Democratia reprezentativa e pe duca

  • Democraţia reprezentativă e pe ducă. Ascensiunea ameţitoare a Mediei şi New Mediei ar trebui să arate oricui are un pic de putere de judecată că democraţia reprezentativă, cu partidele politice şi cu parlamentele ei cu tot, îşi trăieşte ultimii ani de existenţă, politicienii transformându-se deja în “actoraşi de divertisment televizat prost plătiţi, nişte caraghioşi inofensivi care interpretează scenariile altora, verificaţi tot timpul fără milă şi batjocoriţi de supraveghetorii lor din presă”, specie despre care Alexander Bard ne vorbea încă din anii 2000, dintr-o Suedie mult mai avansată social decât Românica lu pesce, fireşte… Iar dacă politicianu aborigen, crezând că puterea îi vine tot de la tovarăşii de la partid sau din bunkerele serviciilor de siguranţă statală, adică din cuptoru unde s-a făurit puterea politică până acum, se sumeţeşete faţă de Sauronul Media, aşa cum au procedat orogolioşii Băse & Udrea şi cum se pare că va face şi cel pe care băieţii îl pregătesc pentru rolul de next Salvator, fie primeşte un picior în coor de la Sauronu Media Superior – în hohotele boborului telespectator cică aprobator, când de fapt el e doar căzut subt vraja talentuoşilor…-, fie nu mai pupă niciodată “în lumina reflectoarelor”, şi-atunci e ca şi cum politicianu nost de provincie, de sector sau de mahala nici n-ar exista, în Era Media, păi cum drea… (June 11, 2012 at 11:07pm) ► Eu nu vorbesc despre manipularea boborului vesnic manipulabil, ci despre noua paradigma a puterii de aiurea, acum si din Ro, si despre faptul ca puterea politica nu ca a cam devenit caduca, ci e curat pe duca. Atata tot, restu se vede la vot, unde in viitor cetatenii-internauti se vor afla – stand comod la calculator – cot la cot, fara sa se mai inghesuie-n cabinele de carton ca-n cort. Iar puterea va fi exercitata pur si simplu de Reteaua Netocratica a mai talentata si subventionata de consumatariatul din sfera-i de consum apropiata, iar nu de siguranta statului sau de gura satului, ca-n vremurile de altadata (June 12, 2012 at 12:00am)
  • Părerea mea, păi cum drea… Un gargaragiu gomos, cu rolisoru sau nu lipsit de importanta in dezastrul PDL : Sever Voinescu. Sa-l dea naiba cineva jos de la tribuna aia, aloo… (June 12, 2012 at 4:51pm)► Raman la parerea mea: aceea ca Sever Voinescu e mult supralicitat ca politician, pentru care este evident ca n-are o prea mare vocatie. In schimb, e un scriitor bun. (June 12, 2012 at 4:55pm)► Iar daca chiar vrei sa stii parerea mea despre cele spuse de Sever Voinescu, afla ca el n-a spus balarii, insa le-a spus intr-un mod gomos & gaunos, care l-a facut cam penibilos egzact atunci cand trebuia sa fie f.riguros & – daca vrei – duios ca un fluieras de os… Dar asta e o chestie mai complicata, admit… oops.(June 12, 2012 at 5:18pm)
  • Ce e atât de greu de înţeles ? PDL a pierdut BALATIA PENTRU IMAGINE, ce naiba e atat de greu de inteles ? Actiunea politica a PDL a fost subrezita de abracadabrantele scenarii lazaroiene, dublate pagubos de cearta mai veche a lui Base cu presa si triplate dezastruos, ca si cum asta mai lipsea, de aroganta sau extravaganta unor lideri de varf ai Oranjeriei, in timp ce Opozitia a avut de partea sa cele mai populare staruri de tembeliziune din Romanica, recte reteaua netocratica de la Antena 3. In aceste conditii si tainad cont de masurile economice dure pe care PDL a fost nevoit sa le ia, este chiar o minune faptul ca el a ramas a doua forta politica a tarii, iar nu ca nu mai e ce-a fost. (June 12, 2012 at 5:46pm)
  • Despre Crin ce să mai vbim… ? Domnu’ ista, Crin al nost, care nu e mprost, nici anost, insa pare agitat ca un tambur major prins dormind de colonel in post fix in perioada cand dosaru-i e deja in avanpost pentru next rost de subofiter, respectiv pentru un tambur major mai maricel, ar trebui sa mearga non stop cu-o menajera dupa el… oops. Adineaorea, gulerele de la camasa-i de un albastru marinel (oops) i se ridicasera ca niste aripi de supalat randunel, noroc ca distinsu orator a fost de data asta mai putin crudel cu saracu pres Basel din izolatu prepeleac, caci altfel discursul i-ar fi iesit mai mult caraghioz, decat sigur pe el, dreaq. In orice caz, nu prea se intelege de ce domnu Crin e nervos, din moment ce a dat cu PDL-ul jos si l-a facut pe pretinu-i Victor Ponta atat de grandios… oops. (June 12, 2012 at 6:07pm)

Reclame

Un răspuns to “Democratia reprezentativa e pe duca”

  1. AVP Says:

    Postare noua.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s