Simplu ca iasomia

Boboru e cum si-l face senioru, dupa cum copilu iashte asa cum il croieste gena si mentoru. Oamenii statistici si copiii nu intreprind nimic care sa foloseasca, la o adic, si vecinului inimic or tovarasului de joaca mai mic. Responsabila pt soarta unui bobor calic & kknar e exclusiv elita sa, deci cei 5% care pot face ceva si fara sa-i indemne CIA, FSB or Fratia, ca-n Libya or Rumânia. Simplu ca iasomia. (February 27, 2011 at 12:21pm)

+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Update topic 1: Vad ca echipa de baza a exceptionalei gazete care a fost ‘Obiectiv cultural‘, echipa care a lansat de curand ‘Sud-Est Forum‘, a preluat spre publicare ‘Povestea lui Ave‘, cu acordul meu, evident. Cinste lor, acestor tineri curajosi si de mare viitor. Asta imi da un motiv sa continui Povestea, dupa ce Sud-Est Forum o va ajunge din urma pe cea pe care unii dintre dvs o cunoasteti deja ► Reiau si aici ceea ce i-am spus aseara lui Cristian Robu Corcan, unul dintre liderii Sud-Est Forum : pastrati-va sfanta libertatea si fiti cat mai drepti fata de toti si de toate, caci numai in felul acesta veti avea un viitor in new media, my friends. Aici nu se poate minti, nici gargarisi, nici picoti, aloo… Uitati-va la ‘reformistii’ criptokaki, care sunt pe cale de a pierde batalia din ultissimul mediu de comunicare, asa cum au pierdut-o si pe cea din tembeliziunile predigitale – oricate parale au bagat in ei fratiile colaterale -, tocmai fiindca habar n-au de legile imuabile ale internetului, tale quale, si n-au citit nici macar cartile de pr elementare. Spor & viitor, talentuosilor.

Update topic 2 : In loc sa alergati de la un ‘analist’ la altul, likelindu-i pe manipulatorii, intoxicatorii ori gargaragii care v-au tot trombonit pe-aci, mai bine recititi ce v-am spus io – care n-am gresit niciodata, de 30 de anisori zi de zi, in astfel de profetii -, mey, copchii 🙂 Veti afla toate cauzele miscarii de ultima ora si hora ale CAntonescului si Pontii (Base e deja in afara jocului, desi se crede inca pe val, ca orice marinar la mal) :

O alianță împotriva naturii

Crin – sau altcineva si mai hain – îi arată lui Ponta pisica

Reclame

Un răspuns to “Simplu ca iasomia”

  1. AVP Says:

    Absolut uimitor… 😳 Uitandu-ma mai de departe la desemnutzul din anii adolescentei fistichii, pe care l-am colorat & upgradat cu tehnica anilor 2000 si, fara insa a modifica subt niciun chip liniile originare ale desemnului, croit ab ovo dupa tehnica dicteului automat, deci tinand pixul incontinuu pe hartia de desenat, nepremeditand ceva inainte de a desena, vad ca el seamana cu spatiu-timpul viu, in care io chiar voi fi plasat mult mai tarziu, in conceptia Planetei-Ou, duhul or softul vietii pururi nou.. 😯

    Bine, stiu ca decriptand taina, omor arta pe loc, dar cred ca aici e vba mai mult decat de un simplu joc or noroc.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s