Iata un parlamentar care vrea si stie sa se bata pentru circumscriptia sa

Declarație de presă – Sorin Ilieșiu, senator PNL de Sibiu  :

Având în vedere protestele legitime din aceste zile ale miilor de cetățeni ai municipiului Mediaș din județul Sibiu, fac apel la domnul prim-ministru Victor Ponta să-i solicite domnului ministru delegat pentru Energie Constantin Niţă să declare public că renunță să înființeze în București sedii secundare sau principale ale companiilor naţionale de gaz din Mediaș, Romgaz şi Transgaz. Dincolo de conectarea la absurd a principiilor regionalizării și descentralizării (prin centralizare), mutarea sau înființarea unor asemenea sedii în București ar duce la diminuarea gravă a bunăstării locuitorilor județului Sibiu și la subminarea șanselor Sibiului de a deveni capitală regională. De altfel, domnul ministru Constantin Niţă s-a exprimat public în calitate de președinte PSD-Brașov împotriva ideii ca Sibiul să devină capitala regiunii de centru. Ar fi imoral ca dânsul să acționeze în acest sens din postura de membru al Guvernului. În situația în care domnul ministru Constantin Niţă va refuza să facă declarația solicitată mai sus, luni 14 aprilie a.c. voi cere de la tribuna Senatului demiterea acestuia din guvern, în acceași zi în care domnul deputat Mircea Cazan, copreşedintele USL Sibiu, va cere același lucru de la tribuna Camerei Deputaților conform recentei declarații a domniei sale.

Sorin Ilieșiu, senator PNL de Sibiu București, 11 aprilie 2013

Reclame

10 răspunsuri to “Iata un parlamentar care vrea si stie sa se bata pentru circumscriptia sa”

 1. Prioritate de Dreapta Says:

  S-ar putea ca la nivelul judeţului Sibiu lumea să respingă regionalizarea, votând NU sau boicotând referendumul. Aşa că încă nu e clar dacă îi reprezintă (bun, am extins colegiul la judeţ).

 2. AVP Says:

  Riddick, inca nu te-ai prins ca boboru voteaza ce vor papusarii referendari – de ‘stanga’, de ‘dreapta’ sau de ‘centru’, ‘nationalisti’ sau ‘internationalisti’ – sa voteze, la un moment dat ? Ce naiba, te credeam baiat mare 🙂

 3. Prioritate de Dreapta Says:

  De data asta s-ar putea să nu vină la vot și să nu se facă cvorumul. Iar falsificarea prezenței, cum s-a făcut în 2003, va fi mai dificilă (oricum, mai vizibilă).

 4. CMM Says:

  Mie mi se pare ca d-l Sorin Iliesiu se ia in serios in chip de parlamentar.
  Cu conditia ca acele proteste care l-au sensibilizat sa fi exprimat vointa libera a cetatenilor respectivi.

  Ce se va mai intampla nu depinde, desigur, doar de domnia sa.

 5. AVP Says:

  Intelepte cuvinte, CMM. Numai bine.

 6. CMM Says:

  Multumesc.

 7. AVP Says:

  Cu placere, da… Poate mai vrea cineva sa participe la discutia asta.

 8. Andrei Alexandru Says:

  Fantastică ipostaza în care a fost prins SI, „luptătorul imparţial” de tip caragelian. Poziţia capului de intelectual sictirit aflat în barca câştigătoare, se identifică cu poziţia scăfârliei lui Crin, privind în sus, spre Cotroceniul ce se estompează clipă de clipă, în depărtări. (Spre fericirea noastră, cred)

  Actualele zbateri „sibiene?”, ale lui SI sunt probabil un antrenament cu public, pentru o nouă săritură. Ce mai contează, când toţi oftează şi se holbează?

  laplopulcuportocale
  unde moş aa îşi activează PROPRIILE-I sinapse

 9. AVP Says:

  Sandule, lasa-l pe dl Iliesiu in pace, caci face si el ce poate, intr-un bobor care nu e de 14 carate, brate. Mai bine spune-ne daca e adevarat ca vrei sa fii chalangerul lu Ponta la sefia PSD ? E-te-te-al dreaq laplopuportocalac, vrei s-ajungi la prepeleac, a ? 🙂 ps. Intre noi fie vba, nu te-ai convins nici acuma, bre, ca Iliesiu a avut dreptate sa-i ceara demisia lu Base ? Pai daca i-ar fi cerut-o la timpu potrivit si PDL, acum n-ar mai fi fost tratat de Base precum cantitatile neglijabile, hombre… Ia mai gandeste-te.

 10. AVP Says:

  Postare noua.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s