Acesti papusari desueti

 • Aceşti păpuşari desueţi, rămaşi cu concepţiile lor manipulatorii la iepoca “România Mare” & “CVT”, ignoră că s-a intrat şi la noi în era New Media, în care generatorii de conţinut nu mai sunt exclusiv editorialiştii stipendiaţi pe bani grei de către un mogul sau altul ori “acoperiţii” diverselor oficine manipulatorii, ci formatorii sunt chiar cititorii, care în acelaşi timp reprezintă şi electoratu, aloo… În epoca New Media ori eşti perfect transparent şi onest, ori dispari de pe scena politică, iar cine nu înţelege acest lucru dovedeşte că e cel puţin vetust. (May 18, 2012 at 12:30pm)
 • A, am uitat sa-ti zic. Vba vine “Reteaua Felix”, fiindca nu Felix e tartorele aci. Felix e si el un politician de moda veche, precum toti ceilalti, care depanda de netocrati. Daca astia il lasa din mana, e terminat si ca politician, si ca afacerist. Netocratii sunt talentatii din media si new media, mey… (May 19, 2012 at 11:21am)
 • Chiar si cel mai prost pr-ist ti-ar spune ca daca te dai mai mult de doo ori pe zi pe feisbuc – ori incotro pasi te duc – deja nu se mai uita nimeni la tine si te considera nauc / nauca, dupa caz, naz, praz si buca… oops. Nainte de a va da in tiribomba publica pe-aci, zi de zi si ceas de ceas, intrebati dreaq si voi un as de imagine stass, in caz ca aveti unu pe-acas ori la misia secretoasa de baz (dar nu de tipu lazaroiu, teodoroiu et aliis ejusdem farinae, caci mai bine lipsa, ei bine) (May 23, 2012 at 11:29am)

 • Aţi observat că toţi cei pe care-i putem bănui că se ocupă cu păpuşării pe-aci au identitate aburoasă ori secretoasă, ascunzându-se ba în spatele unor firme cu aură mai mult jmecheroasă decât luminoasă, ba în spatele unor laboratoare, ba al unor platforme media madam blogatoare, attack criticatoare, vox publicatoare sau contributoare… ? Pe când oamenii cinstiţi, dar săraci, semneaza curat ca la polovraci : ics, igrec, zet şi înjură în draci… :) ► E o aiureală să crezi că vei putea influenţa pe cineva p-acilişa, poţi să fii tu şi vedetă de New Media, fără ca lumea să ştie cine eşti, ce urmăreşti şi, mai ales, ce-ai făcut la viaţa ta până acuma. Nu-i aşa, mey, Alexa, tody etcetera ? (May 24, 2012 at 11:48am)
 • Chiar dacă Adrian Năstase va câştiga până la urmă bătălia sa personală cu justiţia, în urma unor stratageme advocăţeşti demne de o cauză mult mai bună, vai, un lucru e deja cert : va pierde – fix din această cauză, aloo… – “micul Titulescu”, Victor Ponta, care însă mai are o singură şansă: să-i ceară noului director al ISC, care e subordonatul său direct, să reconstituie urgent calitatea de parte civilă a ISC-ului, în speţă, iar apoi să se aplice adagiul : fiat iustitia, et pereat mundus… (May 25, 2012 at 4:26pm)
 • Stiti cum se zice, mey, baieti (caci sunteti f.intelighenti si curati in felul vostru cam simplist, tontusi…oops…): sa te fereasca Domnul Zeu de omu’ unei singure carti (sau al unei singure tembeliziuni : B1 sau Nasu TV :)), aloou… Noi, din nefelixire, nu traim dupa principiul realitatii (care realitate e totdeauna multicolora sau, daca preferati, gri), ci dupa principiul copilaresc or femeesc al placerii, impartind lumea in buni si rai, hoti si vardisti, ai nostri si ai lor, albi si negri… Acum pricepeti de ce nu ne-a bagat zmecherosu Base in zeama, atunci cand am fost singurii, aloo, care mai tineam public cu el, inainte de alegerile in care toti ceilalti (pana si „intelectualii lui Basescu”) erau contra lui si nimeni nu-i mai dadea vreo sansa…? Ei bine, asta s-a intamplat pentru ca Basescu, un lup de mare uns cu toate alifiile, si-a dat seama ca suntem doar niste copilasi batrani si tristi, in fond, niste idealisti imaturi, demni de tot dispretu, din punctul lor de vedere, al puternicilor realisti… Asta e situatia, natia si oratia. Mai vbim. (May 26, 2012 at 12:17am)

