Triumful netocratilor de la Antena 3 e total

 • Eu nu sunt un taliban sau un partizan oarecare. Io nu sunt un extremist damblagit si nici un ramolit pleen de shit, ci un om cu gandire flexibila, cu simtu realitatii, chiar daca sarac, dar cinstit, si pe care nimeni, niciodata, nu va putea sa spuna ca l-a trombonit. Gandesc ca un om liber si cu simtu raspunderii civice nesmintit. Punctum. (May 30, 2012 at 5:28pm)
 • Nimeni nu mai are incredere in Basescu. @CMM – Hai sa-ti raspund ca un AVP, mey… :) Grija asta cu Vestu trebuia sa te puta – si pe tine, si pe cei care ati tabarat azi pe mine – atunci cand io eram cam singuru care tipam ca s-ar phootea ca attacku media contra sauronului Basea s-ascunda-n spatele sau Balauru de la Moscova. Asa ca inghite-ti insinuarile alea, si-om mai vbea :) @Stely – nu trebuie sa ne puta grija mai mult pe noi, decat l-a putut pe Base, cand cu guv-ul Boc 2 (sau trei ?) si cand el l-a avut acolo chiar pe Ponta, ca ministru, mey (care Ponta se aliaza si el azi cu cine poate, ca sa ramane pe roate). Fentand si dribland tot timpu ba pe PSD, ba pe PNL, pe care a vrut chiar sa-l distruga, in spe, Base nu culege astazi decat ce-a semanat cu cine s-o fi inhaitat, bre, rahat… :( Nimeni nu mai are incredere in acest barbat, care ar fi putut deveni un mare om de stat daca ar fi fost mai echilibrat, acesta-i adevaru si ma tem ca asta il va afecta si pe celalalt baiat, care calca pe urma sa, ca un miel la taiat. Uita-te ce zicea Preda (Cezar), cum ca nimeni n-ar cam vrea sa se destructureze Oranjeria-n zadar, de dragu altei naluci din lazaroianu calindar, o chestie care abia de se vede, si n-ar fi exclus ca multi sa faca roiu precum Frunzaverde, care nu de prost o fi fugit el la capat de drum… Sau cum dreaq sa-ti spun, ca sa-ntelegi ca nu sunt vandut, nici fudul ca un paun (dar nici sapun or f-un caraghioz nebun, ca intransigentu lu pesce, ala care se tot fandoseste pe-aci, desi e clar ca nu mai e – haat demult – in toti porcii…) PS. Ce treaba am io cu multumirile lu Ponta ? Imi dau si io cu parerea pe-aci, atata tot. Poate ca un pic-un pic va conta, pe undeva, cumva, pentru ca Ponta ista sa faca un rau cat mai mic, drea… (May 30, 2012 at 6:29pm)
 • O expresie neinspirata. Ce expresie neinspirată : “Cercul Poeţilor Dispăruţi“… În primul rând, ce e ăla “poet dispărut” ? :roll: Un poet adevărat odată născut nu piere ca un shit, după ce-şi va fi făurit universul poetic măiestrit (cel mai adesea în urma unor dificultăţi reale de neînchipuit pentru un scribălău obişnuit), deci după ce îşi va fi imbricat în kosmosu infinit marca ori stilul ce-l va face ne-mai-po-me-nit, univers populat chiar cu fantasmele ce-l vor fi chinuit odată ca niciodată, în vieţişoara-i reală chiar de iele, de aceste fantasme, formatată or predestinată încă de pe când era mă-sa fată, iar el, poeselu, adăsta în virtualitatea apropiată ca un ovuleţ de substanţă fermecată căzut hăăt din ştanţa Unicului nostrum Tată… Pierdut or dispărut în al nimicului gol nu e decât clusteru’ minor, rimător, fripturist, papagal trist ori suin colectivist, ce subzistă fix cât ţine finţiuţica, funcţia, brigada, generaţia or bisericuţa sa, în care foodula & footila arătare se fâţâie până moale, alături de fâţâitoarele contingentale, după care literalmente dispare, iar cărămizile sale pompos numite de gaşca-i complezentă “opere cardinale”, când n-ajung în cuptoare, sunt transformate în hârtie de ziare sau în suluri de kkstoare, ignorate total de next generaţiile din fanta pururi vie & creatoare a Planetei-Ou de subt Soarele-Clocitoare, cărora, atâta timp cât rimătorului de altădat nu i-a păsat nici cât negru subt unghie de amprenta sau de unicitatea operii sale, ci doar strict de ceea ce şi-a putut agonisi pentru foale, pohte trecătoare, orgolii sau emoţii viscerale, n-ar găsi