu lor nici după ce-au văzut că toată lumea de acolo – nu doar Pora – o consideră pe Udrea dracu gol, chiar dacă ea n-o fi mai vinovată ca alţii, ci doar mai diabolizată, săraca, mai mult sau mai puţin întâmplător… Însă Mitache al nost se crede, din contra, clarvăzător dacă ţine cu Udrea în orice condiţii şi la orice poll, în pofida tuturor evidenţelor, alături de alţi gagicari din boboru „băieţilor” cool. Ei bine, din cauza unor asemenea agitatori Oranjeria nu va mai avea niciun spor pe-aci, chiar dacă se va transforma în diamantu Jubilee. (June 14, 2012 at 9:26pm)
 • ‘Asasinu Ponta’ și ‘Băse care a vândut flota’. Cu baliverne gen “Ponta – asasinu lu Panait” agitatorii oranj vor pierde si ultima bruma de credibilitate. Nu asa se face propaganda pe Net, baieti. Doar DDD isi poate permite sa faca o astfel de propaganda, insa eminamente la OTV, fata de targetu-i sarac cu duhu, aloo. 90% dintre cei care navigheza pe Net in zona voastra de audienta au studii superioare, iar din acestia 50% au o inteligenta spre medie. Chestia cu “Ponta asasinu lu Panait” e o lozinca pentru imbecili, egala cu celebra “Base a furat flota”. Fiti naiba seriosi, caci maine-poimaine se va alege puradicu si de sireacu MRU… (June 14, 2012 at 11:28pm) ► Of, of, ce ne facem cu idealiştii ăştia care gândesc eminamente alb-negru, bre… ? Nu de propagandă d-asta demult fumată aveţi voi nevoie acum, ci de un ingeniu mediatic de talia Sauronului MBadea, măcar, altfel nu veţi avea nicio şansă, neică. În Era New Media nu înving decât cei care au de partea lor talentele, dar ce zic io: geniile comunicării, pur şi simplu. //PS: Singuru vostru comunicator cu adevărat tare e tot bătrânu Pirat; scoateţi-l doar pe ista la înaintare, dacă vreţi s-aveţi o cât de mică scăpare. MRU nu le are (în chestia asta). Punctum. (June 14, 2012 at 11:48pm).
 • Spune-mi cum urăști, ca să-ți spun cine ești. Ura cu care preşedintele PNL – care doreşte s-ajungă preşedintele nostru, al tuturora, imparţial ca tot românu, spre deosebire de Piratu partizan, n-aşa ? – ne vorbeşte la A 3 despre PDL, pe care l-ar vrea pur şi simplu desfiinţat, dovedeşte o dată mai mult că Băsescu însuşi era într-un fel îndreptăţit atunci când a vrut să adsoarbă PNL-ul, înainte ca acesta să-i hăpăiască PD-ul. Da, dar măcar tiranu Băse o făcea mai cu fereală, naiba, pe când la omul ista, care nici măcar n-a ajuns la putere, ura şi răzbunarea irump deja prin toţi porii. (June 15, 2012 at 10:42pm) ► Crin Antonescu e convins ca el a zdrobit PDL-ul, iar nu PSD-ul, cu concursul său – şi cu costurile pe care PNL-ul le va plăti la ceasu socotelilor, aloou… – plus contribuţia involuntară, păi cum dreaq, a echipei de PR a Oranjeriei, care pe valurile euforiei a încurcat atât de tare borcanele încât până-n final Oranjeria s-a înverzit ca Orezăria… oops.(June 15, 2012 at 11:01pm) ► Mda… Atunci cand te-am vazut c-ai dat like la poza aia cu literele abramburite, care cu toate astea nu impiedicau ca cuvintele in spatele lor pitite sa fie perfect citite, pe baza perceptiei pe vecie intiparite in mintea si inima utilizatorilor acestor simboluri ale clipelor traite, am crezut, vai, c-ai priceput despre ce-i vorba in chestia cu imaginea publica si perceptia… Insa mi-e clar, acuma, ca esti departe de asa-ceva. Hai pa (June 15, 2012 at 11:58pm).
 • New Media e o gazeta de wall, nu de perete, aloo… Din pacate, unii oameni de buna credinta politica, poate, si nu neaparat activisti de partid, te pomenesti, nu pricep ca propaganda partinica in exces, iar pe deasupra stridenta si caricaturala, e tot atat de odioasa ca si publicitatea in exces, aia la care nu doar ca nu se mai uita nimeni, insa ii agaseaza pe toti. Daca cineva ar aparea la tembelizor si ne-ar recomanda din ora-n ora sa mancam icre negre la fiecare masa, dupa doo zile ori saptamani am sparge si oglinzile din casa, si geamurile, si ceasurile, nu doar tembelizoarele, si asta pe motivul ca si astea sunt de sticla, adica… oops. Multa minte le mai trebuie unora, chiar daca maine-poimaine sunt batrani deja, helas…(June 16, 2012 at 7:28pm)

Reclame

3 răspunsuri to “Care e diferenta dintre o gazeta de wall si o gazeta de perete ?”

 1. Nicu Margarit Says:

  Intamplarea din 2012, relatata de dumneavoastra, imi aminteste de o experienta personala. Persoana, aparent cu un comportament exclusiv profesional, venita aici in pozitia de comentator pe facebook,
  In momentul in care am avut o alta opinie decat cea exprimata in comentariile dansei a trecut la amenintari si jigniri de pe o pozitie de gazda a postarii comentate si de dansa si de mine. Destul de delicat pentru o persoana aflata in pozitia de expert in analiza unor cazuri medicale a persoanelor cu probleme psihice.

 2. AVP Says:

  A fost o neintelegere, probabil. Se mai intampla.

 3. AVP Says:

  Postare noua.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s