 • Imi place ca voi il citati pe CTP numai cand va convine, iar cand nu, il injurati bine ! Dastepti baieti si fete cucuiete, mie-mi spui ? Astept sa-l preia si provincia, recte Monica, apoi Steliana (May 24, 2012 at 2:19pm)
 • Văcuţa Ecologică, ceea ce scrii tu pe-aci şi mai ales cum scrii, coroborat cu faptul că eşti specific mascată, deşi pe Feisbuc nu mai e ca-n viteazu anonimat de altădată, ne-arată clar că eşti mai mult securistă, decât joiană premiată, aloo… Aşa că fă bine şi spune-ne clar cine eşti şi ce vrei, altfel sunt nevoit să te rog să cânţi la altă masă, eventual chiar la noua-ţi admiratoare acasă… 🙂 Om fi noi idealişti şi naivi, mey, dar hai să nu ne iei drept nişte viţei… oops. ► Cine e personagiul, Steliana ? Si de ce se ascunde subt poza aia caraghioaza ? Si cum a ajuns sa scrie la mine pe zid ? Sunt satul de trolii care ma tocane de ani de zile, intrand prin gaura din gard si facand-o pe vitejii pititi dupa deal sau dupa masti de carnaval; aici si acum, daca nu te supeli, as vrea sa stiu cu cine vbesc. Cer prea mult ? (May 26, 2012 at 5:15pm)
 • Am acceptat si deci semnat cauza pe care mi-a trimis-o azi my friend Fliadel (desi habar n-am de unde a plecat ab ovo si cine a redactat-o…oops). Sper sa nu mai primesc fix aceeasi cauza de la 100 de alti my friends, aloo… 🙂 Mai uitati-va si voi ce cauze semnati, de la ce fel de zmecherosi au plecat la origine si cum sunt redactate, macar… Hai sa nu semnam ca primarii, numai ca sa nu ni se reproseze ca nu servim Cauza, dreaq… (May 27, 2012 at 2:45pm)
Reclame

3 răspunsuri to “Acesti papusari desueti”

 1. Dl.Goe Says:

  Ce faci måh avepica, påsårica… Tot singuricå, tot singuricå… Nu tu brainstorming, nu tu imnuri de slava, nu tu ode in forma de linguseli cememiste? Nimic din toate acestea… Trist, sfâsietor… Dar, maestre avepica este si vina matale, caci insisti infantiliceste sa fii off topic cu clisee si „pansee” din astea in reluare de reluare. Daca ai fi on topic cine stie? Poate s-ar intoarce unii dintre miile de admiratori ai genialului poezel de Corabia. Apropo måh avepica, poezel e cel care scrie poeme, poezii sau macar poezele… Tu n-ai mai scris de mii de ani asa ceva. In ce baza te (mai) consideri poezel… Si tot apropo, apropo de on topic, ar fi trebuit sa scrii un topic despre poezelul ca musca la arat. Sa spui cum ai tras sau cum ai impins tu la plug, in functie de care parte a plugului te-ai plasat in atelaj, cum pocnea biciul, cum se rasturna brazda, cum sarea din pamant norocul etc, etc. Sau te pomenesti ca te-ai dus ca musca la arat sa-l asisti de pe tusa pe tractoristul „tomnit” sa-ti are palma de loc pe care sa plantezi si tu niste pop-corn, ca sa ai ce rumega seara la televizor cand il vizionezi pe idolul sauron MBadea? Bai din asta puteai sa faci un topic de succes. Tu insa insisti cu enorme prostii, fanfaronisme si analisme de doi bani usori.

 2. AVP Says:

  Doamnelor si domnilor, ipochimenu de mai sus e the famous best goe al lu mboe securistrigoe, noul liubit hyperspatzial al lu ‘Stely’ si viitor premiant Nobel, dupa parerea distinsei doamne (la care la un moment dat se raliase si o alta stimata doamna, dar asta e alta poveste… :)). Asa-i ca e rau de rupe lantzu, gagiul…? 🙄 Da, chiar asta e entitatea cu care ‘Stely’ ar vrea sa intru in dialog civilizat si indelungat, pai cum draq, lasandu-mi nu doar op-ul neterminat, dar si lotul de pamant nesapat (oops), si asta doar ca sa-l lamuresc pe distinsul domn turbat ca sunt bun baiat, de altfel absolut neinsemnat – cum chiar Stely a ajuns sa vada, iaca -, determinandu-l astfel sa-l lase-n pace pe saracu poesel si sa-si vada de Nobel, in troaca…oops.

  Postare noua.

 3. Dl.Goe Says:

  Si lasat vei fi…


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s