nemic nou, cauzal-esenţial, matriceal, modelator ori servomotor în ipochimenu’ prea de tot trecător… ► Din contra, creatorul adevărat nu trăieşte decât după ce de trupu-i pus hoţeşte pe-nvechit şi putrefact a scăpat, transformându-se în perlă pe blat…  ► Tre sa ne ferim a vexa gusturile d-nei Udrea si d-lui Ponta, e.g., pentru care Paunescu e poetu de suflet, fiindca asa le-a fost lor soarta, helas : ca poetu ista estetic desuet – si mai rau decat atat… – sa le intre primu in inimile adolescentine, odata cu bruma aia de libertate “iepocala”, ce-a fost “Cenaclul Flacara”, si-acolo va ramane cat vor trai… oops. Asta e situatia, natia si… next generatia, vai… (June 1, 2012 at 11:41am)
 • ‘Rau mic’ dupa ‘rau mic’. Hai sa-ti aduc aminte… Cand am explicat de ce nu mai am nicio tragere de inima sa tin cu fostu “rau mic” (expresia asta, in legatura cu o anumita persoana, mai precis, am lansat-o chiar io,aloo…) si de ce inclin sa-l consider mai degraba pe Ponta urmatoru “rau mic”, tu ai sarit : “Ceea ce era de demonstrat…”, sugerand publicului ca AVP a intors armele, e clar, he, he… Or, acuma io ce era sa zic-ti zic, bre ? Ca, adicatelea, e clar ca esti portokakie cu-o altfel de palarie, olelie lie… ? :roll: Dupa cum vezi, desi tie ti s-o fi parut clar ca fac din Ponta next star, nu ma sfiesc sa spun ca Oparescu mi se pare a fi un biet firicel de marar, insa admit ca unii il pot socoti a fi un tip din iepoca funky, si-atunci e clar ca tot el va castiga, iar… oops. Asta e situatia. (June 1, 2012 at 11:48pm)
 • Vremea saltimbacilor. Cine nu stie, azi, sa fie saltimbac, asa cum a fost de altfel si ex-Great Futak (pana cand Sauronu Media MBadea i-a venit de hac…), n-are nicio sansa in fata nu a boborului electoral, ci a tembelizorului care-l va dixtra (deci minti) pe boboru ista iar, si iar, halal… (June 1, 2012 at 11:56pm)
 • Onest si transparent. Singura sansa de a avea succes real – in politica si-n orice – in era New Media e sa fii onest si complet transparent. Pe Net se vede imediat facatura, ranjetul (fatos ori fitos), jmecheria, linguseala, periatul, impostura, gaunosenia, hiisteria, prostia, minciuna, manipularea si intoxicarea si-n genere tot ceea ce face ca un om sau o marca sa nu inspire incredere semenilor sai. Chiar daca e omeneste sa-ti placa al naibii de tare atunci cand tu insuti esti laudat, likelit sau periat de unul sau de altul si esti tentat sa crezi ca laudatorul, likelitoru ori perierul tau e sincer si dezinteresat fix atunci, pai cum dreaq, cand vezi ca ipochimenu aplica exact aceeasi procedura si muultor altora (iar pe Facebook asta se observa cel mai usor), iti dai seama imediat ca totu nu e decat o jmekereala de marketing ordinar (politic sau comercial) si ca tipu, tipa or compania / organizatia / partida lu pesce tromboneste curat rumâneste, nici macar englezeste (cum si-o imagina el / ea, pai cum drea… :) ) (June 2, 2012 at 10:05am)
 • Numai golanii sunt modesti‘. Ne-trufia” sau “modestia” n-are nimic de a face cu onestitatea si cu transparenta, aloo… Ti-am mai spus io, citandu-l pe Th.Mann, de fapt : numai insignifiantii or ciufutii “golani” sunt modesti in mod natural, toti ceilalti “modesti” – si mai ales politicienii, negustorii de bunuri si cei de vise, recte hartistii – sunt de fapt niste mari ipocriti, care o fac pe “modestii” numai spre a nu-i vexa pe niste prichindei (precum aa ista d-acilisa, ce ma maraie intr-una, ca si goe al lu mboe strigoe) si a le procura si lor iluzia ca sunt ceva or cineva, ca sa le cumpere marfa ori sa-i laude in fata altora, spre a le creste ratingu, pai cum drea… “Footil-politicos nu e decat un amant zmecheros, care la-nceput te ia cu floricele de rosmarin rugos, dar in final iti rupe chiloteii vijelios, sau un politician modest-tromboniticos, pana ii bagi votu-n urna, dupa care te ignora odios, sau un negustor veros, care te gadila pe burtica, invaluidu-te advertisinguos, ca sa te jupoaie apoi pan’ la os (cum fac de-o pilda aia ce si-au declarat cetitorii mai dastepti si ca alumnii din gradinile Akademos, in timp ce-si rid in barba copios de “elita” forumistilor cu iq cica mult mai musculos decat creierasu lor de molii ros, n-asa…?) etcetera (June 2, 2012 at 12:00pm)
 • Margelutze zdranganitoare. Dacă Victor Ponta va mai jongla în continuare (de dragul netocraţilor de la Antena 3 şi-al publicului captiv acestora, nu cine ştie ce de numeros, totuşi) cu mărgeluţe zdrăngănitoare precum : “Cel mai mare hoţ din Bucovina este…” sau “Cel mai mare hoţ din istoria postdecembristă este…” ş.cl., fără însă să dovedească niciuna cât de cât, va avea în curând o mare problemă de credibilitate. Toată lumea care spera că procurorul Ponta va face ordine îşi va aduce brusc aminte că – pardon – câinele care latră nu muşcă. (June 8, 2012 at 9:03pm)
 • Astia suntem, cu astia defilam. Stand stramb, insa judecand drept, socotind dupa nivelul mediu al politicienilor, propagandistilor, poetilor, cetatenilor si concetatenilor, ne dam seama ca astia suntem, cu astia votam si ca n-are rost sa ne plangem ca nu traim mai bine si mai nobil. ► Cinicii si jmecherosii care ne manevreaza ca pe niste copii de gradinita, de ani si ani, ne cred chiar atat de saraci cu duhul incat nu se sfiiesc sa incerce a ne manipula si azi, in era New ori Social Media, cand teoretic niciun internaut-copil n-ar mai putea fi manipulat. Si cu toate astea, din moment ce zeci de jmecherosi manipulatori mai mult sau mai putini secretosi or propagandisti gretosi se fatzaie intr-o frenezie pe-aci, si mai ales cand observi ca intre cei dusi de nas se afla si oameni altfel renumiti ca intelighenti sau culti, inseamna ca vulpoii stiu ei ca se poate si se va mai putea manipula la greu in terisoara asta fudula ca o printeasa din hiperboreea, dar naiva ca o mielusea, n-asa ? (June 9, 2012 at 8:50pm)
 • In era funky n-ai voie sa fii incruntat sau arogant. A fi politician arogant, aflat de la bun inceput in razboi cu old sau new media, si asta fix in Era Funky si a Netocratiei, inseamna ca a doua zi dupa alegerile pe care tu le-ai tratat cu fudulie sau cu aceleasi scenarii de fumata jmecherie, din iepoca de aur a Manastirii Secu care-a fost si n-o sa mai invie, te vei intoarce la cratitile, baroasele, bampoarele si meseriile muncitoresti din prima tinerete si tovarasie, badie. (June 9, 2012 at 9:51pm)
 • Triumful netocraţilor de la Antena 3 e total. După ce au impus demisia neprogramată a unui premier preconizat a fi de fier de nişte laboratoare învăluite în milităros mister şi alegerea altuia ce tremură în faţa Sauronilor Media MBadea, MGâdea ori Laptopman ca Hidra aborigenă în faţa lu Iovan Iorgovan, iată că o făcură şi pe zbughilitica Olguţa primăriţă în Cetatea Marelui Ban, iar mâine-poimâine îl vor surghiuni in USA cu teleguţa şi pe Pirat, poa să ţină cu el şi uriaşu bobor american până-n dinţi – la Deveselu primarului PP-DD – înarmat… oops. Când io vă tot explic c-am intrat în Netocraţie înainte de a fi existat cât de cât într-un sfârc de democraţie (aşa cum socialismul multilateral dezvoltat se va fi instaurat definitiv la oraşe şi sate înainte de a se fi desăvârşit revoluţia burghezo-democratică începută pe vremea lu Ghica, Bălcescu şi Heliade, cum se scria în cartea de filosofie politică de pe vremea lu tov Marga & Pazvante), credeaţi că vorbesc doar aşa, în dodii poietice extravagante, a…? ► Ce mă enervează în toată vânzoleala asta e că talibana oranjerie care a vrut să schimbe eterna şi caragialiana Rumânie înverzindu-se-n final ca râia broaştei în zmârcu de la Papadie, nu pricepe nici azi, după potop, de ce a căzut ca pupăza din tei din plop… oop (June 11, 2012 at 9:12pm)
Anunțuri

5 răspunsuri to “Triumful netocratilor de la Antena 3 e total”

 1. Dl.Goe Says:

  „Io nu sunt un extremist damblagit si nici un ramolit pleen de shit, ci un om cu gandire flexibila, cu simtu realitatii, chiar daca sarac, dar cinstit, si pe care nimeni, niciodata, nu va putea sa spuna ca l-a trombonit. Gandesc ca un om liber si cu simtu raspunderii civice nesmintit. Punctum.” – Superb. Da’ pe aia cu „cine zice åla e!” o stii? Nu ostenesti niciodata sa spui ce nu esti si apoi (chipurile pe cale de consecinta) ce esti: invers. Dai decrete din astea mai abitir decat datea Ceasca pe vremuri. Geniul Carpatilor, regele hyperspatiului etc. Nu te poate tromboni nimeni pentru ca esti gata trombonit. Esti trombonit de catre cel mai tare trombonist: tu insuti. Cine sa mai prinda rand când tu ai abonament? Nima! Dar pe ce te bazezi bade cand faci aceste declaratii de avere de un comic burlesc? Asa simtzesti tu, asa trebuie sa fie… Tttt….

 2. AVP Says:

  Parerea ta, pai cum drea. IP address is assigned to „Anonymous S.A.”, n-asa ?

 3. Dl.Goe Says:

  AVP – Parerea mea asa cum rezulta din declaratile tale. Faci o multime de declaratii vizavi de tine insuti, in mod evident extrem de caraghioase, pe care nu le sustii in niciun fel. Vrei sa spui ca dupa parere ta ai fi adus vreodata vreun argument ca lucrurile stau asa dupa cum le declari tu ritos cu punctum la coada? Evidenta probeaza altceva.

  P.S. Nu vad de ce anume iti intretii obsesia pentru IP-uri si identitatile d-lui Goe? E tot o mica diversiune, un fel de a schimba mereu vorba si de a lasa sa se inteleaga fel de fel de bazaconii. Fii atat de bun si concentreaza-te pe text si lasa alte supterfugii, Daca ai ceva de spus despre logica, gramatica, onestitatea, corectitudinea, morala, textelor prin care sunt comentate alte texte de-ale tale fii liber si fa-o. Tu de fapt, ca orice „securist” incerci sa combati persoana care produce textul cand nu poti combate textul, de unde si disperarea ta bolnavicioasa de a afla cine este „dl.Goe”. Alminteri care-i treba? Ce te intereseaza IP-ul d-lui Goe? Eu zic ca ar fi bine sa te lasi de astfel de cioace, de calomnii, de insulte, si de alte chestii la marginea legalitatii. Daca zici ca esti scriitor lucreaza cu textele. Daca nu, tine-o matzu gaia cu IP-uri, identitatii, si alte rahaturi din astea de om slab. De inger.

  P.P.S. Dara vad ca te hotarasti extrem de greu. Numai maine nu este poimaaine si nu te-ai decis inca daca vrei sa te las in boii tai sau as nu te las.

 4. Dl.Goe Says:

  Ah, am uitat sa-ti spun ca-ti interzic cu desavarsire sa-mi publici cele trei mesajele anterioare. Iti sunt dedicate exclusiv.

 5. AVP Says:

  Trolule, deosebirea dintre mine si tine e ca tu ma citesti cu lupele si cu ochii cat cepele, iar eu te citesc numai daca am chef, biet arici pogonici, si numai aici. Si acum. Sau cum naiba sa-ti spun, ca sa pricepi ca daca vreau te pot trata ca pe un trol anonym de la Dynam si-n consecinta sa te bag direct la spam ? Ori sa nu te mai vad neam, ca si cum n-ai exista, pur si simplu inchizand comentariile pe-aciia ?

  Tu chiar crezi ca io mi-as pierde vremea cu-o farfara ? Cum mi-ar sta ca-n loc sa-mi vad de my opera sau de gradinitza din care imi adsorb hrana de la Maika mea, Planeta-Ou, sa-mi prapadesc timpul inghiontindu-ma c-un mbow ?? Vezi-ti naiba de namolu tau, trolule. N-ai tu fatza sa te bati cu regele hyperspatziului, fugi dreaqului… 👿


Comentariile sunt închise.